Gebelik testi kullananlar buraya

Haklisin bende o topige dalmisim, ama bizde öyle seyler pek olmadi daha dogrusu olduysada ilk zamanlardi daha kaynanamla birbirimize alisma fesvasindaydik Şeniz allaha sükür evimiz ayrildiktan sonra hic birseyimize karismadi, söylesede esim hemen biz böyle karar verdik deyip laf uzamaz :kahve:

bizde arada oluyo walla ne yalan söyliyim canım hep sabrediyorum ben sabrettikçede biniyolar tepeme:çok üzgünüm:

bizde arada oluyo walla ne yalan söyliyim canım hep sabrediyorum ben sabrettikçede biniyolar tepeme:çok üzgünüm:

sizde alt üstlü oturuyorsunuz bence sirf o yüzden, sizleri benimsemisler iyice sanki avuclarindasiniz. Iyi olmak varken neden böyle yapiyorlarki anlamiyorum, onlar yasiyacagini yasamis, görecegini görmüs biraksinlar gencleri ya

yok canım benim onlar da annemlerin orda oturuyo 1 saat yol var aramızda ama ordan buraya bile yetiyolar walla.Noluyo dersen bazen öyle kırılıyorum ki kimseye de kötü diyemezsin at içine at içine yine bana oluyo olan.Takmamaya çalışıyorum ama nerdeeeeeee

sizde alt üstlü oturuyorsunuz bence sirf o yüzden, sizleri benimsemisler iyice sanki avuclarindasiniz. Iyi olmak varken neden böyle yapiyorlarki anlamiyorum, onlar yasiyacagini yasamis, görecegini görmüs biraksinlar gencleri ya

kayınvelide muahbbetimi????

yok canım benim onlar da annemlerin orda oturuyo 1 saat yol var aramızda ama ordan buraya bile yetiyolar walla.Noluyo dersen bazen öyle kırılıyorum ki kimseye de kötü diyemezsin at içine at içine yine bana oluyo olan.Takmamaya çalışıyorum ama nerdeeeeeee

Anladim canim, peki kocan söylemiyormu annesine egerki kirici laf falan söylüyorsa.? Ama gercektende eslerimize cok is düsüyor, bazende suc onlarda cünkü söylemedikleri zaman firsat buluyor karsi taraf

azcık öyle oldu canım başka topiği okuyodukta etkisinde kaldık birazcıkdelikafadulden

ben 4 aylık evliyim şimdilik öyle bi sorunum yok işallah olmaz. çünkü eşimin ailesi eşimden çok korkuyolar. bu haliyle yansıyor. kimsenin bana bişey dediği yok. görümcem sesini yüksetmeye başlamıştı abisi vasıtasıyla hemen susturdum:lepi:

onu arada bırakmam istemiyorum canım benim.O da onun bi canı sonuçta.Amannnnnn boşverrrrrrrrrr hadi halaya:teytey::teytey:

ben 4 aylık evliyim şimdilik öyle bi sorunum yok işallah olmaz. çünkü eşimin ailesi eşimden çok korkuyolar. bu haliyle yansıyor. kimsenin bana bişey dediği yok. görümcem sesini yüksetmeye başlamıştı abisi vasıtasıyla hemen susturdum:lepi:

:teytey::teytey: süpermis kaydirigubbakcemile3 peki sirf onlara karsi nazi geciyormu diye söylüyor yoksa yapisinda sinirlilik varmi? O zaman seninde haline vay kaydirigubbakcemile3 benimki kuzu gibi cok uysal ama haksizligada taviz vermez tabiiki

iyiyim kızlar
ben çok kötü uykumu yitirdim
sabahlara kadar ayaktayım öğlene kadar uyuyorum
bu arada ben çok şanslıyım kayınvalidem hem çok iyi hemde bana çok uzak

ohhhh ne güzel walla hep öyle gider inşallah canım.Ya benimde aslında öyle belirli bi sorunum yok ta bazen çok düşüncesiz oluyorlar sadece.Benimde artık o aileden biri olduğumu anlamak istemiyolar bazen.

X