Gebelik testi kullananlar buraya

evet cnm..zaten fazla çalışmadık bu ay,bide ramazana denk geldik,misafir de var,adetim bitsede gene bişey yapamayız kaydirigubbakcemile3

milletin kolay bulupta hatta fazlasi var aldirayim diyenlere cok basit gelen bize zor iste. Bol bol calisalim belki tutar birgün, ne demisler calisan demir paslanmaz :roflol::roflol::roflol::roflol:

milletin kolay bulupta hatta fazlasi var aldirayim diyenlere cok basit gelen bize zor iste. Bol bol calisalim belki tutar birgün, ne demisler calisan demir paslanmaz :roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: bizim demir paslanmış, kaydirigubbakcemile3 rengini bile unuttum ha :roflol: bu misafirler tam gelecek zamanı buldular ya kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: bizim demir paslanmış, kaydirigubbakcemile3 rengini bile unuttum ha :roflol: bu misafirler tam gelecek zamanı buldular ya kaydirigubbakcemile3

Aynaya bak hatirlarsin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 cocuk yapacaz diye calis calis ama yiprandik 5-10 sene sonra tamamen iflas edecez valla delikafaduldendelikafadulden

insssssalllahh gelmez canim, test yaptinmi bari?? N´olsun canikom koltukta cakili kaldim kafam dönüyor delikafadulden

canım benimmmmm niye dönüyo senin kafa bakim kafamçokkarıştı
test yapmadım daha canım ya yarın aldırıcam bakalımalkisalkisalkis ama hiç yapasım yok:dilcikar:

migren güzelim bide bununla basim belada :bbo: olsun yapi ver varsa var yoksada sakin üzülme ama bütün kalbimle dua edecem sana insallah bu sefer vardir güzelim :Saruboceq:

migren güzelim bide bununla basim belada :bbo: olsun yapi ver varsa var yoksada sakin üzülme ama bütün kalbimle dua edecem sana insallah bu sefer vardir güzelim :Saruboceq:

innnşallah canım ilaç falan kullanmıyousun migren için çok beter bişey o.Bebişim ben bi sigara içeyim geliyorum olurmu??

Migren ilacimi iftardan hemen sonra aldim simdi yumusatti kafami kaydirigubbakcemile5 cabuk gel zemuszemus

simdilik gecti yarin birgün yine gelir melet heheh... Valla ne olsun canikom pazar annemler geldi bugünde is basladi.. Suan zaman benim icin hic gecmek bilmiyor cünkü 3 ay bebek denemsi yapsakta ilaclar yüzünden bisey olmaz :enbuyukkk:

Sen ne yaptin annenlerde? Yatilimi gittin?

bzim ikimizinde aileleri bursanın ilçesinde hafta sonlarımız hep orda geçer.Bu haftada ordaydık işte anacığımla oturduk bol bol sohbet ettik güzeldi yani.Saçlarıma röflemi yaptım sonundaaaa .Artık ben sarı bir gacıyımkaydirigubbakcemile3

olsun canımmmmmm idman olur bunlarda işte fena mıdelikafadulden

saatler olsun zemuszemus yakisir sana tatlimmm Şeniz benim ailem bana 1 saat yol uzakliginda yani ancak vakit bula bilirsem gidip göre biliyorum

saatler olsun zemuszemus yakisir sana tatlimmm Şeniz benim ailem bana 1 saat yol uzakliginda yani ancak vakit bula bilirsem gidip göre biliyorum

sağol canım benim.Bizimkilerde buraya 1 saat ama anca hafta sonu gidebiliyoruz işte.! saatte olsa gurbet ya yanında olmaya benzemiyor kisenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…