oo kisleri hamilelikte yaparmış canım.benim ondan olmuş işte yoktu bendede ama geçiomuş
keşke benimkilerde hamilelikten olmuş olsa canım ama sanmıyorum ya bu ay çok belirtisizdim baklım görücez yarın offff heyecan bastı yine benidelikafadulden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oo kisleri hamilelikte yaparmış canım.benim ondan olmuş işte yoktu bendede ama geçiomuş
ayyy ne bilim ya böyle sisko sisko göbisli olsak dimi tam hayalimizdeki gibi kaydirigubbakcemile3 yarin mutlaka eczaneye gidip test alacam iyice icime kurt düstü memem hem sisti hemde agirlasti. Eger hamileysem 8 haftalik gibi olmaliyim. En son usg 1 ay önce girdim kist var demislerdi
ya kanamam şöyle durdu bende onu soracaktım düşük yapan varmı nasıl oluyor diye dün biraz vardı bugün nerdeyse yok gibi kac gün ve şiddeti nasıl oluyor yasayan ya da duyanınız var mı
sağol canım iyi sayılırım kafam karısık işte biraz bu düşükle ilgili CADIARZU
laubalicim canım ozman aynı oluruz 8 haftalık ayy işallah yaa dualarım hep sizinle canlarım
gittim gitmem mi anında gittimde doktor vucut kendi atacak dedi ama ne bileyim ben biraz evham yaptım galiba
kızzzz bizim kistlerde bebişlerden olmasın:lepi:
benim cok sancım oldu gecesi sabah 2-3 damla kanamam oldu doktora gittik kanda beta hcg bakıldı önceki güne göre 13 rakam asagıya düşmüştü
eve geldiğimde kanamam cok yogun değildi ama vardı yani bu kadar mı sürüyor