Gebelik testi kullananlar buraya

insallah canim Eindhoven bize 2 saat baya uzak canim ama olsun yinede gorusuruz ne olucakki sankiesime keci boynuzu verdim canim suyunu kaynattim iki kere icti ama daha sonra icmedi birakti icmiyor ne yapiyim

Iftara 20 dk kaldi kizlar, bi mutfaga bide pc basina kosusturup duruyorum esim bile benden yakiniyor bilgisayari benden cok seviyorsun diye kaydirigubbakcemile3
menünüzde ne vardi sizlerin?? bizde kasarli ve kiymali pide yaninda kizarmis patates ve tabii vazgecilmez corbamiz.

insallah canim Eindhoven bize 2 saat baya uzak canim ama olsun yinede gorusuruz ne olucakki sankiesime keci boynuzu verdim canim suyunu kaynattim iki kere icti ama daha sonra icmedi birakti icmiyor ne yapiyim

Eger gelirsem ve vakit bulursak insallah görüsürüz. Ben senin tlf alirim, gerci bulussakta hic biryeri bilmiyorumki kaydirigubbakcemile3 icmiyorsa zorlama canim sonra kendini fazla sartlandirmasi o daha zor insan strese girer valla

biz beraber gezeriz ya biz deniz kenarina yakin oturuyoruz sizi gezdiririz ins. zorlamiyorum canim ta turkiye den getirttim keciboynuzunu burada yoktu yada ben bulamadim ama icmedi ne yapiyim artik asilama yada olmazsa tup bebek yaptiricaz olsun saglik olsun

gerci bizdede sperm sorunu yok, ama esim keciboynuzunun ise yaradigini duymus bana yap iceyim dedim kaydirigubbakcemile5 bende burda bulamadim galiba avrupada yok yada biz bilmiyoruz.

merhaba ben 20 günlük evliyim reglim 13 gün gecikti yani en son 17 temmuzda olmuştum. şu an göğüslerde aşırı hassasiyet bazen baş dönmesi iştahsızlık sevdiğim yiyecekler gördüğümde ve her kokuda mide bulanması yaşıyorum. ayrıca kasıkta batma ve ağrı oluyor genel anlamda şişlik var bugün idrar testi yaptım negatif çıktı acaba psikolojik olarak mı kendimi hamile gibi hissediyorum ya da bebek olabilir mi? bu konuda tecrübeli olanlardan yardım bekliyorum.teşekkürler şimdiden...

slm kızlar,ben bugun kırmızı kart gördüm mafoldumben

Hayirlisi olsun canim. Bu ayda kismet degilmis insallah bi dahaki aya olmadi artik tedaviye baslasaniz. Evde denemekte insani yipratiyor hele bide uzun zaman gecince dahada zorlasiyor

günaydın kızlar herkese iyi haftalar,
bu hayırlı günlerde dualarımız kabul olsun inşallah.a.s.

merhaba kızlar bende 5 mayısta düşük yaptım 19 haftalık hamileydim .
dün gece test yaptım 2. çizgi silik çıktı. bugünde yaptım 2. çizgi ya var ya yok.
bugün adet olmam lazım ama kafam karıştı .
napıcam ben . ne anlamı geliyor.

silik çıkıyosa gebelik olması lazım ama geçen gün bendede çift çizgi vardı kan tahlili yaptırdım bebek yok.
o yüzden o testlere çok da güvenmeyip en güzeli kan tahlili yaptır bence
inşaallah bebeğin vardır :Saruboceq:

günaydın canımm a.s.

aminn inşaallahhh:Saruboceq:

cnm bende dr la görüştüm. cumaya randevu verdi hastane doluymus. ama yarın adetimin 5. günü klomene baslıycaz demişti. sen eczaneden al günde 2 tane sabah aksam 5 gün kullan dedi. ben cuma günü ilacını yazarım dedi. geçen ay 15 gün gecikmiştim.progesteron hormonum da düşük çıkmıştı. adet gecikmemede yumurtlamadın cok normal dedi.
ama bu ay hem yumurtlama belirtilerini yaşadım hemde günüm geçmeden adet oldum.
size bi soru eğer yumurtlamam normale döndüyse ve ben ilacı alırsam zararı olurmu?
geçen ayki yumurta takibinde 15 mm de kalmıstı büyüklüğü
böyle garantimi olur???

Hayirlisi olsun canim. Bu ayda kismet degilmis insallah bi dahaki aya olmadi artik tedaviye baslasaniz. Evde denemekte insani yipratiyor hele bide uzun zaman gecince dahada zorlasiyor

evet cnm..zaten fazla çalışmadık bu ay,bide ramazana denk geldik,misafir de var,adetim bitsede gene bişey yapamayız kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…