Gebelik testi kullananlar buraya

cinsellik sayfasındada çok komik şeyler var böyle yaaaa arada bi göz atıyorum ölüyorum gülmektenkaydirigubbakcemile3

orasi neresi kiz... sen yasak sayfalarami bakiyorsun kaydirigubbakcemile3 sende beni güldürdün simdi hay cok yasa emi :icecream:

canım ben bu topiğe gelince dedim çok bereketli ayağım vardır diye.görün sırayla hepimiz hamiş kalcaz demiştim.kız wala dükkanlara filan giriim hemen arkamdan doluverir orası:)

Arkadaşlar bugün idrar testi yaptım aslında tek çizgi vardı ama bir ara baktığımda içi boş sadece çevresi pembemsi bi çizgi daha gördüm ama içi boştu kesinlikle bu ne demek

kendi resimlerime kaydettim kızkaydirigubbakcemile3.olsun canım ne çıkarsa hayrına hiç üzülme öyle olsada

Arkadaşlar bugün idrar testi yaptım aslında tek çizgi vardı ama bir ara baktığımda içi boş sadece çevresi pembemsi bi çizgi daha gördüm ama içi boştu kesinlikle bu ne demek

canım hiç silik çizgide görmedim ki ben:çok üzgünüm:
kendimi bırak tonlarca insanın testine baktım ya çift ya tek çıktıkaydirigubbakcemile3
bence yarın bir test daha al canım en güzelivereliniortak

canım sende hiçbi sayfaya bakmamışsın haaaaakaydirigubbakcemile3
gir de bak çıkabiliyon mu fıkra okumaktan:lepi:

cok gezen laf getirirmis annem babam öyle ögretti kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yok yaa gezinmiyorum kafam cok karisiyor bi giren daha cikamiyor sadece bizim forumda takilmaya calisiyorum
:lepi:

kendi resimlerime kaydettim kızkaydirigubbakcemile3.olsun canım ne çıkarsa hayrına hiç üzülme öyle olsada

hehe kaydet bakalim vereliniortak tabii hayirlisi olsun kaderimizde ne varsa onu yasiyacagiz biz tedbirimizi alalim belki degistiriz kaderimizi laelaelaelaelae

Ya aslında tek çizgiydi ama daha sonra baktığımda böyle içi boş silik pembemsi bişi gördüm ve daha sonra oda silindi :/ inş hamile değilimdir :/ bir test daha almalıyım sanırım

cok gezen laf getirirmis annem babam öyle ögretti kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yok yaa gezinmiyorum kafam cok karisiyor bi giren daha cikamiyor sadece bizim forumda takilmaya calisiyorum
:lepi:

benim bi elim hep burda canım her yere erip yetiyorum maşallahkaydirigubbakcemile3
bak geziyorum ama ne güzel tşhirtler buldum dimiiiii:lepi:

Ya aslında tek çizgiydi ama daha sonra baktığımda böyle içi boş silik pembemsi bişi gördüm ve daha sonra oda silindi :/ inş hamile değilimdir :/ bir test daha almalıyım sanırım

canım istemiyomusun bebişşşakannehir
al canım sen bi test daha madem bebiş istemiyorsun işini sağlama alvereliniortak

güzelim sen zaten bekar´sin bu islerle ugrasip neden kafani bunaltiyorsunki. Korkma hamile degilsindir bi dahada önlemini al yada uzak durun madem kendinizi tutamiyorsunuz hic degilim korunmayi ögrenin

benim bi elim hep burda canım her yere erip yetiyorum maşallahkaydirigubbakcemile3
bak geziyorum ama ne güzel tşhirtler buldum dimiiiii:lepi:

eli iste gözü oynasta.. kaydirigubbakcemile3 masallah on elde on marifet :1hug: benim yerimede gezin iyi biseyler bulursan yine haber ver arada sirada girip yorum atayim :nazar:

eli iste gözü oynasta.. kaydirigubbakcemile3 masallah on elde on marifet :1hug: benim yerimede gezin iyi biseyler bulursan yine haber ver arada sirada girip yorum atayim :nazar:

öyleyimdir yerimseniben canım benim ben haber veririm merak etme napıyım bütün gün bütün gece evde olunca böyle oluyo işte Allah razı olsun KK dan:enbuyukkk:

öyleyimdir yerimseniben canım benim ben haber veririm merak etme napıyım bütün gün bütün gece evde olunca böyle oluyo işte Allah razı olsun KK dan:enbuyukkk:

hehe iyi iste oyalanacak sayfa buldun zaten burasida masallah cok büyük dikkat et kendini fazla kaptirma haa

hehe iyi iste oyalanacak sayfa buldun zaten burasida masallah cok büyük dikkat et kendini fazla kaptirma haa

he ya kuzum neler varmış dün akşam evlenenlerin nişanlananların resimlerine baktım,bugün kedi,köpek resimlerine baktım yarın ne keşfederim Allah biilirkaydirigubbakcemile3 az kaldı kaybolmamakaydirigubbakcemile3
yoksa kafayı yerim kız ben yanlız başıma ama yakında kociş laptopu kafama geçirirse şaşırmamkaydirigubbakcemile3

X