ne bilim canim böyle kolumu uzatinca belli belirsiz cizgi cikiyor ama yakindan bakinca kayip :umursamaz: bakalim iste günümde yaklasti kasik aglarim adet agrilarimda basladi. Eh bu belirti her ikisi oldugu icin artik adet olacam diye takmiyorum önceleri olacam diye diye geli veriyordukaydirigubbakcemile
innnşallah adet sancısı değildir onlar canım.Sende öyle deyince heyecan sardı benidelikafadulden
inşallah kuzummm diyorum ya millet bir kerede hamile kalıyo nokta atışı gibi yakaydirigubbakcemile3
yani olacak olunca oluyor demek...
ben hergün çalışıyorum tutturamıyorum noktayı o ayrıkaydirigubbakcemile3
inşallah canım en az senin kadar çok istiyorum hamiş olmanı biliyorsun.Hassas testlemi yapıyosun canım testi??
tamam canım progesteron baktırmak hiç gelmmiyordu aklıma bak:uhm:
ama niye istedi ya bu kadın bu testi bendenkafamçokkarıştı
bu yorgunluk,halsizlik,baş ağrıları,karında batmalar falan ayyyyyyyy heyecanlandım yine walla hadi inşallahdelikafadulden
slm kızlar nasılsınız bende 3 gün önce çok kötüydüm bende tiroit çıktı malesef ew geldim çok ağladım ama sonra doktora gittim ilaç kullanırsam hiçbir sorun olmayacağını söyledi ve hormon ilacı verdi kızlar içim
slm kızlar nasılsınız bende 3 gün önce çok kötüydüm bende tiroit çıktı malesef ew geldim çok ağladım ama sonra doktora gittim ilaç kullanırsam hiçbir sorun olmayacağını söyledi ve hormon ilacı verdi kızlar içim
hehe şu an bi 2-3 aylık falan gösterir karnım ama içi boşşşşşşşkaydirigubbakcemile3
bence kadın göbeğimi görüp ultrasonda bişey göremeyince kendisiyle çelişiyorkaydirigubbakcemile3