- 9 Ağustos 2009
- 2.611
- 110
- 43
sen ne icin kan vereceksin?
sabah verdim canım benimki gebelik var mı diye bakalım işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen ne icin kan vereceksin?
ben yine bir test yaptim. çildiricam yaaa, neden hep tek cizgi???????????? annem boyle yaparsan kisa surede delirirsin dedi ama ben yine kendime tutamiyorum:bbo: yahu adet goruceksem goreyim ya bu ne ya boyle kafamçokkarıştı
sabah verdim canım benimki gebelik var mı diye bakalım işte
laubalicim ben gecenlerde kan testim negatif olunca cok uzulmustum ve aglamistim mafoldumben onunicin baya bi korkuyorum kan testinden. benim arkadasim idrar testleri kaydirigubbakcemile5
beklemekle bisey gecmiyor ele ancak insani cildirtma noktasina kadar getire bilir yada akisina birakip bekliyeceksin. Gecen ay adetim sapti, halbuki cok düzenli regl olurum meger kist yüzündenmis :1shok: gerci bazi hamilelikler testte gözükmeye bilir insallah öyledir
Adetin gecmismiydi? idrar testi yaptinmi kan vermeden önce? cok soru oldu ama kaydirigubbakcemile3 sonucu bizimle paylasmayi unutma
canım 3 gün geçti.idrar testini adet tarihimden önce yaptım negatifti:gitme:bi dahada yapmadım.kan kesin sonuç bakalım hayırlısı
ne diyeyim gecmis olsun canim. bu arada benim arkadasim gebe kalinca kisti gitmis bunu da soyleyeyim yani. tabi her seyi yuce rabbim bilir. hayirlisi hepimiz icin.:Saruboceq: belki bende yarin kan testi yaptiririm, ama adini bile soylediyimde heyecanlaniyorum.Güzelim kist dedigin bir günden diger güne gele bilen birsey.. Benim kistim 1 ay icinde geldi, halbuki kontrolde hersey süper gidiyordu, bide bende cikolata kisti oldugu halde usg´de temiz dediler. Ama 1 ay sonra usg´de sol tarafta cikolata kisti sag tarafta ise su kisti göründü. Hersey bizim icin ne zaman ne olacagi belli olmaz. Kan testinden bende cok tirsiyorum 50 idrar testi yaparim ama 1 kan testine degismem sifiri görmek benide cok üzer. Allahtan hayirlisini diliyelim insallah iyi olani bize nasip eder
ne diyeyim gecmis olsun canim. bu arada benim arkadasim gebe kalinca kisti gitmis bunu da soyleyeyim yani. tabi her seyi yuce rabbim bilir. hayirlisi hepimiz icin.:Saruboceq: belki bende yarin kan testi yaptiririm, ama adini bile soylediyimde heyecanlaniyorum.
Cok muyluyum, 21.gün progestoron sayim 50 cikmis, süperrrrr :dance: cikolata kisti ve su kisti olduguna ragmen acaip yumurtlamisim ve hatta hamile bile olabilirim. Ama iste eskisi gibi calisma yapmiyoruz, o yüzden zamaninda yapildimi yapilmadimi o bile aklimda degil :jeyyar: olsun ben bu sonucla bile tatmin oldum, gecen ay kistlerim gelecegi vakit 8 cikmisti simdi ise 50 valla ölsemde gam yemem:roflol:
:teytey::teytey::teytey:
sorma canim ya moralim cok yükseldi, kistim yüzünden yumurtayip yumurtlamadigimi bile bilmiyordum, yani bu kadarinida hic beklemiyordum eger bu sayiyla hamile kalamazsam artik rahimden iyice bi süphelenmeye basliyacam. Yarin hassas testlerim geliyor insallah bebegim gelmistir :lepi: sen nasilsin tatlim. Adet söktürücü iciyormusun?
hadi inşallah canımmmmm:teytey: sen şimdi testler geldiği gibi başlarsın test yapmayayerimseniben en ufak bir çizikte haber veriyorsun bak ona göre tamam mı fıstığımsırnaşık şey
bende iyiyim bakalım bugün 4 gün oldu söktürücüye başlayalı bian önce gelsede kırmızı kart belli olsa şu tedavi işi başlasak inşaatakaydirigubbakcemile3
slm laubali hatırladın mı beni????ara sıra girip okuyorum takipteyim yani artık adetim geçmeden idrar testi yapmayacağıma söz verdim:)))))))))))
güzel haberini aldım mutlu oldum Allah ım mübarek günlerde bebeğini göndersin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
seninkide bi antika ha ne kadarda farkli dertlerden yaniyoruz, benim adet her ay sakir sakir gelir seninkisi ise ilaclarla zorla geliyor. Ne tedavisi canim bahsetmedin bana ufukta biseylermi var yoksa?
bir kac gündür felaket basim agriyor, ara ara migren giriyor ilacta almaktan korkuyorum zaten yeterince aldim bu hafta simdide keske almasaydim diyorum ama cok agrilarim var. Gözüm yine karariyor ben yatiyorum canlarim. Insallah yarin denk gelirizde hep beraber sohbet ederiz
merhaba laubalicim, ben doktora gidemedim cunki adet oldum. moralim bozuk. hadi kendine iyi bak opuyorumnanaktancikolata kisti kistlerin en pisi ve zor olani bide kroniktir. Insallah gebe kalirimda icerim azda olsa temizlenir ama gebe kalmami zorlastiriyor. Eger yarin gidersen mutlaka bizleride haberdar et