Gebelik testi kullananlar buraya

inşallah canımın içi.Demekki gözümüzle görmeden hiçbir şeye inanmayacağız hatta sadece sonuçta değil bunlar sonuçları bile yanlış söyleyebiliyorlarsa yanlış kanada bakarlar eminim tıpkı benim erkeklik hormonum gibikaydirigubbakcemile3 Allahım dağına göre verirmiş kışını bebeğim sonunda öyle tatlı evlatlar verecek ki sana ben bundan eminim mükafatını göreceksin mutlaka:teselli:

Yaa ne günlere kaldik dimi, ne doktora nede baskasina güven kalmadi. Inanmiyorum gülsekmi aglasakmi :uhm: pozitif olan sonuca bile negatif diye biliyorlarsa vay halimize vayyy.. Hehe seninkide komikti, gerci erkek hormonuda cikabilirdi allahtan temiz cikti. Benimki bir keresinde cok yüksek seviyeye gelmisti raporda resmen erkek hormonu yüksek yaziyordu, esimde bana bakti acaba ben bir erkeklemi evliyim dedi bayaga girgir yapmisti:roflol:

hehe bende sonucu aldığım gün erkek parfümü sıkmıştım.Kayın validem de hormonların parfümden mi etkilendi acaba hem bu kokuyu duyup hemde ne tahlili yaptırdığına bakmışlarsa ne düşünmüşlerdir acaba demiştikaydirigubbakcemile3

offf stres yaptım şimdi canım yaaa acaba var mı yok mu? yarın olsada bitse şu işkence yaaaakannehir

Merhabalar kızlar benim yine clearblue testle ilgili bi sorum var.
Aranızda clearblue dijital testi kullandıktan sonra içini açıp kontrol eden varmı muhteşem bi sistemi
ve içinde kocamaaannn bir pilide var görseniz HAYRET EDERSİNİZ.
asıl sorum içinde 2 bant ve her bantta 2 tane olmak üzere 4 tane line var bunları okuyan 4 minik penceresi var bu minik pencerelerden çizgileri algılıyo ve okuyup sonuca karar veriyo
not pregnant veya tabiki pregnant olarak.
ben açtım gördüğüm 1 kontrol çizgisi masmavi oluyo ya onun hemen yanında bir silik cizgi
ve diger bantta silik çizginin hemen karşısına denk gelen yerde aynen silik bi çizgi kontrol çizgisinin karşısına denk gelen yerde çizgi yok sadece.
Yani toplam 3 çizgi var biri mavi 2 si silik.sistemini anlayamadım bu dört cigi neye göre olusuyo hamile cıkıpta içini acan veya hamile cıkmayıpta içini acan varmı kiii.
Şimdi benim sonucum not pregnant bu haldeyken çizgiler.
Saolun ve lütfen cevap yazın ne bunun mantığı....

Laubali sen mutlaka açmışsındır canım seni biliyorum birazcık yada duymuşsundur yapanı bence.arkadaşlar test yapıcak olupta elinde bu testten olan varsa yardımcı olun lütfen sizlerde

canım ben burda hiç digital test bulamadığım için deneyemiyorum ve denemediğim içinde yorum yapamıyorum malesef:1no2:

Laubali sen mutlaka açmışsındır canım seni biliyorum birazcık yada duymuşsundur yapanı bence.arkadaşlar test yapıcak olupta elinde bu testten olan varsa yardımcı olun lütfen sizlerde

canım laubaliciğim açar testleri içini mutlaka biliyodur o ama çıkmış sanırım istersen profiline yazabilirsin açınca cevap yazar mutlaka sana:lepi:

ben kötüyüm tuğçe ya aksam agrılarım tuttu sabahta kanamam oldu yaniii işteeee dilim bile varmıyor artık söylemeye

yok iş falan yapmadım ama hamileliklerin yüzde 50 nde olur dedi doktorum saglıklı bir embriyo değil dedi dedide dedi işte ne dese beni ilgilendirmiyor ben sonuca bakarım sonucta ortada zaten

inşallah sizlerin güzel haberlerini alırım canım hadi biran önce yapında güzel bir haber duyalım

yok iş falan yapmadım ama hamileliklerin yüzde 50 nde olur dedi doktorum saglıklı bir embriyo değil dedi dedide dedi işte ne dese beni ilgilendirmiyor ben sonuca bakarım sonucta ortada zaten

canım kaç çıkmıştı senin hcg bazen tutunması için hap falan veriyolar ya aklıma o geldi birden bak biz doktorlara güvenmiyoruz başka bi doktora gitme şansın var mı??

inşallah sizlerin güzel haberlerini alırım canım hadi biran önce yapında güzel bir haber duyalım

benim umudum yok canım hiç zaten kistlerim de varmış ya zor olur dedi doktorum.Olursa mucize olur bizim için inşallah meleğin seninledir canım:Saruboceq::Saruboceq:

Kızlar dün gece bahsettiğim olay buydu.bu ilk bant iki çizgi var biri kontrol çizgisi yanındaki silik çizgiyi bilmiyorum.çizgilerin tamamı iki tane olsaydı hamilelik çizgisi derdim ama..:1no2:

Diğer alttaki bant olarak bahsettiğim durumda bu
Testin içini actığımda aynen bu koydugum sekilde duruyolardı
Alttakindede silik bi cizgi var(o kalemle işaretlediğim yer) onun yanında çizgi yok hiç.
Kısaca toplam 3 çizgi.
Üstteki bant normal gebelik testlerindekine benziyo biri koyu çizgi kontrol için
digeri silik çizgi gebeliği gösteren ama o alttaki bant kafamı karıstırdı işte
o mu ölçüyo gebeligide nagatif cıktı benim..
Varmı içinizde akıl yürütebilicek olansırnaşık şey
Ben düşün düşün bişey bulamadım-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…