Gebelik testi kullananlar buraya

işallah laubalicim.hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle bi alsam kucağıma.sonumuz güzel olur işallah canımbenim.ewt canım göbiş 2 aylık ama görenler hemen anlıo 4-5 aylık sanıolar.iç karnım dar heralde.çok şişkolaşcam galba naparım bilmem 9 aylıkken filan zor yürürüm benkaydirigubbakcemile3

ewt laubalicim geçen kalp atışlarını gördüğümüzde görmüştük daha 15 mm teyzeleri.hapimiz için herşeyin en hayırlısı en güzelini verir işallah rabbim.bende tahlil yaptırdım 4 tüp kan vardim kansızlık,toksoplazma filan varmı diye onları almaya gidicem yarın işallah bi sorun çıkmaz.

canım benimmm küçücük yaa büyüyecek doğacakta koca insan olacak daha çooooooooook zamanı var kaydirigubbakcemile3
inşallah bi sorun çıkmaz canım:Saruboceq:
sen hangi doktora gidiyorsun?ben doktor değiştirmeyi düşünüyorum dakafamçokkarıştı

işallah laubalicim.hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle bi alsam kucağıma.sonumuz güzel olur işallah canımbenim.ewt canım göbiş 2 aylık ama görenler hemen anlıo 4-5 aylık sanıolar.iç karnım dar heralde.çok şişkolaşcam galba naparım bilmem 9 aylıkken filan zor yürürüm benkaydirigubbakcemile3

hehekaydirigubbakcemile3 topiğimizin dubası seçeriz seni kızkaydirigubbakcemile3

ben medicalde ahmet yılmaza gidiyorum canım.çok aşırı hastası var zaten çok memnunum.

işallah canımbenim.sende kismi vardı.bendede geçen gittiğimde doktor kis gördü ama hamilelikten oluomuş geçicek dedi işallah geçer yaa normalde çok düzenli oluom ben

ben medicalde ahmet yılmaza gidiyorum canım.çok aşırı hastası var zaten çok memnunum.

bende medicalde pınar hanıma gidiyorum canım ama ahmet beyin polikliniği aynı katta değil herhalde hiç görmedim benfisfisfis
bugün ikimizde ordaydık desenekaydirigubbakcemile3
yan yana geçsek birbirimizi tanımıyoruzkaydirigubbakcemile3

işallah canımbenim.sende kismi vardı.bendede geçen gittiğimde doktor kis gördü ama hamilelikten oluomuş geçicek dedi işallah geçer yaa normalde çok düzenli oluom ben

evet canım geçen hafta muayeneye gitmiştim kistler var yumurtalıkta dedi ondan bende keşke bebiş oluverse şimdi diyorum..kaydirigubbakcemile5

oo kisleri hamilelikte yaparmış canım.benim ondan olmuş işte yoktu bendede ama geçiomuş

ya kanamam şöyle durdu bende onu soracaktım düşük yapan varmı nasıl oluyor diye dün biraz vardı bugün nerdeyse yok gibi kac gün ve şiddeti nasıl oluyor yasayan ya da duyanınız var mı

kuzum bizde büyürmüyüz birgün böyle:nazar:

ayyy ne bilim ya böyle sisko sisko göbisli olsak dimi tam hayalimizdeki gibi kaydirigubbakcemile3 yarin mutlaka eczaneye gidip test alacam iyice icime kurt düstü memem hem sisti hemde agirlasti. Eger hamileysem 8 haftalik gibi olmaliyim. En son usg 1 ay önce girdim kist var demislerdi

X