canımm hoşgeldin tuğçecimm nasılsın okudum tatlım söktürücü vermiş doktor olsun canım bebişin gelicek elbet
inşallah canım benim sende hep tonla test alırsın bu sefer 1 tanecik mi aldın inadına yakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
işte canım çok kötü huyum var korkuyorum hemen sende bak bi canım hemşiresin bizden daha iyi anlarsın kuzum.
Bide benim gönderdigim teste göz at hemsire bacummm:icecream:
gecen ay hepsini tükettim 25 test düsünsene dahada almiyacam dedim tam isime yaradi evde test yok hehe.. Yarin esimi clearblue aldirmaya gönderecem bide pregnant yazsin inaacam not pregnant yazarsa demekki test yanlis cikmis
attım bacım attım merak etme nallllll gibi çıkmış işte 2. çizgimiz ben sana didim dimi inşallah çift çıkarda gözlerin pörtler diye:1shok:kaydirigubbakcemile3 bak pörtlemiş görüyonmukaydirigubbakcemile3
suanki ruh halim :1shok::uhm::bbo:
olmazlmaz:not pregnant yazarsa asıl o test yanlış:lepi:
bunlarda benimkilerturkbayragi:teytey::dance::1hug:delikafaduldensositososito
hayirlisi olsun güzelim ya valla ciksa bir dert cikmasa baska bir dert bos heves yapmak istemiyorum. Yarin calisacam sonra 4 haftalik iznime cikacam ohhh beee
seni cok seviyorum canim yaaaaaaaaaaaaa insallah insallah öyledir bazi belirtiler beni süpheye soktu yoksa test mest almazdim valla aklima bile gelmezdi kist var diye ilaclara tedavi amacli devam edecektim
ohhh yaşadık booool bol burdasın artık:dance::teytey:
innşallah bebiş vardır kuzummmmm ay şimdi sana nöbetçi eczane bulup test alıp şurdan fırlatasım varkaydirigubbakcemile3
bende seni çok seviyorum bidenemmmmmmmmmmmm:1hug:
ne zaman yaptın testi kuzum bugün içmişmiydin ilaç:uhm:
kızlar bugün çok yoruldum en çokta kafa yorgunluğu çıkyorum yatıyım biras uyuyamazsam gelirim.öpüldünüz şekerler.
kızlar bugün çok yoruldum en çokta kafa yorgunluğu çıkyorum yatıyım biras uyuyamazsam gelirim.öpüldünüz şekerler.
sabah icmistim ilaci, saat 15 gibi test yaptim 5 dk icinde bisey yok diye mutfaga gittim ancak saat 23´de tekrar baktim cift cizgi bu sefer
kafa agrisini bilirim sabah kalktigimda kafam zonkluyordu tam 5 agri kesici bide migren hapi yuttum. Bebek varsa insallah zarar olmaz . Iyi geceler tatlim
:teytey::teytey::teytey: