kuzum napıyon sen öyle ya bebiş olsun olmasın ağrı kesici içilirmi hiçklava: o ne kadar zararlı biliyomusun sen ben hastalıktan ağrıdan gebersem yine ilaç yutmuyorum klava:
ay dur kiz dur bakim daha ortada fol yok yumurta yok. Ën önemlisi yarin kaydirigubbakcemile2
güzelim bende kronik migren var, bugünde 15 kisi agirladim yani mecburum o ilaclari kullanmaya yoksa kafami duvardan duvara vuruyorum. Insallah bisey olmaz :sinifsinif:
olsun canım bırakta şu çiftin şerefine bi döktüreyim:teytey::teytey:
çift çizgi gördüğümüz mü var sankikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben bol bol 0.100 görüyorum şahsenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
olmas olmaz nenim yeğenim taşşşşşş gibi olacak bu sabırlı anayaalkisalkisalkis
şaka bi yana dikkat et kuzum ama normaldede çok kullanmamaya çalış gerçekten kemik iliğine bile zararı var ağrı kesicinina.s
Valla test fotosunu gÖrÜnce ben de Çok sevİndİm
o İkİ Çİzgİyİ hİÇ yanyana gÖrmedİĞİm İÇİn:)))
bas bas paralari tugceee´yee bi dahami görecek bendeki cift cizgiyiiii.. Hehe insallah seninkinide görecez hayirlisi olsun canim benim
canım gerçekten artık üzülmüyorum ya hep eşim beni teselli ederdi şimdi ben onu teselli ediyorum ama giderken hep sabır çektim ondan mıdır nedir:lepi: olsun bebem sen hamiş ol yeter bana gerçekten ya hep diyodum ya ben beklerim hatta sıra bendeyse bile Allahım sana versin önceliği sen bunu çok hakettin:1hug:
güzelim iste bu bebek sirayla, parayla degilki hepimizin zamani belli allahim yeterki saglikli ve hayirli evlat nasip etsin beterinden korusun, gec olsunda güc olmasin
Ayy İnŞ 7 sene sonra bİzden evvel haketmİŞsİn sen..İnŞ doĞrudur...
olsun yinede senin olmanı daha çok istiyorum işte banane bananezemuszemus
bende seninkinin olmasini istiyorum bebisimmm kiyamam sana biliyorsun dimiiiii.. üzülmen bile beni cok üzüyor sen hep iyi ol
aynı şeyleri bende senin için hissediyorum canımmm.Çok özelsin benim için:1hug:.Hmmm bide bugün doktorum çöpe atıyodu sonuç kağıdımı atma ver ver ben onları biriktiriyorum dedim çektim aldım elindenkaydirigubbakcemile3
bebek dosyasimi hazirliyon simdiden dönüp dönüp bakarsin kaydirigubbakcemile3 canikom ben yatiyorum yarin erkenciyimopuyorumnanaktan
anneliği çok istiyorum ama şu doğum felan aklıma gelince ii bir tırsıyorum yaaa(
tamam canım iyi uykular beni gör rüyandalaelaelaelaelae
hemen haber ver bana olur mu yoksa atlar gelirim bi torba testlekaydirigubbakcemile3
ya çok göğsüm acıyo benim yaaaaaaa yanıyo resmen:çok üzgünüm: