ewt wala tuğçecim belkim parkta çocuk kavgası yaparken tanışırıs kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ewt wala tuğçecim belkim parkta çocuk kavgası yaparken tanışırıs kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
adanadayım canım
iyi walla siz ikiniz ayni sehirdesiniz ben ayri kaldim senağlama bende bebegimle gelir parki isgal ederiz laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3
kıslar herkese hayırlı geceler rabbim gönlünüzden gecen bütün duaları kabul eder inşallah.allaha emanet olun opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ooo cadıyımdırr kaydirigubbakcemile3.gel wala laubalicim atlar arabaya gelirsin nolcak canım.
kıslar herkese hayırlı geceler rabbim gönlünüzden gecen bütün duaları kabul eder inşallah.allaha emanet olun opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
tabiii canim 3.000km benzinmi dayanir hahaha.. olmazsa yillik bulusma yapariz.. bi benim evde bi sizin evde kaydirigubbakcemile2
olur wala laubalicim buyur gel misafirimiz ol.bebişler oynar biz muhabbet ederiz.
fistiklar bende yatiyorum, daha uyuyacam sahura kalkacam, lahana saracam, test alacam, iftarlik hazirliyacam ooooo is cok yarin
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 o kadar yolu gelirsem en az bir ay kalırım walla ona görekaydirigubbakcemile3
ohhhh biz bi yandan soğan doğrayıp bi yandan size yetişelim sen yat diimi cadııııııııı:dilcikar: