canlarım nasılsınız,adetim hala gelmedi,bugun kasıkta bi batmalar oldu,ha geldi dedim ama yok
Canlarimmmm ben geldim.. Oructan beri giremedim 4 günde annemlerde kaldim bugün geldim, esim sehir disinda.. Ebruli adetin ne zaman gelecektiki? Hayret sende bi düzensizlik basladi arkaasida kesilmedi ama insallah bu sefer hamileliktir canim :ecrin_bebek:
Canlarimmmm ben geldim.. Oructan beri giremedim 4 günde annemlerde kaldim bugün geldim, esim sehir disinda.. Ebruli adetin ne zaman gelecektiki? Hayret sende bi düzensizlik basladi arkaasida kesilmedi ama insallah bu sefer hamileliktir canim :ecrin_bebek:
Canlarim bir türlü bir araya gelemiyoruz, ben varim siz yoksunuz, siz varsiniz ben yokum :a015: sohbetlerimizi özledim yaaaaaaaaa.. böyle sanki kuru kuru yazisiyoruz özledim sizleriiiii.. Ebrucum hadi insallah yarin kan testinde sonucun muhtesem cikar mübarek ayda rabbim yüzüne gülsün canikomopuyorumnanaktan
Buraya gel burda devam edelim iki yerde olmuyor kaydirigubbakcemile
Eee ne yapiyorsun tatlim? Adet gelmedi dimi? Kis kis gelmesin haaaa döverim hehe
evetttttttttt seni çooooooooooooooook seviyorummmmmiyi insanlarizda bide sevgimiz cooook büyük birbirimize güzelim.. opuyorumnanaktan oruc nasil geciyor dayana biliyormusun?
evetttttttttt seni çooooooooooooooook seviyorummmmm
aslında çok tansiyon problemi çekiyorum kuzum ya sersem gibi dolaşıyorum ama Allahım veriyo sabrını valla ya:Saruboceq: senin nasıl geçiyo??
ya ne bicim is ikimizinde bu ay kistleri cikti acaba birbirimizi cokmu düsünüyoruz :roflol: canim eger sendeki su kistiyse hic korkma o gelir gider cocuk olmamasina engel degil.
bende zombie gibi geziyorum, bugün 9 saat calistim valla ölü gibiydim. Senin dedigin gibi allah sabrini veriyor zaten zorluk olmasa anlami kalmaz oruc tutmanin. Allah olmayanlara yardim etsin zor gercektende.