Gebelik testi kullananlar buraya

kaydirigubbakcemile3 ye ekşiyi çıkar ayşeyi hakaydirigubbakcemile3
pembiş patiklerini öreyim o zaman ben senin şimdiden bebiş olana kadar anca biterkaydirigubbakcemile3

Canlarim ben yatiyorum. Biraz önce apar topar cikmak zorunda kaldim. Hepinizi kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan

tabi ör patikleri teyzesi ama rengi sarı fialn olsun belli olmaz bide erkek olursa çocuğa pembe giydirip şey gibi büyütmeyelimdekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canımm nerey kayboldun tuğçecim.bende yatıyorum canım uykum geldi çokkk hemde heran uyuya kalabilirim yani:)iyigeceler canımcım.opuyorumnanaktan

Evet zaten maksat bu canim. Ama dozunu doktor tavsiyesinde kullanilmali yoksa yüksek dozda OHSS olunursa yani cok yumurta üretilirse allah göstermesin tehlikeli bile olur. Ben yasadigim icin cok zor günler gecirmistim.

hımm tşk ederim canım bilgilndrdiğin için,Rabbim şu mübarek günler hürmetine en kısa zamanda bebeğini kucağına almayı nasb etsin inşaallahh:Saruboceq:

Off bugün icim cok huzursuz, sanki bir alev var icimde bogazim dügümlendi. Bagirip cagirmak istiyorum ama yapamam cünkü allahtan korkuyorum isyan etmekten korkuyorum. Kendimi tuttukca ayaklarimin altina sicak sular iniyor elim ayagim tutusmaya basliyor. Bu halimi hic begenmiyorum acaba yine depresyonami giriyorum? Kendimi cok zavalli, aciz hissediyorum. Milletin sözleri igneliyici geliyor, sIkIliyorum. Tüh halime demek geliyor. Daraliyorum. Allahim ne oluyor bana??? Ne olur sabrimi artik sinama, bende insanim benimde dayanma gücüm bir yere kadar. Simdiye kadar herseyi icime sindirdim, olmamis gibi davrandim olan bitenleri, her zaman iyi olmaya calistim. Bütün olumsuzluklardan, hayal kirikligindan hep iyi seyler cikardim ama artik YETERRRR. Bilmiyorum, bana biseyler oldu. Hic iyi degilim. Yarim saat icinde 10 sigara ictim, halada iciyorum sanki ne fayda edecekse. Ama yanlizim cok yanliz. Aksam ailemin yanina gidecem, ben yine mutsuzum. Kimseyi görmek dahi istemiyorum. Off

canımmm ne olur biraz daha sabır.Bu sınavı sabırla aşacaksın meleğim.Kendine gel ne olur.Senin üzülmene dayanamam ben.Keşke yanında olabilsem sana daha fazla destek olabilsemsenağlama.Geçeceksin bu sınavı Rabbim mükafatını verecek ne olur biraz daha sabır birazcık daha:teselli:

laubali bence sen seçilmiş bi kulsun ve Allah tarafından çok seviliyorsun ...çünkü Allah sevdiği ile beraberdir ve onu boş bırakmazmış...yaşadığın acılar tarifi imkansız büyüklükte ama her gecenin bi sabahı var nisan yağmurları yağmadan mayıs çiçekleri açmıyor canım..sen bu günleride atlacaksın umudunun tükendiği hissediyorsun ara sıra bu durumunda o anlardan biri ama çok güçlü bi kadın olduğun için ve sevildiğin için bunuda aşacaksın ağla istediğin kadar kalp hüzünlenir göz yaşarır unutmaki tanımadığın insanlardan senin için dua edenler var kimin duası kabul olur bilinmez...her yıkım değilmidir ayağa kaldıran sebep eskisinden daha güçlü olarak...senn çok güçlüsün kimseyede anlatamıyorsun belli anlamazlarda zaten yaz istediklerini senin yaşadığını yaşayan ve yazamayanların tercümesin...Allah yar ve yardımcın olsun ve tüm duaların kabul olsun....kendine iyi bak...

canım arkadaşım üzülme demek seni rahatlatmaz biliyorum seni rahatlatıyorsa ağla bağır çağır yaz böyle bizimle paylaş ama içine atma emi cnm.tuta tuta kendini yıptartırsın.el sözüne kulak asma onlar içini bilemezler.kimse senden değerli değil..seni rahatsız eden sözlere kulaklarını tıkamayı dene.
allaha sığın.bak mübarek ramazan kadir gecesi de gelio. rabbime yalvar içini sıkıntını ona aç şüphesiz sni senden iyi bilendir. daraldığını depresyona girdiğini düşünüyosan sık sık abdest al cnm rahatlatır ve inşirah suresini oku iç sıkıntısına iyi gelior.

duacınım...

slm laubailicim, canım ne zamadır şöyle rahat rahat girip yazamıodum...
döndüm şükür ama döndüğümde seni böyle mi bulacaktım...
tatlım çok üzüldüm bu duygularına ben de ortağım, seni çok ii anlıyorum
ama lütfen kendine ve rabbine fazla yüklenme...
önce kendi sağlığımız değil mi mühim olan...
sağlığımız yerinde olmadan bebişlerimize nasıl bakabileceğiz...
ewt benm fazla olmadı denemelerim ama, bu sürede farklı sağlık problemlerim ortaya çıktı...
bu sebeple, önce kendim dedim, ve bebek işini tamamen çıkardım kafamdan...

canım lütfen sen de , artık çok isteme aslında unutmaya çalış, evliliğinizin ilk yıllarındaki gbi yaşamaya çalışın. sadece kendiniz için...
hayata bir kere geliyoruz, olsa da olur , olmasa da olur diye rahatlıkla diyebildiğin gün emin ol kendini kuş gbi hissedeceksin...
lütfen bak canım eşine de yansıtma bu durumu...
hepimiz insanız, bak o da bunalırsa falan sağlık problemi çıkarsa...
ALLAH korusun canım , lütfen kendine ii davran...
bizim senn tatlı sohbetine ihtiyacımız var ama aaa olmaz bööle mızıkçıııı mızıkçııı
klava:klava:klava:

hadi öptm seni canım en kısa zamanda yaz, anlatacaklarım var sizeopuyorumnanaktan

can ne oldu sana bende sen canlı hayat dolu azimli diye bi iltifatlarda bulundum yıktın beni gıııııııı ne azimli dimdik ayakta diyodum bacım ben böyle durumlarda bi müzik açıp saçma sapan dans edip sonrada kendime gülerim tabi ben deli olduğum için bu olay bende normal yeni terhisim tımarhaneden yinede çoğu insan bunu söylemiştir sana sabret diye allah dua için el açılan avuçları hiç boş bırakmaz herşeyde vardır bi hayır hayırların en güzeli senle olsun ama yok birine bağırıp çağırmam gerek dresen bana bağır duymam nası olsa heee der geçerim rahat ol bağır bağır bana delikafaduldendelikafaduldenEYTTTTTTTTTTTTTTTTTTTdelikafadulden

slm arkadaslar uzun bır aradan sonra gırdım laubalıcım yazını okudum cok uzudun benı ne olursun bırazdaha sabır bu sabrının sonucunu alıcagına ınanıyorum ve ınsallah sende anne olacaksın sızı cok ozledım uzunzamandır gıremedım ama aklım ve dualarım hep sızınleydı bende 9 haftalık oldum dusuk tehlıkem vardı annemde kalıyordum bugun dondum kanamalerım kesıldı sukur ısallah hayırlısıyla su uc ayı atlassam fazla gıremıyorum ınsallah bayramdan sonra sık sık gırıcem sıze hep dua edıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…