Gebelik testi kullananlar buraya

kaç gün kaldı aadetine kuzum???:icecream:

bugün ve yarinden sonra olmam lazim canim.. Acaip adet sancilari girip cikiyor..

innnşallah adet sancısı değildir onlar canım.Sende öyle deyince heyecan sardı benidelikafadulden

innnşallah adet sancısı değildir onlar canım.Sende öyle deyince heyecan sardı benidelikafadulden

aslinda bu kadar heyecan bende yapmazdim ama progesteron o kadar yüksekki hamile olma ihtimalimde bi o kadar.. Valla zaman gecsede anyayi konyayi anlasak.. Gerci calismalar varmiydi onu bile hatirlamiyorum kaydirigubbakcemile3 belkide kendi kendime gelin güvey oluyom yerimseniben

vardır vardırrrrrrrrrrrrrr:kedi: çalışmasız olurmu hiçkaydirigubbakcemile3
hehe bitek ben kırmızıları görsemde rahatlasam diyorum herhalde şu topicde.Herkes gelmesin diye uğraşır ben gelsin diyekaydirigubbakcemile3
kendi kendine gelin güvey olmazsın canımmmm merak etme insan hissedermiş hamile olduğunu çallışma yapmazsın yapmazsın bi kerecik yaparsın o tutuverir yani Allahım vercek olduktan sonraaaaaaa:jeyyar:
offffff çıksa şu çiftinde görüp rahatlasak ya-tatlicadiarzu-

ya iste esim 4 günlük sehir disina cikmisti tam o sirada zaten yumurtlama oldu insallah gitmeden önceki tutmustur :icecream: nisan ayinda düsük yaptigimda inanirmisin canim sadece 1 kere iliskiye girdik ordada bebek tutmustu hic ihtimal bile vermiyorduk hic unutmam tam 11.gün yumurtlama olmustu insallah bu seferde öyle olmustur o zaman allahim insallah olmustur

inşallah kuzummm diyorum ya millet bir kerede hamile kalıyo nokta atışı gibi yakaydirigubbakcemile3
yani olacak olunca oluyor demek...
ben hergün çalışıyorum tutturamıyorum noktayı o ayrıkaydirigubbakcemile3
inşallah canım en az senin kadar çok istiyorum hamiş olmanı biliyorsun.Hassas testlemi yapıyosun canım testi??

ayni dava icin cabaliyoruz canim, inan 7 sene calis calis artik bitis noktasina geldim insan yoruluyor, bikiyor. Tükendim yani hal kalmadi artik olacagina biraktim calis calis yoruldum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 evet canikom hassas test, yarinde adetim gelmezse bi daha yapacam :dance: insallah senin adetin gelirde sizde arastirmalara baslarsiniz. Adetinin 3-5. gün arasi kan tahlili yaptir sonrasinda 21.gün progesterona baktir yumurtlama olmusmu diye.

tamam canım progesteron baktırmak hiç gelmmiyordu aklıma bak:uhm:

progesteronu bu sefer kendim istedigim icin yaptirdim, gecen ay cok düsüktü moralimi bayaga bozmustu.. Sirf tatmin olayim diye baktirdim iyike yapmisim. Gerci her ay farkli cika bilir o yüzden bir kac sefer baktirmakta yarar var canim.

hömmmmmmmCADIARZU neyse bakalım bi gelsin de yaptırırız hepsiciğini
gelsinde şu dörtlü taramayıda öğrencez zaten kaydirigubbakcemile3

hehe dörtlü taramaya insallah gerek kalmaz canim aslinda iyi birsey degil sakin heves etme. Doktor 4´lü tarama isterse bebekten süphelendigi icin isterler diye biliyorum. 3´lü tarama yeter bize bununla idare etsek bile sükür:icecream:

yaw benim yine uykum geldi cok yorgun ve halsiz hissediyorum kendimi. Acaba yemekten sonrami oluyor yoksa sebebi baskami :uhm: esim evde olsaydi simdiye yattiydimmirmirmirmir

ama niye istedi ya bu kadın bu testi bendenkafamçokkarıştı
bu yorgunluk,halsizlik,baş ağrıları,karında batmalar falan ayyyyyyyy heyecanlandım yine walla hadi inşallahdelikafadulden

ama niye istedi ya bu kadın bu testi bendenkafamçokkarıştı
bu yorgunluk,halsizlik,baş ağrıları,karında batmalar falan ayyyyyyyy heyecanlandım yine walla hadi inşallahdelikafadulden

belki seni hamile sanmistir :CüvCüv: göbis o kadar büyükmü kizzz kaydirigubbakcemile3 belirtiler var olmasina varda insallah bebekte vardir Şeniz

slm kızlar nasılsınız bende 3 gün önce çok kötüydüm bende tiroit çıktı malesef ew geldim çok ağladım ama sonra doktora gittim ilaç kullanırsam hiçbir sorun olmayacağını söyledi ve hormon ilacı verdi kızlar içim

hehe şu an bi 2-3 aylık falan gösterir karnım ama içi boşşşşşşşkaydirigubbakcemile3
bence kadın göbeğimi görüp ultrasonda bişey göremeyince kendisiyle çelişiyorkaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım napalım aynen devam işte...
geçmiş olsun canım Dermansız dert vermesin Allahım bak ilaç kullanınca hiçbi sorun olmayacakmış buna şükür canım:Saruboceq:
bebiş nasıl????:CüvCüv:

gecmis olsun canim.. doktorun bisey olmaz ilaclarla düzelir dediyse demekki korkulacak bisey yok.. triot genellikle gebeligin 8-13.haftasinda cikiyor hormonlar yüzünden ama ilerliyen haftalarda tekrar kayboluyormus.

hehe şu an bi 2-3 aylık falan gösterir karnım ama içi boşşşşşşşkaydirigubbakcemile3
bence kadın göbeğimi görüp ultrasonda bişey göremeyince kendisiyle çelişiyorkaydirigubbakcemile3

valla öyle sanmistir kaydirigubbakcemile3 :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…