Gebelik testi kullananlar buraya

ben eşimden habersiz alıyorum malesef testleri:KK43:(hatta kimseye söylemiyorum çünkü çevremdekiler genel de dr ve böyle bişey duyarlarsa ne gerek var teste falan günün geçince kan testi yaptırırız derler..anlamazki tok açın halinden:)))hıı bide böyle durumlarda dr eşlerinin çok şanslı olduğunu düşünür çoğu kişi adama belirtiler neler olbilir diyorum ne bilim branşım değil diyo ya ağlıcam:))))) ayrıca kelin ilacı olsa kendi kafasına sürer dimi:))))

kaydirigubbakcemile3 doktor işte bebiş olsa sevmeyi bilcek ama babacım babacım diyekaydirigubbakcemile3
eşinin branşı ne canım keşke kandın doğumcu olsaymış o seni bilgilendirirdi sen bizikaydirigubbakcemile3

bu arada zaten idrar testi yeterince moralimi bozuyor bide kan testi olayına girersem psikopata bağlarım ben hiç gerek yok canım yaptırmaya:))))

bu arada zaten idrar testi yeterince moralimi bozuyor bide kan testi olayına girersem psikopata bağlarım ben hiç gerek yok canım yaptırmaya:))))

ama idrar testlerine hiçç güvenme derim canım ben düşün ki adeti 20 gün geçtikten sonra anca pozitif gören var yada annem gibi 4 aylık olana kadar testte hamile görünmeyenkaydirigubbakcemile3

branş kbb aslında kadın doğumcu arkadaşlarımda var ama insan soramıyorki:KK43:(yanlış anlama utandığımdan falan değil ama bu doktor milleti bişeyin üstüne biraz fazla düştünmü hemen obsesif oldun diyorlar:)))halbuki bilmiyorlarki çok istediğimizden soruyoz..ama yinede senin takıldığın bişey olursa sorarım tabi benimmiş gibi sorarım çünkü şurda yazıştığımı bile görseler hemen yok öyle sitelere girme kafa karıştırır onlar falan derler:))

ama idrar testlerine hiçç güvenme derim canım ben düşün ki adeti 20 gün geçtikten sonra anca pozitif gören var yada annem gibi 4 aylık olana kadar testte hamile görünmeyenkaydirigubbakcemile3

oda iyiymiş yanlız 4 aymı:))))e zaten ne kalmış bi 5 ay daha öğrenmese bomba yo trajikomik bi durum:))

kaydirigubbakcemile3obsesif oluyolarsa hiççççç sorma canım onlar teori biliyosa burdada pratik yapanlar var boşverrrrrrrrkaydirigubbakcemile3 :teytey:

bu arada benim midem kötü biraz ben yatayım izninle herşey için sağol iki geyik yaptık rahatladım valla...umarım tekrar görüşürüz..ben ancak geceleri geç saatte girebiliyorum malum eşim bilmiyor:))))çok memnun oldum tanıştığımıza şeker..bu arada midem kötü dedim ama mide bulantısı falan değil malesef:))))yanma var sadece midemde....kib hşçakal...

midede yanmada oluyormuş canım hamileyken hadi hayırlısıkaydirigubbakcemile5
bende çok memnun oldum canım ben bu saatlerde burdayım genelde girersen görüşürüz ...
iyi geceler tatlımopuyorumnanaktan

valla benim yanmanın pek onda olacağını sanmıyorum sanırım sigarayı fazla kaçırdım:))))neyse ii geceler..

ada çayı bıraktım şimdi cinav perçemini aslan pençesi ve çoban çantası yapıyorum.inşallah faydası olur

Hamile kalmak isteğen bayanlara Prof DrAhmet Maranki aslanpencesi,civanperçemi ve çoban çantasından oluşan bir kür önermektedir

Hamile kalmayı hızlandırıcı kür

-5gr aslanpencesi
-5gr çobançantası
-5gr civanperçemi
-500 gr su

Hazırlanışı:500 gr suya ,civanperçemini ,aslanpencesini ve çobançantasını koyun ve 1-2 dakika kaynatın ve 20 dakika demlendirinve günde 2 bardak için

ada çayı bıraktım şimdi cinav perçemini aslan pençesi ve çoban çantası yapıyorum.inşallah faydası olur

Hamile kalmak isteğen bayanlara Prof DrAhmet Maranki aslanpencesi,civanperçemi ve çoban çantasından oluşan bir kür önermektedir

Hamile kalmayı hızlandırıcı kür

-5gr aslanpencesi
-5gr çobançantası
-5gr civanperçemi
-500 gr su

Hazırlanışı:500 gr suya ,civanperçemini ,aslanpencesini ve çobançantasını koyun ve 1-2 dakika kaynatın ve 20 dakika demlendirinve günde 2 bardak için

Hosgeldin canim benimde misafirim vardi ancak girebildim. Sen ne alemdesin opuyorumnanaktan bir giriyor pir kayboluyorsun :umursamaz: :eek:lmaz: Verdigin tarif icin sagol canikom, bizim yabanci ülkede böyle bitkiler yok malesef akannehir o yüzden hic birseyden faydalanamiyorum ben akannehir

Kizlar bügün yaptigim clearblue dijital test hamile degil cikti. Olsun allahtan zaten umutlanmamistim, esimede hep testte bozukluk var diyor kendimi öyle teselli etmistim. Vardir elbet bundada bir hayir. Alistigim icin eskisi kadar üzülüpte kendimi yipratmiyorum. Allaha sükür elimiz ayagimiz tutuyor sagligimiz yerinde, kari koca cöpsüz üzüm olsakta birbirimizi cok iyi anliyor hatta hep destek cikiyoruz zor günlerimizi hep böyle atlattik. Birimiz yere düstügünde illaki digerimiz güclü olup digerimizi kaldirdik yoksa bu koca 7 sene, zorlu tedavi süreci, hayal kirikliklari depresyonlar hatta benim tarafimdan ayrilma istegi nasil gece bilirdiki. Allah esimden razi olsun rabbim onun eksikligini göstermesin. Bazi seyleri zorlamakla olmuyor, zorladikca dahada uzuyor o yüzden akisina birakmak lazim. Insallah yakinda cift cizgi görürüz ama bu seferki hayali degil gercek olur :1rolleyes:Gerci görsekte inanmak bile zaman alir :ecrin_bebek:

X