cinsellik sayfasındada çok komik şeyler var böyle yaaaa arada bi göz atıyorum ölüyorum gülmektenkaydirigubbakcemile3
orasi neresi kiz... sen yasak sayfalarami bakiyorsun kaydirigubbakcemile3 sende beni güldürdün simdi hay cok yasa emi :icecream:
Arkadaşlar bugün idrar testi yaptım aslında tek çizgi vardı ama bir ara baktığımda içi boş sadece çevresi pembemsi bi çizgi daha gördüm ama içi boştu kesinlikle bu ne demek
canım sende hiçbi sayfaya bakmamışsın haaaaakaydirigubbakcemile3
gir de bak çıkabiliyon mu fıkra okumaktan:lepi:
kendi resimlerime kaydettim kızkaydirigubbakcemile3.olsun canım ne çıkarsa hayrına hiç üzülme öyle olsada
cok gezen laf getirirmis annem babam öyle ögretti kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yok yaa gezinmiyorum kafam cok karisiyor bi giren daha cikamiyor sadece bizim forumda takilmaya calisiyorum:lepi:
Ya aslında tek çizgiydi ama daha sonra baktığımda böyle içi boş silik pembemsi bişi gördüm ve daha sonra oda silindi :/ inş hamile değilimdir :/ bir test daha almalıyım sanırım
Ya aslında tek çizgiydi ama daha sonra baktığımda böyle içi boş silik pembemsi bişi gördüm ve daha sonra oda silindi :/ inş hamile değilimdir :/ bir test daha almalıyım sanırım
benim bi elim hep burda canım her yere erip yetiyorum maşallahkaydirigubbakcemile3
bak geziyorum ama ne güzel tşhirtler buldum dimiiiii:lepi:
eli iste gözü oynasta.. kaydirigubbakcemile3 masallah on elde on marifet :1hug: benim yerimede gezin iyi biseyler bulursan yine haber ver arada sirada girip yorum atayim
öyleyimdir yerimseniben canım benim ben haber veririm merak etme napıyım bütün gün bütün gece evde olunca böyle oluyo işte Allah razı olsun KK dan:enbuyukkk:
hehe iyi iste oyalanacak sayfa buldun zaten burasida masallah cok büyük dikkat et kendini fazla kaptirma haa