Gebelik testi kullananlar buraya

ewt wala canım artık hemencecik yoruluveriom ama ramazandada almadan olmuo tatlım napalım işte.sen nasılsın canımmmmm

napıyım canım ya kukumavlığa devam işte kon kon evdekaydirigubbakcemile3
ben çağırsamda pek gelemiyolar canım 1 saat uzaklık var ya akrabalarımlamafoldumben

ewt canım genelde öyle oluo bizimde daha çok bu taraftan eşimin yakınları geliyor.ee gittik uzaklara:)

aynen canım hakettik galiba biraz:nazar:
napalım böylesi varmış kaderde a.s
alıyomusun ilaçlarını bakıyım senCADIARZU nasılsın??

ewt canımbenim aksatmadan alıyorum.bir folik asit bir o hap sabah sabah aç karınla hiç çekilmio ama napalım bebişim için.

benimki hipotiroid canım.bana doktor şimdilik düşük dozajlı bi ilaç verdi canım 2 hafta sonra gel tekrar bakalım değerlerine on göre dozjı yükseltiriz olmazsa dedi canımm.

sen baktırmışmıydın tatlım tiroidine tedavi edilmezse hamile kalmaya engel bi durummuş canım.baktırmadıysan sakın ihmal etme

canım bakıldı benimde daha önce çok şükür bişey çımadı normal.İnşallah yükseltmesine gerek kalmaz canım:Saruboceq:

ewt canım işallah.ben şu bebişimi sağlıkla dünyaya getireyim işallah rabbim sizede hamilelik nasip etsin işallah.

sen hiçbiirşeyi takmamaya çalış düşünmemeye çalış canım sen iyi olucaksın ki bebişinde iyi olucak.Hepsi geçer Allahın izniyle sen kendine dikkat et yeter

söktürücü verdi işte canım 5 gün oldu bakalım kullanıyorum
adetim gelince hormon tahlillerim yapılacak eğer sorun görülürse bebek tedavisine başlanacak
Allahım aratmasın inşallah inşallah hiçbirine gerek kalmazz:Saruboceq:

işallah gerek kalmaz canım.ama bak iyi olmuş tatlım en azından ne olduğu çıkıcak.tedavi olman gerakse bile ne güzel anlaşılmış başlanmış olucak canım bu sefer bebişe dahada yakınlaşıyosun canım

ağzın bal yesin seninnnnnn:lepi:
canım walla bende anlamadım iyiki gitmişim doktora yoksa daha çooooook beklerdik.geçen gittiğimde yoktular ya nasıl olmuş anlamadım.Neyse derdini veren Allah dermanını da verir elbet.İnşallah çok bekletmez bizim velet biziyerimseniben

işallah canımbenim.rabbim dermansız dert vermesin.yoksa herşeyin çözümü var artık canımm.ama hayallere ulaşmak için biyerlerden başlamak gerekiyor dimi canım negüzel bak sen başlıcaksın.

inşallah canım...gelse biliyo nasıl el üstünde tutulacağınıda ondan nazlanıyo zaten kaydirigubbakcemile3
bir gün olur elbet vardır bi vakti bi zamanı çokta takmamak lazım bunu öğrendim...
eeee hazırlanıyo musun bakalım bebişe.Cinsiyeti belli olmadan daha heyecanlı kızz

senin gelcek bebiş kesin nazlı.daha cinsiyetini bilmiyorumya canım ondan hazırlığa başlamadım.keşke hemen öğrenilse şu cinsiyet yaa:)benim bebiş solda çok ekşi yiyiyorum kız olur diolar ama

X