- 14 Haziran 2009
- 1.113
- 1
- 36
canım herşeyi bırakmak en iyisi aslında uğraşınca inadına olmuyor zatensenağlama
hoşbulduk canlarımmm kaçgündür göremiom sizi buralarda denk gelemioz yada özledim sizi
Aslinda en normali ve sagliklisi bu, ama kendiliginden gelmiyorsa ne yapmak gerek :gitme: hayirlisiyla gelir insallah artik bekletmesin nazli yavrularimiz. Bu yasimda bide menopoza girmedigim kalmamisti kafamçokkarıştı
laubalicim bebek gündüzleri uyku yapıo uyuyorum gecede pek gelmio buara geçen hafta geceleri çok erken uyuyodum buhafta yine düzenim değişti aman şu hamileliktede dengeler hep değişio canımcım:bbo:
Bunlar normal seyler canikom allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin yeterki. Ama internette bi sayfada doktorun biri hamilelik hastalik diyordu düsünsene migdeye, mesaneye daha nelere ve nelere baski yapiyor sistem bi bebek icin alt üst oluyor. Acikcasi hamilelige cok karsiydi delikafadulden acaip seyler yaziyordu ama dogru cünkü bu degisiklikleri hic kimse kafaya takmiyor
laubali nasıl dayandın bunlara ben 3 senede tamam dedim allah sabır versin sana
toplanıp dövelimmi o adamıkaydirigubbakcemile3
kızlar beim çıkmam lazım artık.Bu arada bizim davulcumuzda roman havasıyla geçiyo kaydirigubbakcemile3 onlar gelmeden saç boyucam,sofra hazırlıcam,kocişi kaldırcam(o hepsinden zorkaydirigubbakcemile3)öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiopuyorumnanaktan
bebiş iyi şimdilik tuğçecim bugün doktora gittik 7+5 günlük bebiş. ilk kez kalp atışını gördüm.rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın işallah.bu mübarek günlerde dualarımda hep varsınız canlarım.işallah zamanı geldiğinde rabbim güldürüyo yüzümüzü.rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin işallah.
bebiş iyi şimdilik tuğçecim bugün doktora gittik 7+5 günlük bebiş. ilk kez kalp atışını gördüm.rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın işallah.bu mübarek günlerde dualarımda hep varsınız canlarım.işallah zamanı geldiğinde rabbim güldürüyo yüzümüzü.rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin işallah.