Gebelik testi kullananlar buraya

ewt wala tuğçecim belkim parkta çocuk kavgası yaparken tanışırıs kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyi walla siz ikiniz ayni sehirdesiniz ben ayri kaldim senağlama bende bebegimle gelir parki isgal ederiz laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3

canım ultrasonda iyice baktır parça kalmasında.ama daha küçüktü zaten dimi.geçen hastanede bi bayanla konuştukta oda 9 ay önce düşük yapmış kürtaj olmamış parça kalmış içinde şimdi ameliyatla alcaklarmış.serinim canım herşeyde bi hayır var hayırlı diyilmiş demek canım.acın daha çok yeni ama.moralini iyi tut ki rabbim bidaha nasip eder.

ooo cadıyımdırr kaydirigubbakcemile3.gel wala laubalicim atlar arabaya gelirsin nolcak canım.

kıslar herkese hayırlı geceler rabbim gönlünüzden gecen bütün duaları kabul eder inşallah.allaha emanet olun opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

fistiklar bende yatiyorum, daha uyuyacam sahura kalkacam, lahana saracam, test alacam, iftarlik hazirliyacam ooooo is cok yarin

sanada iyigeceler canımcım.yarın mutlaka girin merak ederim sizi ben.allaha emenat ol canikom.opuyorumnanaktan

butter bebek 5 hafta 5 günlüktü yani cok küçüktü sanırım kürtaja gerek yok doktor vücut onu kendisi atacak dedi inşallah gerek kalmaz birde o cıkmasın

ohhhh biz bi yandan soğan doğrayıp bi yandan size yetişelim sen yat diimi cadııııııııı:dilcikar:

aslinda lahana aldim yapacaktim, ama dün hazirladigim harc bir türlü cözülmek bilmedi valla burda sohbeti koyu bulunca yarina biraktim, sirf sizinle rahat yazisayim diye datlumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…