Gebelik testi kullananlar buraya

inşallah canım benim sende hep tonla test alırsın bu sefer 1 tanecik mi aldın inadına yakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gecen ay hepsini tükettim 25 test düsünsene dahada almiyacam dedim tam isime yaradi evde test yok hehe.. Yarin esimi clearblue aldirmaya gönderecem bide pregnant yazsin inaacam not pregnant yazarsa demekki test yanlis cikmis

Bide benim gönderdigim teste göz at hemsire bacummm:icecream:

attım bacım attım merak etme nallllll gibi çıkmış işte 2. çizgimiz ben sana didim dimi inşallah çift çıkarda gözlerin pörtler diye:1shok:kaydirigubbakcemile3 bak pörtlemiş görüyonmukaydirigubbakcemile3

gecen ay hepsini tükettim 25 test düsünsene dahada almiyacam dedim tam isime yaradi evde test yok hehe.. Yarin esimi clearblue aldirmaya gönderecem bide pregnant yazsin inaacam not pregnant yazarsa demekki test yanlis cikmis

olmaz lmaz:not pregnant yazarsa asıl o test yanlış:lepi:

suanki ruh halim :1shok::uhm::bbo:

bunlarda benimkilerturkbayragi:teytey::dance::1hug:delikafaduldensositososito

seni cok seviyorum canim yaaaaaaaaaaaaa insallah insallah öyledir bazi belirtiler beni süpheye soktu yoksa test mest almazdim valla aklima bile gelmezdi kist var diye ilaclara tedavi amacli devam edecektim

hayirlisi olsun güzelim ya valla ciksa bir dert cikmasa baska bir dert bos heves yapmak istemiyorum. Yarin calisacam sonra 4 haftalik iznime cikacam ohhh beee

ohhh yaşadık booool bol burdasın artık:dance::teytey:
innşallah bebiş vardır kuzummmmm ay şimdi sana nöbetçi eczane bulup test alıp şurdan fırlatasım varkaydirigubbakcemile3

seni cok seviyorum canim yaaaaaaaaaaaaa insallah insallah öyledir bazi belirtiler beni süpheye soktu yoksa test mest almazdim valla aklima bile gelmezdi kist var diye ilaclara tedavi amacli devam edecektim

bende seni çok seviyorum bidenemmmmmmmmmmmm:1hug:
ne zaman yaptın testi kuzum bugün içmişmiydin ilaç:uhm:

ohhh yaşadık booool bol burdasın artık:dance::teytey:
innşallah bebiş vardır kuzummmmm ay şimdi sana nöbetçi eczane bulup test alıp şurdan fırlatasım varkaydirigubbakcemile3

ya sorma hamilelik falan aklimda degil tatilili 4 gözle bekledigim icin suan cok hakkettigimi düsünüyorum, herkes yazin tatile gitti ben ise melem melem calistim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar bugün çok yoruldum en çokta kafa yorgunluğu çıkyorum yatıyım biras uyuyamazsam gelirim.öpüldünüz şekerler.

bende seni çok seviyorum bidenemmmmmmmmmmmm:1hug:
ne zaman yaptın testi kuzum bugün içmişmiydin ilaç:uhm:

sabah icmistim ilaci, saat 15 gibi test yaptim 5 dk icinde bisey yok diye mutfaga gittim ancak saat 23´de tekrar baktim cift cizgi bu sefer

kızlar bugün çok yoruldum en çokta kafa yorgunluğu çıkyorum yatıyım biras uyuyamazsam gelirim.öpüldünüz şekerler.

kafa agrisini bilirim sabah kalktigimda kafam zonkluyordu tam 5 agri kesici bide migren hapi yuttum. Bebek varsa insallah zarar olmaz . Iyi geceler tatlim

kafa agrisini bilirim sabah kalktigimda kafam zonkluyordu tam 5 agri kesici bide migren hapi yuttum. Bebek varsa insallah zarar olmaz . Iyi geceler tatlim

kuzum napıyon sen öyle ya bebiş olsun olmasın ağrı kesici içilirmi hiçklava: o ne kadar zararlı biliyomusun sen ben hastalıktan ağrıdan gebersem yine ilaç yutmuyorumklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…