Gebelik testi kullananlar buraya

bazen afedersin şeyime bile vuruyo ağrı korkutmaya başladı beni perşembeye kadar gelmezse perşembe gidicem yine bakalım akmıymış karamıymış:bbo: inşallah kuzum ya yarın haber ver mutlaka bana.Uykun gelmiş canım görmemişimm orayı yeni gördüm.İyi gecelerrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Klomen hakkinda benim hic bir fikrim yok cünkü hic kullanmadim. Ama tahminimce bu ilac yumurtlamani sagliyor eger öyleyse bence hic bir zarari olmaz hatta faydasini bile göre bilirsin diye tahmin ediyorum.

inşallah cnm öyle olur. tam her test bitti ilaca basladık derken ters tepmesinden korktum.

Kızlar ben de sabırsızım ve bekleyemeyenlerdenim. Bugün kasıklarımda sanki adet olacakmışım gibi ağrı var ve akıntı geliyo devamlı. Adetime de daha 18 gün var... Biz geçen ay da denemiştik ve ben normal adet oldum. Regl tarihime yakın bir zamanda yapmaya çalıştık bebişi arkasından da adet olunca belki üstüne görmedir diye düşündüm. Ve heyecanla bekliyorum şimdi. Birde reglimden 1 gün ince idrar testi yaptım tek çizgi çıktı. Sizce şimdi yapsam çok mu erken yaa(

dün kan tahlili yaptırdım . beta hcg 124,73 çıktı 4 haftalık hamileyim.
inşallah düşük yapmam . birazda korkuyorum. hayırlısyla doğum yapmak istiyorum.

hayırlı olsun canım umarımkucağınada alırsın olumsuz düşünmeyi bırak sadece dua et rabbine hayırlı sının olması için.

tebrik ederimm hayırlı olsunnalkisalkisalkis
olumlu düşün ki güzel şeyler olsun, bu dönemde bütün kötü düşünceleri kovala kafandan kaydirigubbakcemile3

canım çok tebrik ederim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq::dance:

slm canlarım,benimde bugun adetim 4 günü dün ada çayına başladım,burda bir yerde okudum,gebeliği kolaylaştırıyor

tugce´ye katiliyorum, adacayi, nanecayi vs bu gibi sicak ürünler sadece karni sakinlestirmek icin baska hic birseye yarari yok. Gebe kalmak isteyen veya kalanlara kesinlikle önerilmiyor cünkü ana rahmi yumusattigi icin düsüge sebep oluyor. Hic tasvik etmiyorum canim sakin kullanma allah göstermesin tutuanacagi varsa embronun düsmesine sebep olur.

holgeldin kuzummmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
test yaptın mı test???:1hug:

Selam tatlimzemuszemus bugün yapamadim ama yarin yapacam yoksa esim beni dövecek lmaz: ne bilim ihtimal vermesem bile icime kurt düstü. Bazi belirtiler yasiyorum ve suanki eger hamileysem haftama göre uyuyor. Mesela dün kaynanamda sakaciktan tansiyon ölctük cok sakin olmama ragmen nabzim 91 ciktik ama herkesinki 70-75 arasiydi. Hamilelikte kalp atisi daha fazlalasiyormus bide karin bölgesinde batmalar hissediliyormus. Bunlar psikolojik degil yasiyorum ama gebeliktenmi bilmiyorum, sanmiyorum

neden olmasın canımmm bende yarın doktora gidicem inşallah bakalım adet gelmiyo baksana kan testi baktırıcam olmazsa söktürücü:1no2:
ilaçlara başladın mı peki dün??

bugün basladim canikom.. Yok kiz ben kimi kandirmaya calisiyorum.. ne hamilesi benden gecti baksana kist gelmis ama iste gecen aydan hamis kalma olanasigim var usg´de belki biri bebekti bilemediler ne bilim yaaaaaa.. yarin varsa cikmasi lazim.. umarim ikimiz icin hayirlisi olur.. kaderimizde ne varsa onu yasiyoruz

inşallah canım ya biliyosun doktorlarada güvenilmiyo artık hem görememişte olabilirler zaten batmalar falan anca başlar dimi amayerimseniben biz ilişkiden sonra başlıyoruz yok kasığım yok midem diye olması gereken bu zatena.s

yok güvenmiyorum onlar güvencimi coktan kaybettiler, bugün hemsireyle kan tahlillerime bakiyorduk. Gözüme 22/4 yaptigim HCG testi carpti raporda POZITIV yaziyor ama sen bana neden NEGATIF dedin tlf diye sordum, bende idrar testleri yalan söyledi diye bir sürü agir is yaptim cocugumu belki o yüzden düsürdüm dedim. Hemsirede yok canim ben sana pozitif dedim diyor, bende hayir öyle olsaydi dikkat ederdi hatta isyerinden rapor alirdim dedim. Valla resmen sok oldum bugün tesadüf gördüm kan tahlili o zamanlar aradigimda negatif 1 hafta sonra tekrarla demisti. Pes yani

klava:bunlar böyle yapıyosa biz yarın öbürgün hasta olsak öldürecekler demekki bizi yaaaaklava:
hem o pozitif dese sen hiç dikkat etmez misin ki o sonucu senelerdir beklerkenklava:
çok sinir oldum yaaaaa:mymeka:

senelerdir bide hayal kirikligi yasadigim icin esimle umut etmekten korktuk canim. Bide kan en güvenli demislerdi ama ne bilim hemsireninde tersini söyliyecegini. Bundanda bir ders aldik umudum yok ama insallah ikimizde yarin süpriz haberlerle geliriz canim benimzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…