Gebelik testi kullananlar buraya

kıslar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar rabbim gönlünüzden gecen duaalarınızı kabul eder inşallah.testi yaptım malesef tek çizgi çıktı vardır bundada bir hayır inşallah sizinkiler pozitif çıkar

kıslar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar rabbim gönlünüzden gecen duaalarınızı kabul eder inşallah.testi yaptım malesef tek çizgi çıktı vardır bundada bir hayır inşallah sizinkiler pozitif çıkar

simdi en önemlisi adet gecikmesi, insallah gelmez testi tekrarlarsin. Bende dus aldiktan sonra cikacam test almaya.

Tugceeeeeee yazmamisin nerdesin ne yaptin cabuk rapor bekliyorum senden.delikafadulden

kızlar hayırlı cumalar,
sabah dr a gittim herşey şu anda normal ilerliyor.
klomenin 4. günü. yarın son. salı günü folikül takibine baslıyoruz. allahım ne olur klomen sebebim olsun. yarabbim hastanede sıra beklerken cok sinirlerim bozuldu. daha fazla bize derman aratma hastane köşelerinde..
eşimede bu arada test yapılcak tekrar onuda görmek istedi dr hayırlısı inşallah normal çıkar.:nazar:

yok canlarım malesefÇok üzgünüm çoook fosssssss çıktı benim iş aldım söktürücümü geldim:nazar:.Bu gidişle dophaston kullanmaktan balina gibi şişicemkaydirigubbakcemile3
ağlasammı gülsemmi halime şaşırdım artık yaaa:nazar:

Allahım herşeyin hayırlısını en iyi bilen.Şükürler olsun Allahıma hasta değilim,mutsuz değilim,huzursuz değilim.........Varsın ne zaman verirse Rabbim o zaman olsun.Kendimi yıpratmayacağım artık,üzülmeyeceğim...Varsa kaderimde olur elbet birgün ama farkettim ki çırpındıkça daha da üzülüp yıpranıyoruz.Galiba kafaya takmamak en iyisi.İstiyorum ki canıma bir can olsun,yanlızlığıma ilaç olsun,evimde sesiyle neşe veren bir can daha olsun ama neyse ya yazamıyorum işte düğümleniyo birden herşey...............Allahım bu mübarek günde bu mübarek ayda hepimiz için hayırlı olanı versin,dualarımızı kabul etsin inşallah:Saruboceq:

yok canlarım malesefÇok üzgünüm çoook fosssssss çıktı benim iş aldım söktürücümü geldim:nazar:.Bu gidişle dophaston kullanmaktan balina gibi şişicemkaydirigubbakcemile3
ağlasammı gülsemmi halime şaşırdım artık yaaa:nazar:

ûzülme canim benim kurban oldugum allahimin bir bildigi vardir elbet. Bebeklerimizin zamani bile bellidir ama biz cok sabirsizlaniyoruz o yüzden aylar seneler cok geliyor bize.. Bendede fos cikti zaten gerci belliydi, kistler gaza getirdi bizi kaydirigubbakcemile3

Allahım herşeyin hayırlısını en iyi bilen.Şükürler olsun Allahıma hasta değilim,mutsuz değilim,huzursuz değilim.........Varsın ne zaman verirse Rabbim o zaman olsun.Kendimi yıpratmayacağım artık,üzülmeyeceğim...Varsa kaderimde olur elbet birgün ama farkettim ki çırpındıkça daha da üzülüp yıpranıyoruz.Galiba kafaya takmamak en iyisi.İstiyorum ki canıma bir can olsun,yanlızlığıma ilaç olsun,evimde sesiyle neşe veren bir can daha olsun ama neyse ya yazamıyorum işte düğümleniyo birden herşey...............Allahım bu mübarek günde bu mübarek ayda hepimiz için hayırlı olanı versin,dualarımızı kabul etsin inşallah:Saruboceq:

Haklisin canim. Sen böyle mantikli düsündükce allahin izniyle herseyi asarsin. Bekleyis cok zor, umut edipte hayal kirikligina ugramak gibi berbat bisey yok, aylar derken, seneleri saya saya geldik bu günümüze inan zaman herseyin en iyi ilaci. Zaman gectikce olgunlasiyor icimize sindirmeyi ögreniyoruz.

cnm üzme kendini bizimde sınavımız buymus dediğin gibi allah hayırlı olanı versin.
allah eşlerimizle bizlere ömür boyu sağlık beraberlik mutluluk huzur versin.
eğer kısmetimizde varsa evlat zamanı gelince biz istemesekde o bulur bizi.
gönlünüzü ferah tutun beterin beteri var umudunuzu kaybetmeyin.
sevgiler..a.s.

yazdıklarınız için teşekkür ederim canlarım.Biz sırmızı savdık,sıradaki aradaşlara başarılar diliyorumkaydirigubbakcemile3

yazdıklarınız için teşekkür ederim canlarım.Biz sırmızı savdık,sıradaki aradaşlara başarılar diliyorumkaydirigubbakcemile3

ben her ay, her sene saliyorum kaydirigubbakcemile3 arkamdan gelenlerin simdi koca koca bebisleri oldu, benim olana kadar o bebekler büyüyüp benim cocuklarima amcalik, teyzelik yaparlar artik kaydirigubbakcemile2

Kizlar kafam cok karisti, öglen idrar testi yapmistim ya 5 dk icinde birsey cikmadi muftaga girdim iftara hazirlik yaptim kalabalik misafirim geldi. Test icerde kaldi iyice unutmusum, wc´deyken simdi aklima geldi ikinci cizgi bariz duruyor. Esim sen hamilesin canim simdiye kadar böyle cikmadi dedi ama icim rahat degil bide siz bakin resim gönderiyorum.

X