Gebelik testi kullananlar buraya

En son gönderdigime tikliya biliyorsunuz cikmiyormu bisey. Esimden yardim istemem lazim. Bekleyin kizlar valla elim ayagim dolasti :tomato:

canım inşallah haamilesindir benim bugün yaptığım test akşama kadar bekledi ve tek çizgiydi hep bence hamilesin canım

Ilaci biraktim, esim yarin hastaneyi ariyacak ne bilim icime simdide baska bir dert girdi. Acaba ilaclar ne etki yapmistir diye, ama tabii henüz emin degilim bide dijital denicem yarin ola hayrola

bilemiyorum :çok üzgünüm: yarin bide dijital deneyim pregnant yazarsa ancak inanirim

kaç gün gecikmiştin sen canımcım.

Adetim gecikmedi yine üstüne gördüm galiba. En son adet tarihim 11.07. Agustosta adetim 7 gün gecikti. Doktor sonra kist dedi, tam 1 ay oluyor ultrasona gireli o günden beride ne idrar testi nede baska bisey yaptim.

evet canım görünüyo hamilesin galiba canım ikinci çizgi tam belirgin değil dimi inşallah canım hamilesindir rabbim sana tattırsın o duyguyu

masada duruyor test, oturdugum yerden bayaga bi gözüyor, kamerada biraz puslu cikmis resimdekinden daha belli. Iste yinede emin olamiyorum sonucta adetim 7 gün gecikmeden sonra azda olsa gelmisti

masada duruyor test, oturdugum yerden bayaga bi gözüyor, kamerada biraz puslu cikmis resimdekinden daha belli. Iste yinede emin olamiyorum sonucta adetim 7 gün gecikmeden sonra azda olsa gelmisti

canım rabbim gönlüne göre versin inşallah hamilesindir ama ikinci çizgi belirgin fotoda

eger gercekten test dogru söylüyorsa yaklasik 8 haftalik hamile olmaliyim diye , yarin belli olur testin dogrulugu insallah vardir :Saruboceq:

anladım canım sen yarın doktora gözük detaylı bi şekilde baktır

zaten bi kere talihsiz bir sekilde üstüne adet gördüm diye düsük yaptim galiba benim bünyem biraz farkli zaten 7 yildir hasretim bebegime icimden o yüzden pek inanasim gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…