bitti canım bitti en son testlerde bi resim gördüm tırstım bıraktım sonrakaydirigubbakcemile3
valla ben yurtdisinda kaldigim icin TR´de fiyatlar nasil bilmiyorum. Ama anladigim kadariyla cogu arkadaslarimiz gitti g. diye bir web sayfasindan aliyorlar. Beyaz embalajli üstünde mavi renklerle one step pgrenancy test yaziyor. Benim kaldigim yerdede testler cok pahali o yuzden yurtdisindan siparis veriyorum hem ucuz hemde yüklü alabiliyorsun.
bu testi kullanan varmı arkadaşlarrrr
aman kusmadan birak niye öyle resim koyuyorlar anlamiyorum. Gerci daha görmedim ama sen tirsdigina göre berbat´tir kesin.
pardon canım ilçede yapılmıyor demişsin yanlış okumuşum:kedi:
Kizlar yarinden itibaren annemlere gidiyorum. 3 gün kalacam kaydirigubbakcemile2 eger ugrayamazsam beni affedin :a015:
önemli değil canım
bi bilgin varsa benimle paylaşırsan sevinirim
bide oncomed diye bi test varmış
bilgisi olan varmı acaba
Bu testi yillardir kullaniyorum. Daha öglen kullandim, ama adet oldugum icin sonuc negatif. Testin hassasligi 10mlu yani HCG 10´dan yukari gösteriyor. Bununla erken döllenme bile ögrenile bilir.
yaaaa annenin tlf nunu bulup arıycam sonunda haaaaaaaaa ne olacak bu garibin hali sensiz
canım markası ne acaba tabi veriliyorsa topicte
değilse özel mesaj atarsan sevinirim(zahmet olmazsa tabi)
gammmmmberim benim gitme kalŞeniz
Canim piyasada tonlarca gebelik testi var. Ben önüme geleni aliyorum sonucta hic birinin öyle 100% garantisi yok, varsada yok cikabilir yani bu testler sadece bizleri tatmin etmek icin. Internette one step pregnancy test, yada hassas test 10mlu yazarsan cikar cünkü bunun bir marka ismi yok sadece üzerinde yazildigi sekilde geciyor
sorma kiz dün babamda aradi, madem tatildesin gel burda kal bir kac gün deyince tamam neden olmasin dedim. bide 6 aylik yegenim var onunla oynarim yine. Zaten bütün yegenlerim annemlerin orda ben burda yanlizim biliyorsun:gitme:
gece gece kafanızı şişirdim kızlar kusura bakmayın
verdiğniz bilgiler içinde teşekkürler
şekerlerimmm muhabbet koyu yine