Gebelik testi kullananlar buraya

sanada iyi uykular canımm bende çıkıyorum yıkıyım bakalım.iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrr kıslarrrrropuyorumnanaktan

Kim var burdaaaaaaaaa???????? Tugceeee valla ben simdi girdim acaba neden beni hala burda gösterdi??

kendi kendimemi konusuyom huuuuuu... tugceeee senin sac masallah her telden caliyor daha bugün siyah dedin ne cabuk kumral oluverdin.. Dönekmisin kiz sen ikide bir sac degistiriyon kaydirigubbakcemile3

kendi kendimemi konusuyom huuuuuu... tugceeee senin sac masallah her telden caliyor daha bugün siyah dedin ne cabuk kumral oluverdin.. Dönekmisin kiz sen ikide bir sac degistiriyon kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3cadı siyahtı ya değiştirdim didim ya kaydirigubbakcemile3

slm kizlar bende kirmizi karti gordum bu ay insalla bidahaki aya bakalim bizde asilama icin start verdik hayirlisi

slm kizlar bende kirmizi karti gordum bu ay insalla bidahaki aya bakalim bizde asilama icin start verdik hayirlisi

insallah asilamada fayda görürsünüz canim. Ilaclara oructami basliyorsun? Bende 2 eylülde basliyacam tutamiyacam ama olsun napalim

yok canim su anda daha esimle ugrasiyolar benim baslamam uzun surer heralde bu gidisle ekim de baslarim olsun bundada vardir bi hayir gec olsun da guc olmasin sen cok zorlu bi yoldan geciceksin allah sana yardim etsin hakkinda hayirlisi inanki her namazimdan sonra sana cok dua ediyorum senin bu dusuncelerini bu sabrini cok taktir ediyorum eminimki allah seni bir gun mukafatlandiricaktir goruceksin bak sende anne olucaksin

allah razi olsun canim benim, valla düsünüyorum demen bile yeter cok mutlu ettin beni. Bu yolda cok ugras vermis biri olarak hepinizi bende ayri ayri cok iyi anliyorum ve insallah rabbim sizleri fazla sikintiya sokmadan vakti zamaninda verir. Esinle neden ugrasiyorlar? Ekim ayinda Hollandada dügünümüz var valla senin kaldigin yeri görünce hep aklima ordaki ailem geliyor

ya kızlar,test yapım biraz once,2nci çizgi beyaz çiktı,yane onceden yoktu,am bu sefer biraz parlıyor,beli oluyor ama beyaz kafamçokkarıştı

Ebrucum o beyaza kanma benimde adetim geciktiginde belirli beyaz cizgi var ama malesef bisey yoktu yine. Bir kac gün daha bekle tekrarla bakarsin bu sefer renk ali verir

senin ailen buradami kiz keske burada dugune gelince gorussek tam olarak nerede dugun hollanda nin neresinde esimde sperm azligi ve yavasligi var once cogaltip hizlandirmaya ugrastilar olmadi simdide arastirmaya aldilar neden kaynaklandigina bakiyorlar ondan sonra belli olacak hersey 1 ay sonra randevumuz var bakalim ne diyecekler sonuc ne olacak bende duzensiz adet goruyodum yumurta kistim varmis ama cok sukur kendiliginden gecti son 3 aydir adetim de duzeldi bakalim ya ALLAH im herkesin gonlune gore versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…