Gebelik testi kullananlar buraya

ôyledir :icecream: annenlerde ne yaptiniz canim? Biz cuma ablamdaydik orda kaldim ben, cumarteside anneme iftarda yardim ettim.

ne iyi olmuş kuzummmm ablanda var ne güzelopuyorumnanaktan
bende bi anneme bi kayınvalideme derken geçiverdi zaman anlayamadım
düğün telaşımızda var ya

evet canim ablamin olmasi cok güzel. Kizsamda, kavga etsekte darilmiyoruz hihi :1hug: bazen sinirimi ondan cikariyorum sonra sen biseye kizdin bana saldiriyorsun ne oldu diyor. Valla birinin anlamasi o kadar güzelki. Seninde olsaydi anlardin canim. Allah eksik etmesin.

Dügün ne zamandi? Bizde bayramin 3.günü tatile cikiyoruz 10 gün yokkum :a015:

keşke ablam olsaydı derim hep ama olsun sen varsın artıkkaydirigubbakcemile5
az kaldı canım ya bayramdan sonraki cuma c.tesi düğün bende bayramda bi gidicem düğün bitene kadar ordayım
sen nerelere gidiyosun kuzum öyle 10 gün??

keşke ablam olsaydı derim hep ama olsun sen varsın artıkkaydirigubbakcemile5
az kaldı canım ya bayramdan sonraki cuma c.tesi düğün bende bayramda bi gidicem düğün bitene kadar ordayım
sen nerelere gidiyosun kuzum öyle 10 gün??

yerim seni canim elbette ben varim her zaman burdayim vereliniortak ohh iyi sende tatile cikacaksin ama yorucu olacak birazcik opuyorumnanaktan unutma bol resim cekeceksin haaa .. Biz Dubai´ye gidiyoruz tatlim allah kismet ederse.

ohhhhhhhhhh ne güzellllllll hayırlısıyla git gel inşallah canım çok sevindim senin adına değişiklik olur dinlenirsiniz bol bol:lepi:
yorucu olacak benimki ama değer be canım yeterki mutlu olsun onlar ben geberene kadar koştururum gerekirse
çekinmemmi kuzum senin için ayrı ayrı her köşede çekinicemsırnaşık şey

ohhhhhhhhhh ne güzellllllll hayırlısıyla git gel inşallah canım çok sevindim senin adına değişiklik olur dinlenirsiniz bol bol:lepi:
yorucu olacak benimki ama değer be canım yeterki mutlu olsun onlar ben geberene kadar koştururum gerekirse
çekinmemmi kuzum senin için ayrı ayrı her köşede çekinicemsırnaşık şey

sagol canim benim.. evet degisiklik olur kuzenim ve eside bizimle gelecek yani bayaga girgirli gececek diye tahmin ediyorum :roflol: :roflol:

allah bir yastikca kocatsin insallaahhhh.. elbette yaparsin, oynarsin bilmem seni firildak seniiiii.. ama ya nedense TR´deki dügünler sadece 2-3 saat sürüyor hemencik bitiyor, arkasindan baska dügüncüler geliyor.. bizim burda saatlerce sürüyor, spor salonunda yapiliyor öyle TR´deki gibi özel salonlar yok nede olsa yabanci ülke.

bu arada msjımı almışmıydın o kahverengi lekelerin sebebi reglmiş:)))bu ayda gitti:))sağlık olsun dedik artık..

Kizlar simdi gece haberlerine bakiyorum.. Tr´de neler oluyor böyle :1shok:

sagol canim benim.. evet degisiklik olur kuzenim ve eside bizimle gelecek yani bayaga girgirli gececek diye tahmin ediyorum :roflol: :roflol:

allah bir yastikca kocatsin insallaahhhh.. elbette yaparsin, oynarsin bilmem seni firildak seniiiii.. ama ya nedense TR´deki dügünler sadece 2-3 saat sürüyor hemencik bitiyor, arkasindan baska dügüncüler geliyor.. bizim burda saatlerce sürüyor, spor salonunda yapiliyor öyle TR´deki gibi özel salonlar yok nede olsa yabanci ülke.

yok canım ya bizim buralarda öyle arka arkaya olmaz düğünler.Salonu tutunca o gün sadece senin oluyo.akşam 7 de falan başlar 12 ye kadar falan sürer amma spor salonu iyiymişkaydirigubbakcemile3 burda olsanda sende gelsen keşke:teytey::teytey:
ne güzel canım yanında bi çift daha olunca daha da eğlenceli oluyo beraber gezmek yemek yemek falan benim yerimede gezersiniz artık bol bol sende orda resim çekin nasılsa dubai falan göremem ben hayatımda seni göreyim bari ordakaydirigubbakcemile3

X