Gebelik testi kullananlar buraya

konuyu biraz daha acsana canim. Valla anlamadim. :uhm:

canımcım burdaki herkes gibi bende bebk istiyorum ve biraz tez canlıyım
benim olduğum ilçede b hcg yapılmıyor
ev tipi testlerdede 7 gün geçince net sonuç alınır diyorlar
bende erken gebelik testi alayım netten diye düşünüyorum
ama biraz pahalılar marka konusundada kararsızım
oyüzden size danışayım dedim
umarım açıklayabilmişimdir

ben biraz mahrumiyet bölgesindeyimde
nette gezinirken görmüştüm ama biraz pahalı boşa gitmesin
bilgisi olanlar paylaşsın lütfennnnnn

canım mahrumiyet bölgesi derken Ağrıdan bahsettinn herhalde ve bizden bilgi alıp ona göre hassas test alıcaksın dimi doğru mu anladım??opuyorumnanaktan

valla ben yurtdisinda kaldigim icin TR´de fiyatlar nasil bilmiyorum. Ama anladigim kadariyla cogu arkadaslarimiz gitti g. diye bir web sayfasindan aliyorlar. Beyaz embalajli üstünde mavi renklerle one step pgrenancy test yaziyor. Benim kaldigim yerdede testler cok pahali o yuzden yurtdisindan siparis veriyorum hem ucuz hemde yüklü alabiliyorsun.

Canim ben yurt disinda kaldigim icin mahrumiyet nedir cikaramadim o acidan yani kafamçokkarıştı

evet canım doğru anladın

hmmmmm:uhm: anladım canım.Hassas testler bir hafta öncesinde göstermeye başlıyor yani diğerlerinde bir hafta geçmesini bekliyorsun net cevabı almak için ama hassas testlerde beklemene gerek yok.Netten almak doğru tercih çünkü ben Bursada bulamadım Ağrıda da olmaz sanırım..a.s
ama bence bir hafta kaldıysa adetine ilçeye gidip kanda baktırmanı tavsiye ederim zaten testte pozitif çıkarsa mecbur yaptıracaksın kan testivereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…