valla öyle sanmistir kaydirigubbakcemile3 :mymeka:
:lepi:kaydirigubbakcemile3
ben bi cagara içip geliyorum canımmmm bu arada o bebiş ne öyle yaaaaaaa çok tatlı:lepi:
sağolun canlarımbenim önce doktor söylediğinde bebğin zekasını etkiliyo filan dedi sonra dahiliyeciye baktırdım ve hiç bi zararı yok dedi ilaç verdi.kızlarrrrrrrrrrrrrrrr bide benden size tavsiye tiroidinizi araştırın hamile kalmaya bile engelmiş be melet hormonlarla ilgili olduğundan.benim bi arkadaşım var oda benimle birlikte hamile ve 1 seneye yakın hamile kalamamıştı şimdi demiş doktoru tiroitten dolayı kalamıyomuşun demiş.hemen 1 kan testi yaptırın çıkar orda kızlar sakın ihmal etmeyin lütfennnnnnnnnnnn
ewt canım işallah geçicek.iyi canım çıkmamış sende. senin durumlar nasıl canımcım bidaha yaptın mı bakalım test
laubalicim alemsin resmi aldım kaydettim çok güldüm wala kız:))))))belirtilerin çok uyuyo canım hadi işallah yaa.ben dememişmiydim gittiğim her yere uğurlu gelirim diye.dükkanlara da:))))hadi işallah canım bak heyecanlandım şimdikk
laubalicim alemsin resmi aldım kaydettim çok güldüm wala kız:))))))belirtilerin çok uyuyo canım hadi işallah yaa.ben dememişmiydim gittiğim her yere uğurlu gelirim diye.dükkanlara da:))))hadi işallah canım bak heyecanlandım şimdikk