evet cnm..zaten fazla çalışmadık bu ay,bide ramazana denk geldik,misafir de var,adetim bitsede gene bişey yapamayız kaydirigubbakcemile3
milletin kolay bulupta hatta fazlasi var aldirayim diyenlere cok basit gelen bize zor iste. Bol bol calisalim belki tutar birgün, ne demisler calisan demir paslanmaz :roflol::roflol::roflol::roflol:
slm kızlar,ben bugun kırmızı kart gördüm mafoldumben
:roflol: :roflol: :roflol: bizim demir paslanmış, kaydirigubbakcemile3 rengini bile unuttum ha :roflol: bu misafirler tam gelecek zamanı buldular ya kaydirigubbakcemile3
canım yaaa hepimiz kırmızılandık iyimi:çok üzgünüm:benimde gelir bugün yarın.Önümüzdeki ay tuttururuz inşallah:Saruboceq:
Olsun canim üzülme :teselli: daha adetin gelmemis nerden biliyorsun gelecegini
bugün3. gündü bakalım canım 4 gün daha gelmezse hastanedeyimmmmmmm
kuzum benim napıyosun bakalımopuyorumnanaktan
insssssalllahh gelmez canim, test yaptinmi bari?? N´olsun canikom koltukta cakili kaldim kafam dönüyor delikafadulden
migren güzelim bide bununla basim belada :bbo: olsun yapi ver varsa var yoksada sakin üzülme ama bütün kalbimle dua edecem sana insallah bu sefer vardir güzelim :Saruboceq:
Migren ilacimi iftardan hemen sonra aldim simdi yumusatti kafami kaydirigubbakcemile5 cabuk gel zemuszemus
Sen ne yaptin annenlerde? Yatilimi gittin?
simdilik gecti yarin birgün yine gelir melet heheh... Valla ne olsun canikom pazar annemler geldi bugünde is basladi.. Suan zaman benim icin hic gecmek bilmiyor cünkü 3 ay bebek denemsi yapsakta ilaclar yüzünden bisey olmaz :enbuyukkk:
bzim ikimizinde aileleri bursanın ilçesinde hafta sonlarımız hep orda geçer.Bu haftada ordaydık işte anacığımla oturduk bol bol sohbet ettik güzeldi yani.Saçlarıma röflemi yaptım sonundaaaa .Artık ben sarı bir gacıyımkaydirigubbakcemile3
olsun canımmmmmm idman olur bunlarda işte fena mıdelikafadulden
saatler olsun zemuszemus yakisir sana tatlimmm Şeniz benim ailem bana 1 saat yol uzakliginda yani ancak vakit bula bilirsem gidip göre biliyorum