ewt laubalicim bende hjiç daha önce kis yoktu adetlerim çok düzenli oluodu.ama ilk kontrolde doktor tek bitane kist oluşmuş dedi ama bunu vücut hamilelikten yapar önemsencek bişiy değil zamanla geçicek görmicez dedi öyle canım işallah
kizzz beni simdi dahada bi heyecan sardi.. Kafama takildi sag taraftaki doktor su kisti dedi ama hic bakmadi ekranda kücük siyah bisey gördüm sonrasini göstermedi. O daha sol taraftaki cikolata kistimle ilgilendi. Tugceeeeeeeee sabahi nasil edecez simdiiiiiiiii
benim dünde agrım oldu ama bugün masallahım var yani hiçbirsey olmamıs gibiyim bende ona takıldım düşük dediklerinde ben bayagı kanama bekledim korktum dedim acaba nasıl olacak
ammmmmmannnnn sabahlar olmasınkaydirigubbakcemile3
olmasın sabah kız ya yok çıkarsa diye korkuyorum ben
benim dünde agrım oldu ama bugün masallahım var yani hiçbirsey olmamıs gibiyim bende ona takıldım düşük dediklerinde ben bayagı kanama bekledim korktum dedim acaba nasıl olacak
kıslar yarın test yapacağım bana dua edin çif çizgi çıksın yarın adetime bi gün kalıyo çıkarmı acaba sonuc kesin cevap yazarsanız çok sevinirim lütfen
kıslar yarın test yapacağım bana dua edin çif çizgi çıksın yarın adetime bi gün kalıyo çıkarmı acaba sonuc kesin cevap yazarsanız çok sevinirim lütfen
yok tatlı doktor önce kisti gördü ben hatta o an çok korktum kistten mi gecikmşim diye hatta eşim bile anlamış o an yüzümden sonra hemen başka tarafta bebişimi gördü bebişte burda dedi canım.o başka yerdeydi yani canım.geçende kalp atışlarını görünce hepten emin oldum.kis şimdide var ama doktor geçicek bişiy dedi hamilelik oluşurken yaparmış vücut.
Gebelik varsa bence cikar, ama bazilerinde adet gectikten bir kac gün sonra cikiyor. Eger negatif cikarsa üzülme, adetin gelmezse tekrarlarsin belki gec döllenme olmus olabilir. Allah yardimcin olsun insallah istedigine kavusursun
canım bir gün kala olsada çıkmayabilir yani çift çıkmasa bile üzülme adetinin geçmesini beke kesin sonuç içinopuyorumnanaktan sende bize dua et bizimde yarın test günümüz:lepi:
yok tatlı doktor önce kisti gördü ben hatta o an çok korktum kistten mi gecikmşim diye hatta eşim bile anlamış o an yüzümden sonra hemen başka tarafta bebişimi gördü bebişte burda dedi canım.o başka yerdeydi yani canım.geçende kalp atışlarını görünce hepten emin oldum.kis şimdide var ama doktor geçicek bişiy dedi hamilelik oluşurken yaparmış vücut.
canım senin kistine bu kadar sevineceğim hiç aklıma gelmezdi wallakaydirigubbakcemile3
umut oldu bizekaydirigubbakcemile3
hoşgeldin cmrem işallah iyi haberlerini alırız canım.idrarda çıkmayabilir.ben 4 gün gecikti 5.gün yaptım çok net çıkmıştı.
canım ben biraz önce hemen kuran okudum inan duasını yaparken ağlayarak yaptım tüm isteyenlere okadar dua ettimki rabbim kımsenın evini bebeksiz bırakmasın inşallah sonucun iyi olur canım
saol canım allah razı olsun inşallah çif çizgiyi görmek kısmet olur 4 yıldır onun hayalıyle yaşıyorum bu ay belirtim öyle olmadı ama içimden testi yapmak geliyo dayanamadım