Gebelik testi kullananlar buraya

selam kızlaar nasılsınız? nasıl gidiyo çalışmalar?
ben dün tekrar doktora gittim kontrole,muayene sırasında başlayan kanamayı doktor regl olabilir demişti ama yine 2 gün sürdü bitti.yaklaşık 2 buçuk aydır adet olmamış olcam nerdeyse.
bana söktürücü ilaç verdi bu sefer ogametril diye 5 gün boyunca günde 3 defa kullan dedi adetimin son 2 günü ultrasona çağırdı.daha önce bu ilacı kullanan var mı aranızda? normalde böyle hormonlu haplar doğum kontrol hapları falan bende mide bulantısı yapıor da.
bide anlamadığım bişiy var.kistim için doğum kontrol hapı kullanırız dedi ama doğum kontrol hapları adet olmayı önlüyor şimdi ise aksine adet olmam için ilaç verdi doktor.
bunu neye göre değerlendiriyorlar?CADIARZU

kızlar slm nasılsınız görüşmeyeli. ben şimdi dr dan geldim. klomen kullanmıstım ya bu ay dr vajinal ultrasonla baktı ilaç acayip işe yaramış dedi. çatlatma iğnesi verdi Choragon diye. şimdi öğle arası onu alıp vurdurcam ilişki için günleride belirledi. allahım inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz.
ne olur dua edin..
eylül ayı bizlere uğurlu gelsin. sırayla kavusalım bebeklerimize.
ben ev tasıyorum bu arada bugünlerde hiç düşünmeye bile fırsatım olmuyor inşallah kafamdan attığım içinde faydası olur.

Hadi gözün aydin insallah yumoslarindan bol bol bebek yaparsiniz bu ay :kedi: tasinma iside aslinda iyi olmus dedigin gibi düsünceden azicik uzak olur kendini tasinma isiyle oyalarsin.

selam kızlaar nasılsınız? nasıl gidiyo çalışmalar?
ben dün tekrar doktora gittim kontrole,muayene sırasında başlayan kanamayı doktor regl olabilir demişti ama yine 2 gün sürdü bitti.yaklaşık 2 buçuk aydır adet olmamış olcam nerdeyse.
bana söktürücü ilaç verdi bu sefer ogametril diye 5 gün boyunca günde 3 defa kullan dedi adetimin son 2 günü ultrasona çağırdı.daha önce bu ilacı kullanan var mı aranızda? normalde böyle hormonlu haplar doğum kontrol hapları falan bende mide bulantısı yapıor da.
bide anlamadığım bişiy var.kistim için doğum kontrol hapı kullanırız dedi ama doğum kontrol hapları adet olmayı önlüyor şimdi ise aksine adet olmam için ilaç verdi doktor.
bunu neye göre değerlendiriyorlar?CADIARZU

öncelikle dogum kontrol haplari kist oldugunda veriliyor eritilmesi icin doktor cok kisa bir süre icin hapla tedavi altina almayi tercih edebiliyor. Normalde böyle düzensizligin varmiydi ?? Eger yoksa bence idrar testi yap belki üstüne görmüs olabilirsin, adet kanamasinin miktari az, rengi degisik ve daha kisa sürüyor. Yada kanda baktir bu en kesin soncu verecektir, adet söktürücüyü hemen kullanma belki bebek vardir yazik olur.

laubalicim benim eşim ameliyat olmuştu ya beklioruz 3 ayda düzelmeye başlıomuş değerler 24 ünde 3 ay olacak bekliyoruz.adetlerimde düzene girdi artık test yapmıorum zaten gecikmiyo da ekim ayında kontrole gidicek eşim ilaç falan verirler sonrasın da da gelecek bebeğim inşallah..........
sana da bol şanslar

laubalicim benim eşim ameliyat olmuştu ya beklioruz 3 ayda düzelmeye başlıomuş değerler 24 ünde 3 ay olacak bekliyoruz.adetlerimde düzene girdi artık test yapmıorum zaten gecikmiyo da ekim ayında kontrole gidicek eşim ilaç falan verirler sonrasın da da gelecek bebeğim inşallah..........
sana da bol şanslar

Demek 3 ay doldu dolacak valla zaman ne kadarda hizli geciyormus. Insallah sizde yasadiklarinizdan biran önce kurtulur bebeginize kavusursunuz. Allahim bu yolda olan bütün anne adaylarina yardim etsin yardimini esirgemesin.

kızlar bende geçen ay 17'sinde hastalandım , bittiği hafta eşimle beraber olduk ve regl olmama 7 gün kaldı. çok merak ediyorum test aldım (hassas testmiş).ama sabah idrarıyla yapın yazıyor farkedermi acaba ?

Yarin sabah bende idrar testi yapacam, adet gününe daha bir kac gün oldugu icin her zaman sabah idrarini tavsiye ediyorlar. Herkese bol sans insallah bol bol hamisli haberler aliriz mübarek ayda.

slm laubali cim nasilsin gorusmeyeli ben cok fazla katilamiyorum araniza bu aralar belimde cok rahatsizlik var onu cekiyorum bizimde randevumuza az kaldi 24 eylul esimin sonuclari belli olacak bakalim hayirlisi

hosgeldin7wd.gif

slm laubali cim nasilsin gorusmeyeli ben cok fazla katilamiyorum araniza bu aralar belimde cok rahatsizlik var onu cekiyorum bizimde randevumuza az kaldi 24 eylul esimin sonuclari belli olacak bakalim hayirlisi

gecmis olsun neden belin agriyor?? Ramazan girdi gireli banada nerdeyse hergün basagrisi, migren, omuz agrisi giriyor. Gercektende zor allah yardimcimiz olsun. Insallah randevunuz güzel gecer, bakarsin hepimiz yil sonu gelmeden hamis kalmis oluruz. Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah olur ya

belki adetim yaklasti diye daha fazla bas agrim oluyordur, ama normaldede migren var bide onunla bogusuyorum. Bugün test yaptim, yine varla yok arasi. Beklemek cok gicik bisey yaa

canim sinirler yirtilmis galiba yanlis hareket yaptim ondan bilmiyorum ama cok siddetli yerimden kalkamiyorum insallah dedigin gibi olur canim allah hepimizin dualarini kabul etsin ben eminim ve buna yurekten inaniyorum sen bu zorlu yolda mutlu olarak gececeksin allah gonlune gore versin

canim sinirler yirtilmis galiba yanlis hareket yaptim ondan bilmiyorum ama cok siddetli yerimden kalkamiyorum insallah dedigin gibi olur canim allah hepimizin dualarini kabul etsin ben eminim ve buna yurekten inaniyorum sen bu zorlu yolda mutlu olarak gececeksin allah gonlune gore versin

coook gecmis olsun, bel agrisi, bas agrisi hepsi nedir cok iyi bilirim o yüzden durumunuda anliya biliyorum, insallah tez zamanda sagligina kavusursun. Güzel dileklerin icin cok sagol canim, bilmukabil, rabbim hic birimizin emegini bosa cikarmasin insallah

belki adetim yaklasti diye daha fazla bas agrim oluyordur, ama normaldede migren var bide onunla bogusuyorum. Bugün test yaptim, yine varla yok arasi. Beklemek cok gicik bisey yaa

nasıl varla yok arasıııııdelikafaduldendelikafadulden
ayyyyyy çok heyecanlandımdelikafadulden

nasıl varla yok arasıııııdelikafaduldendelikafadulden
ayyyyyy çok heyecanlandımdelikafadulden

ne bilim canim böyle kolumu uzatinca belli belirsiz cizgi cikiyor ama yakindan bakinca kayip :umursamaz: bakalim iste günümde yaklasti kasik aglarim adet agrilarimda basladi. Eh bu belirti her ikisi oldugu icin artik adet olacam diye takmiyorum önceleri olacam diye diye geli veriyordukaydirigubbakcemile

X