Klomen hakkinda benim hic bir fikrim yok cünkü hic kullanmadim. Ama tahminimce bu ilac yumurtlamani sagliyor eger öyleyse bence hic bir zarari olmaz hatta faydasini bile göre bilirsin diye tahmin ediyorum.
dün kan tahlili yaptırdım . beta hcg 124,73 çıktı 4 haftalık hamileyim.
inşallah düşük yapmam . birazda korkuyorum. hayırlısyla doğum yapmak istiyorum.
slm canlarım,benimde bugun adetim 4 günü dün ada çayına başladım,burda bir yerde okudum,gebeliği kolaylaştırıyor
tugce´ye katiliyorum, adacayi, nanecayi vs bu gibi sicak ürünler sadece karni sakinlestirmek icin baska hic birseye yarari yok. Gebe kalmak isteyen veya kalanlara kesinlikle önerilmiyor cünkü ana rahmi yumusattigi icin düsüge sebep oluyor. Hic tasvik etmiyorum canim sakin kullanma allah göstermesin tutuanacagi varsa embronun düsmesine sebep olur.
Selam tatlimzemuszemus bugün yapamadim ama yarin yapacam yoksa esim beni döveceklmaz: ne bilim ihtimal vermesem bile icime kurt düstü. Bazi belirtiler yasiyorum ve suanki eger hamileysem haftama göre uyuyor. Mesela dün kaynanamda sakaciktan tansiyon ölctük cok sakin olmama ragmen nabzim 91 ciktik ama herkesinki 70-75 arasiydi. Hamilelikte kalp atisi daha fazlalasiyormus bide karin bölgesinde batmalar hissediliyormus. Bunlar psikolojik degil yasiyorum ama gebeliktenmi bilmiyorum, sanmiyorum