kızlar slm nasılsınız görüşmeyeli. ben şimdi dr dan geldim. klomen kullanmıstım ya bu ay dr vajinal ultrasonla baktı ilaç acayip işe yaramış dedi. çatlatma iğnesi verdi Choragon diye. şimdi öğle arası onu alıp vurdurcam ilişki için günleride belirledi. allahım inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz.
ne olur dua edin..
eylül ayı bizlere uğurlu gelsin. sırayla kavusalım bebeklerimize.
ben ev tasıyorum bu arada bugünlerde hiç düşünmeye bile fırsatım olmuyor inşallah kafamdan attığım içinde faydası olur.
selam kızlaar nasılsınız? nasıl gidiyo çalışmalar?
ben dün tekrar doktora gittim kontrole,muayene sırasında başlayan kanamayı doktor regl olabilir demişti ama yine 2 gün sürdü bitti.yaklaşık 2 buçuk aydır adet olmamış olcam nerdeyse.
bana söktürücü ilaç verdi bu sefer ogametril diye 5 gün boyunca günde 3 defa kullan dedi adetimin son 2 günü ultrasona çağırdı.daha önce bu ilacı kullanan var mı aranızda? normalde böyle hormonlu haplar doğum kontrol hapları falan bende mide bulantısı yapıor da.
bide anlamadığım bişiy var.kistim için doğum kontrol hapı kullanırız dedi ama doğum kontrol hapları adet olmayı önlüyor şimdi ise aksine adet olmam için ilaç verdi doktor.
bunu neye göre değerlendiriyorlar?CADIARZU
merhaba laubalicim, ben doktora gidemedim cunki adet oldum. moralim bozuk. hadi kendine iyi bak opuyorumnanaktan
laubalicim benim eşim ameliyat olmuştu ya beklioruz 3 ayda düzelmeye başlıomuş değerler 24 ünde 3 ay olacak bekliyoruz.adetlerimde düzene girdi artık test yapmıorum zaten gecikmiyo da ekim ayında kontrole gidicek eşim ilaç falan verirler sonrasın da da gelecek bebeğim inşallah..........
sana da bol şanslar
resmen şaşı oluyorum 2. çizgiyi görebilmek için ama oooofffffffff ooofff!!!!!!!!!!!!!
slm laubali cim nasilsin gorusmeyeli ben cok fazla katilamiyorum araniza bu aralar belimde cok rahatsizlik var onu cekiyorum bizimde randevumuza az kaldi 24 eylul esimin sonuclari belli olacak bakalim hayirlisi
canim sinirler yirtilmis galiba yanlis hareket yaptim ondan bilmiyorum ama cok siddetli yerimden kalkamiyorum insallah dedigin gibi olur canim allah hepimizin dualarini kabul etsin ben eminim ve buna yurekten inaniyorum sen bu zorlu yolda mutlu olarak gececeksin allah gonlune gore versin
belki adetim yaklasti diye daha fazla bas agrim oluyordur, ama normaldede migren var bide onunla bogusuyorum. Bugün test yaptim, yine varla yok arasi. Beklemek cok gicik bisey yaa
nasıl varla yok arasıııııdelikafaduldendelikafadulden
ayyyyyy çok heyecanlandımdelikafadulden