- 2 Mayıs 2009
- 310
- 2
Kizlar bügün yaptigim clearblue dijital test hamile degil cikti. Olsun allahtan zaten umutlanmamistim, esimede hep testte bozukluk var diyor kendimi öyle teselli etmistim. Vardir elbet bundada bir hayir. Alistigim icin eskisi kadar üzülüpte kendimi yipratmiyorum. Allaha sükür elimiz ayagimiz tutuyor sagligimiz yerinde, kari koca cöpsüz üzüm olsakta birbirimizi cok iyi anliyor hatta hep destek cikiyoruz zor günlerimizi hep böyle atlattik. Birimiz yere düstügünde illaki digerimiz güclü olup digerimizi kaldirdik yoksa bu koca 7 sene, zorlu tedavi süreci, hayal kirikliklari depresyonlar hatta benim tarafimdan ayrilma istegi nasil gece bilirdiki. Allah esimden razi olsun rabbim onun eksikligini göstermesin. Bazi seyleri zorlamakla olmuyor, zorladikca dahada uzuyor o yüzden akisina birakmak lazim. Insallah yakinda cift cizgi görürüz ama bu seferki hayali degil gercek olur :1rolleyes:Gerci görsekte inanmak bile zaman alir :ecrin_bebek:
canım hayırlısı demekten başka çaremiz yok inş. bi dahaki ay olur hakkında hayırlsıı olsun...
merhaba kizlar ben burda yeniyim, iki ay once bende 2 test yaptim 2-de positif cikti. 2 gun sonra kasik agrilarim vardi test yaptim negatif cikti. kan testi yaptim o da negatifdi. Hemen sonra adet gordum. Simdi adetim gecikti gecen ayin biri (1 augustos) adet gordum, ama halen bi sey yok. 6 gundur kasik agrilarim gidip geliyor. test yaptim negatif. Acaba hamile ola bilir miyim?
Hosgeldin canim benimde misafirim vardi ancak girebildim. Sen ne alemdesin opuyorumnanaktan bir giriyor pir kayboluyorsun :umursamaz:lmaz: Verdigin tarif icin sagol canikom, bizim yabanci ülkede böyle bitkiler yok malesef akannehir o yüzden hic birseyden faydalanamiyorum ben akannehir
slm arkadaşlar aranızda yeniyim ve bende bebek istiyorum hemde çok yorumlarınızı okurken eğer yanlış anlamadıysam adet günün gelmedende test yapan arkadaşlar varmış bu bildiğimiz eczaneden aldığımız idrar testlerimi(ki bn bunları günün geçtikten sona yapıyosun sanıyordum ) yoksa özel test kitleri varmı? bende bi testkoliğimde.
Kizlar bügün yaptigim clearblue dijital test hamile degil cikti. Olsun allahtan zaten umutlanmamistim, esimede hep testte bozukluk var diyor kendimi öyle teselli etmistim. Vardir elbet bundada bir hayir. Alistigim icin eskisi kadar üzülüpte kendimi yipratmiyorum. Allaha sükür elimiz ayagimiz tutuyor sagligimiz yerinde, kari koca cöpsüz üzüm olsakta birbirimizi cok iyi anliyor hatta hep destek cikiyoruz zor günlerimizi hep böyle atlattik. Birimiz yere düstügünde illaki digerimiz güclü olup digerimizi kaldirdik yoksa bu koca 7 sene, zorlu tedavi süreci, hayal kirikliklari depresyonlar hatta benim tarafimdan ayrilma istegi nasil gece bilirdiki. Allah esimden razi olsun rabbim onun eksikligini göstermesin. Bazi seyleri zorlamakla olmuyor, zorladikca dahada uzuyor o yüzden akisina birakmak lazim. Insallah yakinda cift cizgi görürüz ama bu seferki hayali degil gercek olur :1rolleyes:Gerci görsekte inanmak bile zaman alir :ecrin_bebek:
doktora gitmek icin bir az daha beklemek istiyorum, ama adetim hic bu kadar gecikmemisti. simdi kasik agrilarim tamamen kayip oldu. care yok beklicez artik ......
Zor bir soru, hamile olup olmadigini ancak doktora giderek ögrene bilirsin. Hamilelik belirtileri esittir adet belirtileri, kasik agrisida öyle. Umarim hamilesindir ama istersen bi kan testi yap sonuc cikmasi lazim varsa bebek
bence bir az daha bekle, yanlis sonuc cikar uzulursun sonra.... cunki her keste o kadar erken sonuc vermeye biliyormus. ablam gecen hafta bebisine sut verirken cocuk istememis, doktor kesin hamilesin demis. o da testin negatif ciktini gorunce yok oyle bir sey demis. dun yine bir test yapmis hamileymis süprizzzzz....... darisi bizim basimizaslm arkadaşlar aranızda yeniyim ve bende bebek istiyorum hemde çok yorumlarınızı okurken eğer yanlış anlamadıysam adet günün gelmedende test yapan arkadaşlar varmış bu bildiğimiz eczaneden aldığımız idrar testlerimi(ki bn bunları günün geçtikten sona yapıyosun sanıyordum ) yoksa özel test kitleri varmı? bende bi testkoliğimde.
doktora gitmek icin bir az daha beklemek istiyorum, ama adetim hic bu kadar gecikmemisti. simdi kasik agrilarim tamamen kayip oldu. care yok beklicez artik ......
Cok muyluyum, 21.gün progestoron sayim 50 cikmis, süperrrrr :dance: cikolata kisti ve su kisti olduguna ragmen acaip yumurtlamisim ve hatta hamile bile olabilirim. Ama iste eskisi gibi calisma yapmiyoruz, o yüzden zamaninda yapildimi yapilmadimi o bile aklimda degil :jeyyar: olsun ben bu sonucla bile tatmin oldum, gecen ay kistlerim gelecegi vakit 8 cikmisti simdi ise 50 valla ölsemde gam yemem:roflol:
tamam canim yazarim. bu arada senin adina da sevindim. inşallah bebişin geliyor a.shayirlisi olsun demekten baska bisey yok. Buraya yazarsin ne oldugunu .
canım çok sevindim.inşallah tez zamanda hamiş haberini alırız:Saruboceq:bakalım akşamada ben kan testimi alıcam hayırlısı inşallah:Saruboceq:
tamam canim yazarim. bu arada senin adina da sevindim. inşallah bebişin geliyor a.s