- 14 Haziran 2009
- 1.113
- 1
- 36
insallah canim yaaaaaaa.. ne süper olur... hepinize allah rahatlik versin opuyorumnanaktan
kıslar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar rabbim gönlünüzden gecen duaalarınızı kabul eder inşallah.testi yaptım malesef tek çizgi çıktı vardır bundada bir hayır inşallah sizinkiler pozitif çıkar
simdi en önemlisi adet gecikmesi, insallah gelmez testi tekrarlarsin. Bende dus aldiktan sonra cikacam test almaya.
canım ya ben adet oldum biraz önce inşallah sizlerden gelir hayırlı güzel haberler
Neyse bu ay kismet degilmis. Insallah bi dahaki aya tutturursunuz. Hayirlisi olsun.
yok canlarım malesefÇok üzgünüm çoook fosssssss çıktı benim iş aldım söktürücümü geldim.Bu gidişle dophaston kullanmaktan balina gibi şişicemkaydirigubbakcemile3
ağlasammı gülsemmi halime şaşırdım artık yaaa
Allahım herşeyin hayırlısını en iyi bilen.Şükürler olsun Allahıma hasta değilim,mutsuz değilim,huzursuz değilim.........Varsın ne zaman verirse Rabbim o zaman olsun.Kendimi yıpratmayacağım artık,üzülmeyeceğim...Varsa kaderimde olur elbet birgün ama farkettim ki çırpındıkça daha da üzülüp yıpranıyoruz.Galiba kafaya takmamak en iyisi.İstiyorum ki canıma bir can olsun,yanlızlığıma ilaç olsun,evimde sesiyle neşe veren bir can daha olsun ama neyse ya yazamıyorum işte düğümleniyo birden herşey...............Allahım bu mübarek günde bu mübarek ayda hepimiz için hayırlı olanı versin,dualarımızı kabul etsin inşallah:Saruboceq:
Allahım herşeyin hayırlısını en iyi bilen.Şükürler olsun Allahıma hasta değilim,mutsuz değilim,huzursuz değilim.........Varsın ne zaman verirse Rabbim o zaman olsun.Kendimi yıpratmayacağım artık,üzülmeyeceğim...Varsa kaderimde olur elbet birgün ama farkettim ki çırpındıkça daha da üzülüp yıpranıyoruz.Galiba kafaya takmamak en iyisi.İstiyorum ki canıma bir can olsun,yanlızlığıma ilaç olsun,evimde sesiyle neşe veren bir can daha olsun ama neyse ya yazamıyorum işte düğümleniyo birden herşey...............Allahım bu mübarek günde bu mübarek ayda hepimiz için hayırlı olanı versin,dualarımızı kabul etsin inşallah:Saruboceq:
yazdıklarınız için teşekkür ederim canlarım.Biz sırmızı savdık,sıradaki aradaşlara başarılar diliyorumkaydirigubbakcemile3
slm canlarım,nasılsınız