Gebelik testi kullananlar buraya

eger gercekten test dogru söylüyorsa yaklasik 8 haftalik hamile olmaliyim diye , yarin belli olur testin dogrulugu insallah vardir :Saruboceq:
inşallah canım vardır dua et canım rabbim meleğini göndermiş olsun karamsarlığa kapılma hemen yarın istersen kan testi yaptır

işallah canım ozman aynı oluruz ikimizde 8 haftalık negüzel olur işallah hadi canım.bnede bugün tahlil sonuçlarımı aldım canım ama doktora gösteremedim biras yüksek gibi geldi ama ufff koca gün içimiçimi yedi yaa.yazıyım bakarmızın canım.

inşallah canım vardır dua et canım rabbim meleğini göndermiş olsun karamsarlığa kapılma hemen yarın istersen kan testi yaptır

carsamba zaten progestoron´a baktirmistim , sonucu pazartesi alacam eger yüksek cikarsa gebelik gözüküyor ondada

Anladigimi yorumlaya bilirim :ecrin_bebek:

herkese hayırlı geceler rabbim gönlünüzden geçen bütün duaları kabul eder inşallah.canım inşallah hamilesindir sitres yapma canım olumlu düşünkı bu mübarek aylarda olumlu haberler alasın allaha emanet olun

Allah razi olsun güzelim insallah öyledir. Kendine iyi bak iyi geceler

benim değerlerim ....anti toksoplazma ıgg:0,3 anti toksoplazma ıgm:0,331
normal laboratuar değerleri...ıgg:0--3 ıgm:0--0,6

benim değerlerim ....anti toksoplazma ıgg:0,3 anti toksoplazma ıgm:0,331
normal laboratuar değerleri...ıgg:0--3 ıgm:0--0,6

anti toksoplazma referans degeri acaba 0,600´mü? Eger öyleyse normal yoksa yüksek cikmis ama bence kafana takma doktorlar bu durumlara alisik olmalari lazim gereken tedaviyi ve ilaci verecektir canim

eger gercekten test dogru söylüyorsa yaklasik 8 haftalik hamile olmaliyim diye , yarin belli olur testin dogrulugu insallah vardir :Saruboceq:

benim kuzum hamiş mi yoksaaaa????delikafaduldenAllahım ne olur öyle olsun canım kendimden daha çok istiyorum senin hamile kalmanı.Şuan nasıl dua ediyorum bir bilsen inşallah Allahım inşallah öyledir ya:Saruboceq::Saruboceq:

sağolasın canımbenimm.işallah normaldir.az önceden internette bi doktora sordum negatif yok dedi işallah bakalım.çok evhamlıyım benn yaa :1no2:

bilmiyorum canim ya suan cok karisik duygular icindeyim fazla heveslenmek istemiyorum acaba test yalanmi yada yanlislikmi var diye esime gösterip iyice inceletiyorum kafayi yedim saniyor bariz duruyor cizgi canim deyip söyleniyorkaydirigubbakcemile3

canımm hoşgeldin tuğçecimm nasılsın okudum tatlım söktürücü vermiş doktor olsun canım bebişin gelicek elbet

sağolasın canımbenimm.işallah normaldir.az önceden internette bi doktora sordum negatif yok dedi işallah bakalım.çok evhamlıyım benn yaa :1no2:

anliyorum seni canim ama bak doktor bisey yok demis icini ferah tut haftayada ordaki doktora sorarsin

inşallah canım benim sende hep tonla test alırsın bu sefer 1 tanecik mi aldın inadına yakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

işte canım çok kötü huyum var korkuyorum hemen sende bak bi canım hemşiresin bizden daha iyi anlarsın kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…