kesinlikle haber vericem belkide önce sana:)))çünkü eğer çıkarsa eşime direk söylemicem 15 eylül doğum günü süpriz yaparım diye düşündüm...tabi dayanabilirsem:))baksana sonuç için bile 2 gün zor dayanıyorum:)))))))))
canım idrar testinde en doğru sonucu alman için 1 hafta geçmesini beklemelisin normalde.Ama bazen bir hafta önce bile görünebilir.Bunun için en güzeli kan testi yaptırman bencea.s
ya canım dur yaaaaa kırmızı görene kadar böyle konuşmalmaz:
yumurtladığını bilmek güzel canımmmm ama dur yinede hele bi gör ondan sonra :çok üzgünüm:
Hadi gözün aydin insallah yumoslarindan bol bol bebek yaparsiniz bu ay :kedi: tasinma iside aslinda iyi olmus dedigin gibi düsünceden azicik uzak olur kendini tasinma isiyle oyalarsin.
inşallah cnm dün dr un verdiği choragon iğneyi ararken pregnly' i buldum sans eseri piyasada yok diye dr öbürünü yazmıstı cok sasırdı sonra.
vurdurdum iğneyi ama iğneden önce sağ kasığımı sanki içerden bıçakla kazıyolar o kadar şiddetli ağrım olduki en büyük yumurtada oradaydı sabah dr baktıgında. iğneden önce dr a ugradım cok normal catlıyor olabılırler ama sen yınede iğneyi yaptır garanti olsun dedi.
bakalım bu gece çalışma var 36 saat doluyor. ay çok komik ya görev gibi...
dediğin gibi cnm tasınma işim birazda uzun sürdü inşallah kafamı oraya takmamında etkisi olur.:asigim:
selam kızlar,
nasılsınız??
bi şi sorcam bu progesteron normal yumurtlayan birininde yumurtalarını artıtıp hamile kalma şansını yükseltirmi acaba:uhm:
kız laubali neler yapmışın öyle gı delirdim gülmekten ilk sayfadakilere napıyon bacım nasısın özledim kızzzzzzzzseni kendine iyi bakŞeniz