Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
napıyım canım ya kukumavlığa devam işte kon kon evdekaydirigubbakcemile3 ben çağırsamda pek gelemiyolar canım 1 saat uzaklık var ya akrabalarımlamafoldumben
benimki hipotiroid canım.bana doktor şimdilik düşük dozajlı bi ilaç verdi canım 2 hafta sonra gel tekrar bakalım değerlerine on göre dozjı yükseltiriz olmazsa dedi canımm.
sen hiçbiirşeyi takmamaya çalış düşünmemeye çalış canım sen iyi olucaksın ki bebişinde iyi olucak.Hepsi geçer Allahın izniyle sen kendine dikkat et yeter
söktürücü verdi işte canım 5 gün oldu bakalım kullanıyorum adetim gelince hormon tahlillerim yapılacak eğer sorun görülürse bebek tedavisine başlanacak Allahım aratmasın inşallah inşallah hiçbirine gerek kalmazz:Saruboceq:
işallah gerek kalmaz canım.ama bak iyi olmuş tatlım en azından ne olduğu çıkıcak.tedavi olman gerakse bile ne güzel anlaşılmış başlanmış olucak canım bu sefer bebişe dahada yakınlaşıyosun canım
ağzın bal yesin seninnnnnn:lepi: canım walla bende anlamadım iyiki gitmişim doktora yoksa daha çooooook beklerdik.geçen gittiğimde yoktular ya nasıl olmuş anlamadım.Neyse derdini veren Allah dermanını da verir elbet.İnşallah çok bekletmez bizim velet biziyerimseniben
işallah canımbenim.rabbim dermansız dert vermesin.yoksa herşeyin çözümü var artık canımm.ama hayallere ulaşmak için biyerlerden başlamak gerekiyor dimi canım negüzel bak sen başlıcaksın.
inşallah canım...gelse biliyo nasıl el üstünde tutulacağınıda ondan nazlanıyo zaten kaydirigubbakcemile3 bir gün olur elbet vardır bi vakti bi zamanı çokta takmamak lazım bunu öğrendim... eeee hazırlanıyo musun bakalım bebişe.Cinsiyeti belli olmadan daha heyecanlı kızz
senin gelcek bebiş kesin nazlı.daha cinsiyetini bilmiyorumya canım ondan hazırlığa başlamadım.keşke hemen öğrenilse şu cinsiyet yaa:)benim bebiş solda çok ekşi yiyiyorum kız olur diolar ama