Gebelik testi kullananlar buraya

canım ya çok zor evde oturmak walla ben patlıyorum otur otur.Bi bebiş olsun onunla zaman geçireyim diyorum amasenağlama

aynen ben de sağlıkçıyım aslında ama evde..şu iğrenç kpss olsada atansam diye bekliyorum..açıkçası bende önceleri bebişi oyalanmak için istiyordum.şimdi gerçekten istiyorum ve o yüzden de çok stres yaptım..

ben laboratuvar okumuştum 2 yıl sonrada biyolojiyi bitirdim..yani ii haltettim şimdide atama yok(keşke biyolojiyi hiç bitirmeseymişim..

biz 6 aydır istiyoruz canım ya daha çok erken biliyorum ama...............offffff yazamıyorum iştesenağlama

bu arada arkadaş olarak ekleme falan varı bu sitede..yani seni ekleyebilirmiym..çünkü buraya amaçsız amaçsız giriyorum hergün en azından derdimi anlatacak biri olur..

ben laboratuvar okumuştum 2 yıl sonrada biyolojiyi bitirdim..yani ii haltettim şimdide atama yok(keşke biyolojiyi hiç bitirmeseymişim..

o zaman senin için daha zor olmalı evde oturmak canım ben sağlık meslek mezunuyum işte böyle olacağını bildiğim için okumaya devam etmedim ama düşünüyorum bu sene a.s

bence atanma şansın varsa boşver devam etme okumaya çok da bi esprisi yok artık okumanın..ne kadar çok okursun o kadar işsiz kalıyorsa bu devirde..o nedenle hiç gerek yok ama yinede sana fayda sağlayacağına inanıyorsan oku tabi...

biz 2.5 yıldır evliyiz 4-5 aydır istiyoruz..aslında pek ilaçla falan da korunmadım ama riskede atmadım 2.5 yıl zarfında açıkçası:))))gerçi denediğim bu 4-5 ay içerisinde ilk kez bu ay tam manasıyla dnedik..birazda bu yüzden heyecanladım..

okuyan arkadaşlarım da işsiz canım durum çok iç karartıcı düşün ki özellerde bile iş bulamıyoruz artık.Hep şu emekliliği dolup çalışan benciller yüzünden devlet rahat geliyo maaşta yükseliyo ohhhhhhh.kpss de çok zor onun için hiç çalışmadan girdim geçen seferde benim durum biraz iç karartıcı anlayacağın

canımmmmmm anlıyorum heyecanını zaten burda bizi en iyi biz anlıyoruz.Bende bugün negatif sonuç aldım yine

bu sene okumaya devam edebilirim demiştin sanırım yanlış hatırlamıyorsam...eğer hemşireliğe devam etmek istiyorsan okul bittikten sonra kpss ye artık bitirdiğin gruptan sınava girebiliyorsun..yani sorular zorlaşıyor..yani bu şekilde atanma şansın varsa gir kpss ye kazandıktan sonra okumaya devam edersin okul bitincede derecen artar direk daha mantıklı bence..

acil tıp bitirdim canım ben bölüm değiştirmek için düşünüyorum okumayı çünkü devletin kadrosu çok az ve çok yüksek puanlarla alıyo...kpss de çok zor anlayacağın..neyse evimin kadını çocuklarımın anası olucam galibakaydirigubbakcemile3 aslında sağlık kabini düşüncem var bu ara amaaaaannnnnnnnn içim karardı walla yakaydirigubbakcemile3

amannnnnnnn boşver bende bi çocuk olsa öyle düşünecem ama şu an ancak evimin kadını olabiliyorumm:))valla inşallah en kısa zaman hamile kalabilirz..bu arada güleceksin belki ama bende bugün bi test yaptım tabiki sonuç (-) bi tane daha var evde:)))ama bakalım ne kadar dayanabilecem:)

kaydirigubbakcemile3 bende aynıyım canım 10 gün önceden alınmaya başlıyo testler bide eşimle alıyoruz ertesi gün bi daha alalım deyince yedin mi testleri diyokaydirigubbakcemile3 eczacı olmak lazımmış aslında dimi sadace test satsa çıkarır dükkan masrafınıkaydirigubbakcemile3
Hayırlı,sağlıklı olsunda ne zaman olursa olsun canım gönlümüz tabiki bian önce olmasından yana ama ne zaman hayırlıysa o zaman gelsin:Saruboceq: ama bence sen eşine çaktırmadan poliklinik laboratuvar falan bul yaptır kan testini bikaç gün sorayerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…