Gebelik testi kullananlar buraya

laubalicim canım ozman aynı oluruz 8 haftalık ayy işallah yaa dualarım hep sizinle canlarım

kızzzz bizim kistlerde bebişlerden olmasın:lepi:

gittim gitmem mi anında gittimde doktor vucut kendi atacak dedi ama ne bileyim ben biraz evham yaptım galiba

ya kanamam şöyle durdu bende onu soracaktım düşük yapan varmı nasıl oluyor diye dün biraz vardı bugün nerdeyse yok gibi kac gün ve şiddeti nasıl oluyor yasayan ya da duyanınız var mı

Senin hcg seviyen düsmemismiydi? Biryerde öyle okumustum galiba. Ben düsük yaptigimda 5 haftalik gibiydim cok sancilandim, tuvalete kocaman parca düsürdüm sonra bayaga bi rahatladim ama arkasindan kanamam kesildi hic birsey olmamis gibiydi yani

senin sağlığın nasıl canım.sen iyi olda rabbim yine nasip eder canım yaa sen güçlü olmaya çalış canım

benim cok sancım oldu gecesi sabah 2-3 damla kanamam oldu doktora gittik kanda beta hcg bakıldı önceki güne göre 13 rakam asagıya düşmüştü
eve geldiğimde kanamam cok yogun değildi ama vardı yani bu kadar mı sürüyor

kızzzz bizim kistlerde bebişlerden olmasın:lepi:

kizzz beni simdi dahada bi heyecan sardi.. Kafama takildi sag taraftaki doktor su kisti dedi ama hic bakmadi ekranda kücük siyah bisey gördüm sonrasini göstermedi. O daha sol taraftaki cikolata kistimle ilgilendi. Tugceeeeeeeee sabahi nasil edecez simdiiiiiiiii

ewt laubalicim bende hjiç daha önce kis yoktu adetlerim çok düzenli oluodu.ama ilk kontrolde doktor tek bitane kist oluşmuş dedi ama bunu vücut hamilelikten yapar önemsencek bişiy değil zamanla geçicek görmicez dedi öyle canım işallah

benim dünde agrım oldu ama bugün masallahım var yani hiçbirsey olmamıs gibiyim bende ona takıldım düşük dediklerinde ben bayagı kanama bekledim korktum dedim acaba nasıl olacak

serincim ultrasonda bi baksaydı doktor nekadrlıktın ki sen canım.kalp atışları başlamamışmıydı ordan anlaşılır ultrasonda dicem ama

benim önce 2-3 gün leke seklinde basladi, 4.gün aniden elime ayagima kramp girdi karnim adet sancisindan daha berbat agridi hepsi 10 dk bile sürmedi, düsük yaparken bayaga bi kan gölü olmustu wc sonra kesildi hersey bitmisti zaten oracikta bebegimi tuvaletten cikardim 1 hafta daha dursaymis ayagi, bacagi belli olacakmis yani o kadar belliydi, benimki bayaga bi tutunmus bide erken döllenme oldugunu tahmin ediyorum o yüzden 6 haftalikta olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…