Haklisin canim valla yaninda olmadiktan sonra yine gurbettesin.. Söyle yaninda olsak istegimiz vakit eve girip ciksak, yemek yapsa alip götürsek ooohhhh sefam olsun derdim yaaaa
2 sinde başlıyodun tedaviye dimi kuzumm sen??
Bizim oturdugumuz yerde erkek kalmamis sanki, nasilda merakliymisiz kocaya varmaya sırnaşık şey olsun canim bizler yine iyiyiz bak ne güzel gidip gele biliyoruz daha uzakta olabilirdik. ônemli olan mutlu ve huzurlu olmamiz allaha sükür yerindeyse sorun yok. Rahatlik battigi icin simdi annemlerde yanimizda olsun istiyoruz alismisiz rahatliga hehe
Evet canim ilaclara allah izin verirse sali basliyorum. Bide progestorona baktiracam bakalim kist olsamda yumurtlamismiyim gecen ay cok düsük cikmisti yumurtladigimdan bile süpheliyim
aynen canım öyle walla Allahım sağlık versin yeterki diğer bütün dertler çözülüyo.Eee doğduğu doyduğu yer meselesi işte.Buna şükür:Saruboceq:
allah razi olsun valla aynen sende benim icin öylesin:1hug:
4´lü tarama testimi?? Güzelim o gebeyken 20 haftalara dogru yapiliyor bebegin durumu hakkinda bilgi veriyor. Bizler icin gecerli degil suan CADIARZU
slm canlarım nasılsınız bakalım
slm canlarım nasılsınız bakalım
bende öyle biliyorum hatta acaba yanlışmı biliyorum diye araştırdım netten ama ordada öyle yazıyo ya diyorum ya ben bu doktora güveniyorum diye neyse bakalım görücez inşallah ne var ne yok
sağolun canlarım bende iyiyim bizde iftardan geldik işte anca
Belki rapor kagidi standarttir yani kanda baktirsanda baktirmasanda o test isimleri vardir. Zaten bakmak istesede bakamaz ancak 4-5 aylik olmak lazim yerimseniben zamani gelince doktorun tavsiye ederse olur insallah[/B]