Gebelik testi kullananlar buraya

ben psikolojimi saglam tutmak zorundayım ama yoksa sürekli aklımda bebek fikriyle yasamak beni cok yıprattı hayatımda olan herseyi ona endeksledik özel yasamımızı falan baktım ki ben bunu takıntı yaptım ve eşim sen sadece bebek yapmak için mi evlendin benimle deyince aklım basıma geldi sanki

Canim seni cok iyi anliyorum, cünkü zamaninda nasil depresyonlara girdim, kac psikologlara göründüm allah bilir. Sonra dedimki kendimden baska bu isi hic kimse cözemez hersey beyinde bitiyor. Tabii bebek istegini hic bir zaman beynimden silemem hele bide bu kadar ugras ve hayal kiriklari sonrasinda insan sadece bi nabiz olsa bile aklini basina alip hersey allahin taktiri ilahisi ile olur demeye basliyor. ônceleri cok kiziyordum ama artik isyan etmekten korkuyorum allahimin gücüne gitmesinden korkuyorum bi bebek icin allah göstermesin isyankar olmak istemiyorum, galiba zamanla insan birazcik daha mantikli düsünmeye basliyor insallah sizinde yakinda olur rabbim hic bir kucagi bos birakmasin

amin işallah laubalicim.yeni tüp bebeğe başlıcan galba canım hadi hayırlısı olsun.gelsin bebişimin akranları..

bakalim tatlim yeni hastane ve yeni doktorlarla start verdik. Ultro long tedavi önerdiler tabii yan etkisi gecici menopoz ama dayana bildigim kadar uzatmami istiyorlar cikolata kisti hastalarinda bu yöntem cok etkiliymis sansimi normal tüp bebek tedavisi ile 4 kat artiriyormus. Ben elimden geleni yapayimda gerisi allaha kalmis.

hadi bakalım canım şans bayada artıyomuş.tabi canım dediğin gibi sen elinden geleni yapta sonra niye yapmadım demezsin.gerisi rabbimizin taktiri.senin bu azmin inancın olduktan sonra canım herşey olur.işallah olucak canım

yeni bi hastane ve doktora başlama fikride çok iyi canım.çünkübzı doktorların başaramadığını ve bulamadığını bi bakıyosun başka doktor başarabilio.

evet yeni bir doktor yeni bir sans bu mübarek günlerde inşallah allah isteyen herkesi sevindirir kimsenin umutları yarıda kalmasın

aynen öyle canim, bazen en sagliklisi baska doktor bulup diger doktorlarin görmedigini ve yapamadigin umut etmekti amacimiz ve burasi gercektende farkli metod uygulumasi insallah bizim icin hayirli olacaktir. Zaten sordum benim gibi baska hastalara uyguladinizmi diye basari orani nasil deyince bu yöntemle cok hamis kalan oldu dedi. Esim bayaga umutlandi zaten onun icin 3 ay katlanacam allahim insallah bu kadar gücü verirde basariyla menopoz olayini atlarim hehe

birilerinin beni anlaması cok güzelmiş sağol laubalicim sağol

Ne demek canim burda birbirimiz icin variz.. Inan zaman herseyin en iyi ilaci ve sende bu durumu daha kolay hazmedeceksin ve olgunlasacaksin, bebek duygusunu atamasanda bi nabiz bastira bileceksin. Yoksa insan kafayi yer ya, tam deli hastanesine gönderilecek kisiler olurduk ama bak hic kimse bu duruma henüz gelmedi demekki zamanla insan alisi veriyor. Sen bol bol dua et ve her zaman derdim büyük ama ondan büyükte Allah var de. Bu söz insanin yüregine su serpiyor

küllü kumral boyadım canım röfle yapçamdayerimseniben
biraz okudum yazdıklarını şimdi Allahım dağına göre verirmiş kışını canım güçlü olmalısın ve pes etmemelisin asla Allahım ne zaman isterse o zaman verecek biz sadece dua edicez ve çabalıycaz sonuna kadar dimiyerimseniben

ohh süslü olmaak güzeldir bende çok kokoşum.hadi bakalım yeni renini gülegüle kullan tatlım.benimde dipler çıktı ama boya yasakya artık 7 ay sonra:gitme:

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
tugceeeee, butterflydsd+, laubali+
ahanda burdasın kaydirigubbakcemile3

küllü kumral hımmmm güle güle kullan
sahur vakti geldi offf hep mutfakta geciyor ömrüm valla ne bitmez işmiş bu bogaz işi

ohh süslü olmaak güzeldir bende çok kokoşum.hadi bakalım yeni renini gülegüle kullan tatlım.benimde dipler çıktı ama boya yasakya artık 7 ay sonra:gitme:
sağol canım hehe bi tanışalım bebişte olsun ben süslerim seni bol bol:lepi:
hamiş kalırsam tek derdim bu olur herhalde benim dibim geld der dururumkaydirigubbakcemile3:roflol:

X