Gebelik testi kullananlar buraya

canım hayırlısı demekten başka çaremiz yok inş. bi dahaki ay olur hakkında hayırlsıı olsun...

merhaba kizlar ben burda yeniyim, iki ay once bende 2 test yaptim 2-de positif cikti. 2 gun sonra kasik agrilarim vardi test yaptim negatif cikti. kan testi yaptim o da negatifdi. Hemen sonra adet gordum. Simdi adetim gecikti gecen ayin biri (1 augustos) adet gordum, ama halen bi sey yok. 6 gundur kasik agrilarim gidip geliyor. test yaptim negatif. Acaba hamile ola bilir miyim?

Zor bir soru, hamile olup olmadigini ancak doktora giderek ögrene bilirsin. Hamilelik belirtileri esittir adet belirtileri, kasik agrisida öyle. Umarim hamilesindir ama istersen bi kan testi yap sonuc cikmasi lazim varsa bebek

cnm nette sözlük var orda ismini öğrenebilirsın,belki var
bak almanca
Aslanpençesi -Frauenmantel
çobançantası-Hirtentäschel Bag
civanperçemi-Schafgarbe

ingilizcede
Aslanpençesi-Lady's mantle
çobançantası- shepherd's purse
civanperçemi-yarrow

slm arkadaşlar aranızda yeniyim ve bende bebek istiyorum hemde çok yorumlarınızı okurken eğer yanlış anlamadıysam adet günün gelmedende test yapan arkadaşlar varmış bu bildiğimiz eczaneden aldığımız idrar testlerimi(ki bn bunları günün geçtikten sona yapıyosun sanıyordum ) yoksa özel test kitleri varmı? bende bi testkoliğimde.

canım günü gelmeden test yapmak istiyorsan hassas gebelik testleri var eczanelerde fortel gibi ben ne kadar burada bulamasamdaa.s
diğer gebelik testlerini yapacaksan kesin sonuç için adetin geçmesini beklemelisinopuyorumnanaktan

canım benim Allahım huzurunuzu bozmasın,Allahım sağlık sıhhat versin önce inşallah.Her test biraz daha olgunaştırıyor sanki bizi.İnsan herşeye alışıyor zamanla.Güçlü olmayı öğreniyor.Ben inanıyorum ki Rabbim en kısa zamanda bu sabrınızın selametini verecek size:Saruboceq:.Benimde tatlı minik yeğenimiyerimseniben.

Zor bir soru, hamile olup olmadigini ancak doktora giderek ögrene bilirsin. Hamilelik belirtileri esittir adet belirtileri, kasik agrisida öyle. Umarim hamilesindir ama istersen bi kan testi yap sonuc cikmasi lazim varsa bebek
doktora gitmek icin bir az daha beklemek istiyorum, ama adetim hic bu kadar gecikmemisti. simdi kasik agrilarim tamamen kayip oldu. care yok beklicez artik ......

bence bir az daha bekle, yanlis sonuc cikar uzulursun sonra.... cunki her keste o kadar erken sonuc vermeye biliyormus. ablam gecen hafta bebisine sut verirken cocuk istememis, doktor kesin hamilesin demis. o da testin negatif ciktini gorunce yok oyle bir sey demis. dun yine bir test yapmis hamileymis süprizzzzz....... darisi bizim basimiza

Cok muyluyum, 21.gün progestoron sayim 50 cikmis, süperrrrr :dance: cikolata kisti ve su kisti olduguna ragmen acaip yumurtlamisim ve hatta hamile bile olabilirim. Ama iste eskisi gibi calisma yapmiyoruz, o yüzden zamaninda yapildimi yapilmadimi o bile aklimda degil :jeyyar: olsun ben bu sonucla bile tatmin oldum, gecen ay kistlerim gelecegi vakit 8 cikmisti simdi ise 50 valla ölsemde gam yemem:roflol:

canım çok sevindim.inşallah tez zamanda hamiş haberini alırız:Saruboceq:bakalım akşamada ben kan testimi alıcam hayırlısı inşallah:Saruboceq:

ben yine bir test yaptim. çildiricam yaaa, neden hep tek cizgi???????????? annem boyle yaparsan kisa surede delirirsin dedi ama ben yine kendime tutamiyorum:bbo: yahu adet goruceksem goreyim ya bu ne ya boyle kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…