Gebelik testi kullananlar buraya

Ebrucum o beyaza kanma benimde adetim geciktiginde belirli beyaz cizgi var ama malesef bisey yoktu yine. Bir kac gün daha bekle tekrarla bakarsin bu sefer renk ali verir

evet yarın yada pazartesi sabah tekrarlıyecam,belki bu saatlerde yaptım diye çikmadı,bilmıyorum ya,çişim da koyulaşmış ve bulanık hale geldi kaydirigubbakcemile3

hakkinda hayirlisi ins. bu mubarek gunde ins. tutmustur ins. hamilesindir inanki bunu cok icten soyluyorum ALLAH im yardim etsin sana ve hepimize

amin cnm,çok teşekkür ederim güzel dileklerin için,sen bu ay olmadı bebiş,inşallah eylülde bebişini sana merhaba der

olur kiz oyle deme bak benimde bugun dogum gunum bende bugun 26 oldum simdi kizkardesimin bebeini sevdin internetten bende 3 sene sonra evlendi simdi 1 yasinda oglu var hersey olur merak etme boyle dusunerek kendini fazla yipratma

dogumgunu1nh.jpg

daha nice multu yıllara hep beraber inşallah,ve allah nur topu gibi bir bebişin versın

ayyyyyyy canim cok tatlisin cok tesekkur ederim iyki varsiniz ya ben burada cok yanlizim iyki buraya uye olmusum sizleri tanimisim cok cok tesekkur ederim

ben avrupa yakasındayım,fatihte oturuyorum cnm,ama eşimin yeğeni umranıyede oturuyor,bir iki sefer gitmiştım

himmmmm ben suanda hollanda dayim iki senedir gelemiyorum oralra burnumda tutuyor valla seneye bi gelicem pir gelicem valla ins. eger bebis olmazsa ozamana kadar orada tup bebek yaptiricam benim kuzen medical hastanesinde hastane gorevlisi olarak calisiyor onunla anlastik oraya gidip muayne olucam bakalim

Ailem derken halam orada cocuklari vs, dayim orada yani ailemiz genis heryerde var :icecream: Eindhoven olmasi lazim ama gercekten tam emin degilim canim. Yakinmi size orasi? Esine bitkisel seyler veriyormusun keciboynuzu vs? Bunlar erkekte sperm cogaltiyormus. Insallah sizde yakinda muradiniza erersiniz canim benim

X