Gebelik testi kullananlar buraya

Serin cok gecmis olsun canim. Gebeligin kimyasala dönüsmüstür. Insallah bi dahakine daha saglikli tutunur bebislerin ama en azindan hamile kala biliyorsun bi bile seni sevindirmeli daha hamileligi tutamayan arkadaslarimiz bile var. Insallah tez zamanda atlatirsin üzüntünü.

canım laubaliciğim açar testleri içini mutlaka biliyodur o ama çıkmış sanırım istersen profiline yazabilirsin açınca cevap yazar mutlaka sana:lepi:

He valla ahanda kac defa actim ve cok arastirmasini yaptim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Canım allah yardımcın olurda inşallah bebeğine bişey olmaz.ümit kesilmez sonucta rabbim korusun inşallah sizi:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Burcu hevesini kursaginda birakmak icin yazmadim ama gercegi bu. Ben cok actim baktim iclerini ve arastirmasini yaptim hatta üstündeki nr aradim. Zaten ögrendikten sonra bi dahada kirmiyorum ne gerek var, hamilelik olsa zaten ekranda gösteriyor. Hassas testler gibi silik cikti ve hamilelik var diye bosu bosuna hayal etmeyin, madem bir gecikme var hemen kan testi yaptir. Diger yerde yazdim benim gebeligimi nisan ayinda 4 gün kala gösterdi, inanmadim, kan testi gec yaptirdim sonra zaten düsük oldu.

Yok canım ya heveslanmemiştim zaten allahtan.süpersin sen valla bravo :lepi::lepi::lepi: alkisalkisalkis alkisalkisalkis biliyodum senden kesin sonuş alabileceğimi beni yanıltmadın bundan sonra bende kırmam içini artık bi anlamı yok sonuç değişmicek dimi

Evet canim icindeki silik hic birseyi ifade etmiyor.. Zaten idrar testi hatimligini ele aldim bundan sonra kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Tugce doktora gidecektin ne oldu canim? Bugünde test yapamadim, markette kalmamisti baska yerede gidip alamadim.lmaz:

canımcım doktora gittim bugün kan verdim ama geç olduğu için yarına kaldı sonuç yarın gidip alıcam bakalım içimde buruk bi heyecan var ne biliyim:kedi:

selam canimmmmmmm hihoyyyt benide simdi bir heyecan sardi süprizzzzz insssss peki test yaptinmi bugün?

arkadaşlar bu incir ve karbonat testi nedir ben de sekizinde hastalanmam gerkiyo ama nasıl sabredicem bilmiyorum benimde bi kimyasalgebeligim oldu mayısta ondan beri olmuyo her ay diyorum varmış gibi ama bu ay hiç bir belirtim yok ben oğlumda hemen hamile kalmıştım şimdi ikinciyi isitorum ama olmuyo neyse zamanla şu karbonat teetini merak ettim bilgilendirirseniz sevinirim umarım her istiyenin saglıklı bir bebegi olur

Gecmis olsun, bende nisanda düsük yaptim 6 senede gelen gebelikti. Herseyde vardir hayir beklemekten baska caremiz yok. Allah evladini sizlere bagislasin ne güzel 1 tane olmus vakti zamaninda 2´de olur insallah. Karbonat testi uyduruk bi test bence hic ugrasma olanada olmayanada ya cikiyor ya cikmiyor. Cisindeki asite ve yedigin yemege bagli o yüzden hamilelikmis falan palavra ya

selam canimmmmmmm hihoyyyt benide simdi bir heyecan sardi süprizzzzz insssss peki test yaptinmi bugün?

yok kuzummm nasılsa kanda bakılcak diye yapmadım ama hastaneye gidene kadar nasıl dua ettim bir bilsen bide bu akşam sağ göğsümün ucuna nasıl sancı girdi anlatamam bi umutl oldu bana ama o da kisttendir kesindelikafadulden
kız sizin orda markettemi satılıyo testlerkaydirigubbakcemile3

Gecmis olsun, bende nisanda düsük yaptim 6 senede gelen gebelikti. Herseyde vardir hayir beklemekten baska caremiz yok. Allah evladini sizlere bagislasin ne güzel 1 tane olmus vakti zamaninda 2´de olur insallah. Karbonat testi uyduruk bi test bence hic ugrasma olanada olmayanada ya cikiyor ya cikmiyor. Cisindeki asite ve yedigin yemege bagli o yüzden hamilelikmis falan palavra ya

laubaliciğime kattılıyorum canım hiç zamanını harcama o testlere eğer onlar gerçek olsaydı şimdiye kaç aylık hamiş olurduk:lepi:
çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda alırsın güzel haberler:Saruboceq:

burasi avrupa canim satilmazsa tuhafa gecer :icecream: ayyyy insssssssss canim güzel allahim mübarek ayda nasip eder valla kendim kadar sevinirim canim benim

wawwwww avrupaya bak beakannehirkaydirigubbakcemile3
canım benim bakma bööyle cak cak konuştuğuma yarın bi alırım sonucu elime yine senaryo aynı yani ağlaya ağlaya gelir depresif olurumkaydirigubbakcemile3
bunlarada alıştık yawkaydirigubbakcemile5

Sorma canim idrar testi burda nerde ararsan bulursun vereliniortak aman canim kendini lütfen üzme. Burda hepimiz ayni dertten yaniyoruz. Hersey olacagina varir insallah hayirlisiyla evlatlarimiz bize gelir opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…