Gebelik testi kullananlar buraya

evet canım yeni oluşmuş çünkü geçen kontrolde bişey yoktu inşallah dediğin gibidir. sevindim deyince yanlış anlama sakınkaydirigubbakcemile3

sağol cmrmcim.herşeyin hayırlısı canım.anlnımıza yazılanı yaşıyoruz.bende oldu belirti canım kasıklarıma iğne betması gibi oldu.miğdem yandı onlar oldu canım ama bazılarında hiç olmaya bilio belirti ablsmında 2 çocuğu var iki hamileliğindede belirti yaşamadı canım

Allah razı olsun canım Allahım kabul etsin inşallah.inşallah hepimizin sonucu iyi olur canım benim hepimiz yarın akşam burda hamileyim yazsak ne güzel oluropuyorumnanaktan

amin inşallah yazarız :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

test yapacaklar cogaldi.

1.Tugce
2. Laubali
3.cmrm
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

olurmu tuğçecim yanlış anlamak işallah benimki gibidir sizinkide yaa.gelsin bebişler.benim bebişimin arakadaşları gelsin:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

evet canım yeni oluşmuş çünkü geçen kontrolde bişey yoktu inşallah dediğin gibidir. sevindim deyince yanlış anlama sakınkaydirigubbakcemile3

valla bendede yoktu en son haziranda gitmistim hatta biz bile sasirdik iki kist birden nasil geldi diye delikafaduldendelikafadulden esimde beni gaza getiriyor git yarin test al diye, ben dijital olanindan alacam o net sonuc veriyor

test yapacaklar cogaldi.

1.Tugce
2. Laubali
3.cmrm
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hehe bulaşıcı bu testler bulaşıcıkaydirigubbakcemile3
sen lisenin adını değiştir bence kuzum test yapacaklar listesi yapsırnaşık şey

hayırlısı artık 4 sabrettim bu ayda sabrederim çıkmassa bundada var bi hayır deriz çıkmassa.

siz iyi olun canlarımda bebişlerde gelicek işallah rabbimin izniyle.halay gekçez burda.ooohhh işallah.sewindirin bu hamişi kızlar.

valla bendede yoktu en son haziranda gitmistim hatta biz bile sasirdik iki kist birden nasil geldi diye delikafaduldendelikafadulden esimde beni gaza getiriyor git yarin test al diye, ben dijital olanindan alacam o net sonuc veriyor

kistliler bastı topiğiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3
bende yarın seke seke giderim artık hastaneye gazımdan ama yoksa fossssssssss:roflol:

laubali sağol içimi rahatlattın bende kanamam az olunca bir terslik var sanmıstım
tuğcecim inşallah canım artık ekime kasıma kaldı ümitler

ewt wala tuğçecim belkim parkta çocuk kavgası yaparken tanışırıs kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evimde kalıyorum diycem olmayacak galiba topiktemi canım nerde kalıyorum

hayir güzelim yasadigin yeri soruyorum anlasilmadiysa kusura bakma yoksa niyetim evdemisin degilmisin onu arastirmak degildi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

laubali sağol içimi rahatlattın bende kanamam az olunca bir terslik var sanmıstım
tuğcecim inşallah canım artık ekime kasıma kaldı ümitler

olsun canım benim yeterki hayırlı ve sağlıklı olsun,yeter ki sen sağlıklı ol herşey olur Allahın izniyleopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…