Gebelik testi kullananlar buraya

sağolun canlarımbenim önce doktor söylediğinde bebğin zekasını etkiliyo filan dedi sonra dahiliyeciye baktırdım ve hiç bi zararı yok dedi ilaç verdi.kızlarrrrrrrrrrrrrrrr bide benden size tavsiye tiroidinizi araştırın hamile kalmaya bile engelmiş be melet hormonlarla ilgili olduğundan.benim bi arkadaşım var oda benimle birlikte hamile ve 1 seneye yakın hamile kalamamıştı şimdi demiş doktoru tiroitten dolayı kalamıyomuşun demiş.hemen 1 kan testi yaptırın çıkar orda kızlar sakın ihmal etmeyin lütfennnnnnnnnnnn

Triot genellikle guatir hastalarinda sIklikla gözüken bir hastalik. Gebeligi boyunca bu hastalar ilaclara mahkum. Gecen sene bende düzensiz kilo almaktan, tüylenmekten süphelenerek kan testi yaptirmistim ama temiz cikti sükür hic bir hormon sorunum yokmus sende ilaclarini kullan sonra kendiliginden gecer insallah

ewt canım işallah geçicek.iyi canım çıkmamış sende. senin durumlar nasıl canımcım bidaha yaptın mı bakalım test

ewt canım işallah geçicek.iyi canım çıkmamış sende. senin durumlar nasıl canımcım bidaha yaptın mı bakalım test

yarin bi daha yapacam tabii eger adetim gelmezse. Normalde 28.günde bir olurum yarinde günüm sayilir. Insallah gelmez bayaga bir umutluyum yaa

belirtilerden haric 21.gün progesteronum coook müthis yüksek cikti, onunla beraber memelerde agirlasma ve ici cok agriyor morarmis gibi. Bir kac gündür sag tarafimda göbegimin hemen altinda acaip batmalar var resmen elimle dokunmak zorunda kaliyorum o kadar agritiyor. Yorgunlukta basladi. Dün aksamda kasiklarda batma ve adet sancisi gibi agrilar kramplar girip cikiyor.

o ne leynnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3
çok güldüm canım Allah iyiliğini versin emiiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

laubalicim alemsin resmi aldım kaydettim çok güldüm wala kız:))))))belirtilerin çok uyuyo canım hadi işallah yaa.ben dememişmiydim gittiğim her yere uğurlu gelirim diye.dükkanlara da:))))hadi işallah canım bak heyecanlandım şimdikk

cinsellik sayfasındada çok komik şeyler var böyle yaaaa arada bi göz atıyorum ölüyorum gülmektenkaydirigubbakcemile3

bizede gelde uğur olsun bebiş gelsin kızzzzzzzzkaydirigubbakcemile3

nereye kaydettin kiz kaydirigubbakcemile2 haklisin canim isigi gören arkandan geliyor ama insallah bebek vardir yoksam bos hayal kuruyorum :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…