Gebelik testi kullananlar buraya

benimde bugün adet olmam lazım dayanamadım kaltım test yaptım kocaman bi tek çizgi
:çok üzgünüm:

nerdesiiinnn
laaaubaaaliiii laa laa laaubaliiiii la laubali la la laa laa la laa laaaaa
opuyorumnanaktan

kıslaaarrrr, ebruliii tuuuuçeeee yaf nerdesiniz öff öfff...
bişe dices heraldeeee:dilcikar:

Ya kizlar size bisey diyecem, haa bu arada ben iyiyim opuyorumnanaktan nasil desem cok tuhaf, o yazimdan önceki gece bana karabasan ugradi galiba kötükedihüso ertesi sabah ruh gibiydim hatta esime gece cok ama cok korktugumu söyledi, ter su icindeymisim bütün gece hatta esim bana bir kac kez dokunmak istemis her seferinde kolunu iteklemisim. Ah ah bide o gece cektiklerimi bana sorun offf cok kötüydü :çok üzgünüm:

geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim...Allah yardımcımız olsun bu yolda hepimiz sınanıyoruz...

geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim...Allah yardımcımız olsun bu yolda hepimiz sınanıyoruz...

Sagol canim. Allah hepimize yardim etsin, galiba cok düsünmekten oluyor. Iste düsünmemekte elde degil. Insallah anne olma vaktimiz yaklasmistir bizde meleklerimize kavusuruz

Hayirdir kiz ne oldu? Hamis´misin :CüvCüv: alkisalkisalkis

aaa geldin mi kıs, çok sevindm ii olduuna...
bu karabasan olayı bende hep var canım, neden oluo hiç anlamıorum...

hamiş falan değilim canım yha , sana daha önce yazmıştm
görmemişsin sanırım ben rafa kaldırdım bu konuyu bir süre...

diyeceğim şuydu; benm adet bugün gelmesi gerekiodu ya,
taaa 5 eylülde geldi 2-3 gün ve çok az sürdü , bitti.

yani en son 28 günde gelmişti şimdi ise 20 günde geldi...
iice kafayı yedi anlayacağınız...

o yüzden uğraşmıyacam artık, gelsin gitsin ne zaman isterse...:icecream:

hı bu arada, senin için şarkılar söölüodum laaaubaaaliiii die , hissettin heralde hemen geldin...alkisalkisalkis
şaşırdım ben de walla

Bana ilk defa ugradi, valla felegimi sasirtti ertesi gün hala etkisindeyim hala sokundaydim. Sanki vucudumun icine girmis gibiydi Çok üzgünüm çoook

Bence madem bebek olayini ertelemeye aldin, adetin neden böyle gelip gittigini arastir. Düzensiz adet gören kisi icin hamile kalmak karisik cünkü yumurtlamayi hesaplamasi zorlasiyor insan sasirir ya neyin ne zaman olacagini. Olmazsa yumurta takibine baslayin sende bu sayede yumurtlama günlerini daha iyi tanirsin ve kafanda az bucuk bir rutin olur.

hı bu arada, senin için şarkılar söölüodum laaaubaaaliiii die , hissettin heralde hemen geldin...alkisalkisalkis
şaşırdım ben de walla

Evet yaaa o sarkiyi okul caglarimda cok severdim bayilirdim resmen zaten profil ismimde ordan kalma. Yillardir ayni ismi kulllaniyorum heryerde hatirlamasi daha kolay oluyor zemuszemus

canım benim memleket aydın ama çalıştığım yer orta anadoluda bir mahrumiyet bölgesi...
burada en yakın ii hastane 180 km uzakta...
öğretmen olduum için sürekli izin almam, öğrencilerim açısından sıkıntı olur...
ve malum 180 km ye sık sık gel git ( 360 km) yapamam...
bakalım bu mayısta tayin isteyeceğim memlekete ve bir sorun varsa orada
tüm tedavilerimi düzenli yaptırırım diye düşünüyorum...
yaz tatilinde 4-5 kez kontrole gittim ya, ciddi bir sorun gözükmüo güya...
ben de stres ve ya hava değişimi vs. dendir die bir süre oyalamak zorundayım kendimi...
çünkü burada gerçekten imkanlarım çok zor...

ama tabi dualarım devam edio hepimiz için...:Saruboceq:
ben rafa kaldırdığım halde , rabbim belki nasip eder, ne biliyim işte ööle...

madem imkanlarin kisitli o zaman bencede cocuk isini rafa kaldirman iyi oldu cünkü en azindan suanki durumunu alaraktan konusuyorum zaten hastane vs gibi ihtiyaclariniz cok uzakta bide senin dedigin gibi bir egitimci olarak cocuklari ha bire bos birakip istedigin gibide haraket edemezsin. Gercekten bunlari bir sebep olarak gör, icin rahat etsin bu vesileyle cocuk olayini ertelemesende kafandan bir süreligine silmis ol bakarsin kendiliginden gele bilir. Bazileri gercektende strese gelemiyor, hemen adet gecikmesi vs gibi seyler yasiyorlar. Bu bünyeden bünyeye degisiyor herkes stresli diye adet gecikmesi olmuyor ama bazi bünyeler daha hassas belki seninkide öyledir. Mesela bende stressli oldugum halde ASLA adetim sapmaz yani stress benim vucudumu etkilemiyor kaydirigubbakcemile3 tas gibiyim bu konuda adetimde sagolsun beni hic birakmiyor kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…