Gebelik testi kullananlar buraya

ya bu sayfa yenileme işi çok uzun..f5 e basıcam dimi yenilemek için yoksa daha kolay bi yolumu var??

zaten belirti falan da takip edemiyorum...yani sadece karnımda aşırı şişme var şuan patlıcak gibiyimm..abartısız 20 dk da bir idrara sıkışıyorum bu tabi üşütmeden olabilir..bide göğüslerim hassaslaştı tabi buda regl belirtisi olabilir:))

çok kafa karıştırıcı bulgular bunlar canım ya hem adet hem hamilelik belirtisi saydıkların...İnşallah gebelik belirtisidir aslından hassas test alsan çıkar canım ama

merhaba ben yeni üye oldum. adetim 3 gün geçtide acaba dedim ve ertesi sabahı beklemeden test yaptım ve tabi ki negatif:KK43: bu sabah tekrar yapıcam ama idrar testi için 3 gün yeterli bir süre mi sizce?

merhaba ben yeni üye oldum. adetim 3 gün geçtide acaba dedim ve ertesi sabahı beklemeden test yaptım ve tabi ki negatif:KK43: bu sabah tekrar yapıcam ama idrar testi için 3 gün yeterli bir süre mi sizce?

canım idrar testinde en doğru sonucu alman için 1 hafta geçmesini beklemelisin normalde.Ama bazen bir hafta önce bile görünebilir.Bunun için en güzeli kan testi yaptırman bencea.s

bencede en iyisi b hcg bende elimdeki son testi kullandım:))en iyisi 2 gün daha sabredip b hcg baktırmak..

bencede en iyisi b hcg bende elimdeki son testi kullandım:))en iyisi 2 gün daha sabredip b hcg baktırmak..

bencede öyle canım ya ama sen baktırmak istemediğin için çözüm üretmeye çalışıyorum sana.En güzeli bhcg zaten reglden bir hafta önce göstermeye başlıyo

kesinlikle haber vericem belkide önce sana:)))çünkü eğer çıkarsa eşime direk söylemicem 15 eylül doğum günü süpriz yaparım diye düşündüm...tabi dayanabilirsem:))baksana sonuç için bile 2 gün zor dayanıyorum:)))))))))

X