Gebelik testi kullananlar buraya

yaaa :bbo: zaten midemde sorunum var birde bulantı eklenirse düşünemiyorum
seninki büyümüş ama 8 haftalık masallah :nazar:

tebrik ederim kızlar allahım sağlıcaklan ve hayırlısıylan kucağınıza almayı nasip etsinnn
darısı bizlerin başınaaa

kızlar günaydınnn. serincim tebrikler. allah sağlıkl akucağına aldırsın.

bizlerede dua et lütfen..

kızlar bende bu sabah klomene basladım ilk ilacımı içtim az önce. rahim filminde tüpler açık çıkınca dr başlayalım demişti. cumaya randevusu vardı hastanede dün tel ile konustuk sen yarın al eczaneden basla günde 2 adet sabah akşam 5 gün iç dedi. bileniniz varsa bi sorum var geçtiğimiz ay yumurtam 15 mm de kalmıstı progesteron hormonumda düşük çıktı. adetimde 15 gün gecikti dr cok normal cünkü yumurtlamadın demişti.
sonra adet olunca ben bal-çörek otu-tarçına başladım. 7. gün rahim filmine girdim. sonra yumurtlama belirtilerini yaşadım ve gününde adet oldum.
şimdi kafama takılan yumurtlamam düzeldiyse bu klomen zarar verirmi???

kızlar günaydınnn. serincim tebrikler. allah sağlıkl akucağına aldırsın.

bizlerede dua et lütfen..

kızlar bende bu sabah klomene basladım ilk ilacımı içtim az önce. rahim filminde tüpler açık çıkınca dr başlayalım demişti. cumaya randevusu vardı hastanede dün tel ile konustuk sen yarın al eczaneden basla günde 2 adet sabah akşam 5 gün iç dedi. bileniniz varsa bi sorum var geçtiğimiz ay yumurtam 15 mm de kalmıstı progesteron hormonumda düşük çıktı. adetimde 15 gün gecikti dr cok normal cünkü yumurtlamadın demişti.
sonra adet olunca ben bal-çörek otu-tarçına başladım. 7. gün rahim filmine girdim. sonra yumurtlama belirtilerini yaşadım ve gününde adet oldum.
şimdi kafama takılan yumurtlamam düzeldiyse bu klomen zarar verirmi???

Klomen hakkinda benim hic bir fikrim yok cünkü hic kullanmadim. Ama tahminimce bu ilac yumurtlamani sagliyor eger öyleyse bence hic bir zarari olmaz hatta faydasini bile göre bilirsin diye tahmin ediyorum.

bugün kimse ugramamis :eek:lmaz: kimde ne var ne yok gelisme varmi kizlar?? Yarin allah kismet ederse ilaclarima basliyorum uzun maratona start veriyoruz yüce rabbim sonumuzu hayir eylesin buyrunnnnnnnnn

ya kızlar bende aynı derten burdayım :KK43: bugun oncomed aldım t yazan kısmı silik pembe gıbı çıktı acaba hamılemıyım dıye sevınırken yoksa bu oncomed mı bozuk dıye duşunmeye başladım of yaa napcaz yaa hamıle değilmiyim yani

çok basit canım yarın biir tane daha test yaparsınnnkaydirigubbakcemile3
inşallah hamilesindir canım ama silik milik çıkmış işte keşke bizde görsekopuyorumnanaktan

ya kızlar bende aynı derten burdayım :KK43: bugun oncomed aldım t yazan kısmı silik pembe gıbı çıktı acaba hamılemıyım dıye sevınırken yoksa bu oncomed mı bozuk dıye duşunmeye başladım of yaa napcaz yaa hamıle değilmiyim yani

Adetin kac gün gecti?

napıyım kuzum iftardaydık geldim yeni de dolaba kışlık bişeyler yapmaya uğraşıyorumsen napıyosun??

Bizde iftardaydik... Ne hazirliyorsun bakiimmmm?? Bugün bende sütlac yaptim buzdolabina koydum. Yarinden sonra oruc tutmuyacam en azindan esim sahurda kendisi cikartir cikartir yer :icecream:

iyi yapmışsın canımmm.Bende menemenlik domates biber kavuruyorum.Kışın hazır olunca iyi oluyoa.s
bugünde test yapamadımmmmmsenağlama

seni gidi seniiii :eek:lmaz: yarin ikimizde test yapiyoruz okey vereliniortak ilaca baslamadan önce emin olmak istiyorum belki kistin birisi bebektir bellimu olur yine üstüne görmüsümdür belki kaydirigubbakcemile3

Akisi ben yatiyorum uykum geldi fisfisfis öpüyorum seniiiiiiiii opuyorumnanaktan

ay innnnnşallah kuzum ya:Saruboceq: nasıl sürpriz olur nasıl sevinirim anlatamam inşallah çift çıkarda gözlerin pörtler yerinden.Ben yarın aldırırım öbür sabah yaparım anca.Eczane biraz uzaktasositososito ama bilmiyorum ya bazen karnım öyle bi acıyo ki artık bunların kistten olduğuna eminim o yüzden pek bi umudum yok:1no2:

canim benim nerdeyse hergünün saati karnimda felaket batmalar oluyor hemen sag göbegimin yaninda. Dikkat ettimde bayaga bi batiyor sanki nabiz gibi ama azicik agrili. Artik kisttenmi nedir bilmiyorum. Insallah supriz olur valla ne süper olur yaaaaaaaaa

X