Gebelik testi kullananlar buraya

aslinda lahana aldim yapacaktim, ama dün hazirladigim harc bir türlü cözülmek bilmedi valla burda sohbeti koyu bulunca yarina biraktim, sirf sizinle rahat yazisayim diye datlumm

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hadi yat yat kuzum kıyamam sana bende daha çorba ve pasta yapacağım bi tezgaha bi bilgisayara anam ağladı wallakaydirigubbakcemile3

kızlarrrrrrrrrrr pişşşşşşşşşşşşşşştttttttttttttt yemeklerden bahsetmeyin yaaa

yarın hepimizi doktor amcalar beklio iyi haberler getiririz işallah.

inşallah canım bugün bi gebecikte kan veriyodu ben verirken şu hamileyken verdiğim kanları toplasak burdan bizim eve göl olur diyodukaydirigubbakcemile3 kan yapıcı şeyler yesen bence bol bolkaydirigubbakcemile3

canım sevmediğim şeyleri zorla yiyiyom.ceviz yemeyen ben öğürerek yiyiom.onlar diyilde bebeğe zarar veren şeyler vucutta mikrop triod filan çıkmaz işallah.

ayy sağol tuğçecimm nasılsa yakınız dimi manayla tanışırısda.aynı hastaneye gidioz kesin görmüşüktür birbirimizi.yarında gitcen dimi bende gitceeeem

senin albümünde resim varmı canım.resmimizi görsek birbirimizin görünce tanırıs bari

ayy sağol tuğçecimm nasılsa yakınız dimi manayla tanışırısda.aynı hastaneye gidioz kesin görmüşüktür birbirimizi.yarında gitcen dimi bende gitceeeem

evet canım bende gitçem yarın belki dediğim gibi olur filmlerdeki gibi çarpışırız falan sonra anlatırız burdakaydirigubbakcemile3

X