Gebelik testi kullananlar buraya

ewt laubalicim bende hjiç daha önce kis yoktu adetlerim çok düzenli oluodu.ama ilk kontrolde doktor tek bitane kist oluşmuş dedi ama bunu vücut hamilelikten yapar önemsencek bişiy değil zamanla geçicek görmicez dedi öyle canım işallah

simdi anlamadigim, doktor önce kist var dedi sonra o kist bebekmiymis? Hani bazi doktorlar daha cok yeni oldugu icin kist saniyorlar umursamiyorlar

kizzz beni simdi dahada bi heyecan sardi.. Kafama takildi sag taraftaki doktor su kisti dedi ama hic bakmadi ekranda kücük siyah bisey gördüm sonrasini göstermedi. O daha sol taraftaki cikolata kistimle ilgilendi. Tugceeeeeeeee sabahi nasil edecez simdiiiiiiiii

ammmmmmannnnn sabahlar olmasınkaydirigubbakcemile3
olmasın sabah kız ya yok çıkarsa diye korkuyorum ben:nazar:

benim dünde agrım oldu ama bugün masallahım var yani hiçbirsey olmamıs gibiyim bende ona takıldım düşük dediklerinde ben bayagı kanama bekledim korktum dedim acaba nasıl olacak

kanama sadece gec düsüklerde yasaniyor. Bende öyle saniyordum ama bire bir yasadigim icin cok kisa sürüyor ve allahtan kürtaja falan gerek kalmadan kendi dustü ve temizlendi

ammmmmmannnnn sabahlar olmasınkaydirigubbakcemile3
olmasın sabah kız ya yok çıkarsa diye korkuyorum ben:nazar:

canimiz sagolsun.. ben zaten umut etmiyorum illa cikacak diyede bir hevesim yok ama olursa sadece cok süpriz olur sırnaşık şey

kıslar yarın test yapacağım bana dua edin çif çizgi çıksın yarın adetime bi gün kalıyo çıkarmı acaba sonuc kesin cevap yazarsanız çok sevinirim lütfen

benim dünde agrım oldu ama bugün masallahım var yani hiçbirsey olmamıs gibiyim bende ona takıldım düşük dediklerinde ben bayagı kanama bekledim korktum dedim acaba nasıl olacak

canım çok geçmiş olsun herşey biz insanlar için işte hayırlı değilmiş demekki demek lazım:teselli: en yakın zamada tekrar hamiş kalırsın inşallah canım inşallah o zaman deli gibi tutunur sana meleğinopuyorumnanaktan

kıslar yarın test yapacağım bana dua edin çif çizgi çıksın yarın adetime bi gün kalıyo çıkarmı acaba sonuc kesin cevap yazarsanız çok sevinirim lütfen

Gebelik varsa bence cikar, ama bazilerinde adet gectikten bir kac gün sonra cikiyor. Eger negatif cikarsa üzülme, adetin gelmezse tekrarlarsin belki gec döllenme olmus olabilir. Allah yardimcin olsun insallah istedigine kavusursun

yok tatlı doktor önce kisti gördü ben hatta o an çok korktum kistten mi gecikmşim diye hatta eşim bile anlamış o an yüzümden sonra hemen başka tarafta bebişimi gördü bebişte burda dedi canım.o başka yerdeydi yani canım.geçende kalp atışlarını görünce hepten emin oldum.kis şimdide var ama doktor geçicek bişiy dedi hamilelik oluşurken yaparmış vücut.

canım bir gün kala olsada çıkmayabilir yani çift çıkmasa bile üzülme adetinin geçmesini beke kesin sonuç içinopuyorumnanaktan sende bize dua et bizimde yarın test günümüz:lepi:

hoşgeldin cmrem işallah iyi haberlerini alırız canım.idrarda çıkmayabilir.ben 4 gün gecikti 5.gün yaptım çok net çıkmıştı.

yok tatlı doktor önce kisti gördü ben hatta o an çok korktum kistten mi gecikmşim diye hatta eşim bile anlamış o an yüzümden sonra hemen başka tarafta bebişimi gördü bebişte burda dedi canım.o başka yerdeydi yani canım.geçende kalp atışlarını görünce hepten emin oldum.kis şimdide var ama doktor geçicek bişiy dedi hamilelik oluşurken yaparmış vücut.

canım senin kistine bu kadar sevineceğim hiç aklıma gelmezdi wallakaydirigubbakcemile3
umut oldu bizekaydirigubbakcemile3

Gebelik varsa bence cikar, ama bazilerinde adet gectikten bir kac gün sonra cikiyor. Eger negatif cikarsa üzülme, adetin gelmezse tekrarlarsin belki gec döllenme olmus olabilir. Allah yardimcin olsun insallah istedigine kavusursun

saol canım allah razı olsun inşallah çif çizgiyi görmek kısmet olur 4 yıldır onun hayalıyle yaşıyorum bu ay belirtim öyle olmadı ama içimden testi yapmak geliyo dayanamadım

canım bir gün kala olsada çıkmayabilir yani çift çıkmasa bile üzülme adetinin geçmesini beke kesin sonuç içinopuyorumnanaktan sende bize dua et bizimde yarın test günümüz:lepi:

canım ben biraz önce hemen kuran okudum inan duasını yaparken ağlayarak yaptım tüm isteyenlere okadar dua ettimki rabbim kımsenın evini bebeksiz bırakmasın inşallah sonucun iyi olur canım

anladim canim, neyse ben her ihtimale karsi yinede bir test alayim sonucta ilaca basladim ama varsada birakmam lazim sonra zarari olur. Evet doktorun dedigi gibi su kistleri hamilelik ilerledikce kendiliginden kayboluyor cok zararsiz birsey zaten.

hoşgeldin cmrem işallah iyi haberlerini alırız canım.idrarda çıkmayabilir.ben 4 gün gecikti 5.gün yaptım çok net çıkmıştı.

hayırlı olsun canım çok korkuyorum ben çıkmassa diye senin belirtilerin nelerdi bende adet belirtisinden baska belirti olmadı

işallah tuğçecim.umut olduysam ne iyi.bende kisti başta duyunca endişelendim ama doktor geçici eyince rahatladım biras.işallah sizinkide hamilelikten oluşuştur.yeni oluştuysa yani bu ay ihtimal çok yüksek canım.çünkü benim daha önce yoktu.bu gece size dua edicem canlarım.

canım ben biraz önce hemen kuran okudum inan duasını yaparken ağlayarak yaptım tüm isteyenlere okadar dua ettimki rabbim kımsenın evini bebeksiz bırakmasın inşallah sonucun iyi olur canım

Allah razı olsun canım Allahım kabul etsin inşallah.inşallah hepimizin sonucu iyi olur canım benim hepimiz yarın akşam burda hamileyim yazsak ne güzel oluropuyorumnanaktan

saol canım allah razı olsun inşallah çif çizgiyi görmek kısmet olur 4 yıldır onun hayalıyle yaşıyorum bu ay belirtim öyle olmadı ama içimden testi yapmak geliyo dayanamadım

Allah sendende razi olsun, ettigin dualar kabul olur insallah. Eger kendine güveniyor ve sonuc ne cikarsa ciksin hazirim diyorsan testi yap bencede. Burdaki arkadaslarda aylardir, yillardir ayni hasret ile yaniyoruz o yüzden hayal kirikligina alistik desekte ufacik bir umutla yinede test yapmaktan vazgecmiyoruz. Zaten varsa var, ufak bir test yüzünden üzülmeye degmez o sadece bize bir yardim araci baska bisey degil

X