Gebelik testi kullananlar buraya

evet cumartesi günü yaptım pozitif cıktı bugünde kanda yaptırdım sonrada doktora gittim 5 hafta 4 günlükmüş kaydirigubbakcemile2

çok sewindim canım yaa:CüvCüv: harika bi haber:teytey:. rabbim kucağına almayıda nasip etsin işallah.benim bebişte 8 haftalık canım.

amin :Saruboceq: artık mucizelere inanıyorum allah vermek isterse veriyor
bu mübarek günlerde allahım isteyen tüm arkadaslara versin kimsenin umudunu kırmasın

kızlar çok öpüyorum sizi çıkayım artık bende çok uykusuzumsengözlerimebaksanab iyi gecelerrropuyorumnanaktan

sende mi gidion canımm bende çıkarım birasdan hadi ii uykular canımbenim.opuyorumnanaktan

4 senedir istiyorduk anca oldu hiperprolaktemi hastasıydım
tedavi gördüm düştü prolaktinim
ilacı bırakmıstım aslında hamile kalana kadar kullanmamı söylemişti doktorum

anladım canım negüzel yaa sonu güzel olmuşya.benim bundan önce bir düşüğüm oldu sonra karar verdiğimiz gibi oldu tatlım.

ewt canım haklısın.ee nası gido bakalıom hamişlik canım bende geçen gittiğimde ilk kez kalp atışlarını gördüm.belirtilerin nasıl canım.bende buara çok mide bulantısı oluo

benim halsizlik ve üşümem var cok onun dısında henüz baslamadı ama kasık agrılarım hala var o beni üzüyor bir terslik olurmu diye seninde oldumu

kasık ağrısı bu dönemlerde normal canım ama çok şiddetli olmamak şartıyla.bebek yerleşlio diye oluo.benimde oldu canım hala bile oluo bazen

iyi o zaman sevindim bende bir terslik mi var diyordum insan baskada bir sıkıntım yok umarım böyle gider daha cok yeni belkide ondan bu kadar rahatım

canım sonraları işte mide bulantın artar benimde 6 haftaya kadar yoktu yeni başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…