Gebelik testi kullananlar buraya

inşallah,yarın bakalım çikabilirsem dişarıya bi test alacam,yada direk kan testi yaptırmaya gidecam

direk kan testi yaptır canım ya ve mutlaka haber ol bol dua edicem senin için:Saruboceq:

evet ya en iyi kan testi,ama fırsat bulamıyorum işte,kalkıyorum,beklıyorum,misafirler kaksın,sonra iftara yemek hazırlıyorum,derken akşam oluyor...iraz zor giderim hastaneye kafamçokkarıştı

günaydın bubuş, nasılsın??

günaydın cnm iyiyim sağol.
gece sahura kalkınca bi baktım benim kırmızılar gelmeye başlamış. önce kahverengi leke halinde geldi. sabah baktığımda artık normale dönmüştü.
müthiş ağrım var benim çok zor geçer adetim. bide işteyim. bi eve gitsem off.
üzülmedim kızlar merak etmeyin.
çünkü 7-8 aydır yumurtlamadığım için adetim hep 10-15 gün gecikiyordu.oda beni mahvediyordu. geçen ay 29 unda oldum rahim filmi çektirdim. sonrada yumurtaladığımın belirtilerini yaşadım.gecikmeden de adet oldum ya oh çok şükür şimdi işim daha kolaylaştı. dr dan randevu alıcam bugün. adetin 5. günü klomene başlıycam ama önce rahim filmi demişti. tüpler açık çıktı şimdi ilaç zamanı allahım sebebimiz bu ilaçtan öteye gitmesin ne olur allahım burdaki arkadaşlarımla beraber benimde yüzümü güldür.:1hug:

tuğçecim sende bu kistleri kafaya takma lütfen tek sorun o olsun. artık cok kolay hallediyorlar onu. dr unada inanarak git tedavini ol yoksa vücudun tepkisini bile etkilersin. sabırlı olucaz ve hepimiz bebişlerimize kavusucaz inşallah.

amin canım inşaallah :Saruboceq:
benden de rahim filmi istemişti ama korktum çekilmedim ondan iki üç ay sonra hamile kalıp düşük yaptım işte:sinifsinif:
nasıl bi şi rahim filmi zor oluyo mu?

ha bu arada yumurtalamamı düzenleyen ne oldu biliyomusunuz.
bal-çörekotu-tarçın ..... aslan pençesi
adetin 2. gününden itibaren sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı karışımdan yedim
öğle yemeğinden sonrada aslan pençesi demleyip içtim.
tam günümde yumurtladım. günündede adet oldum çok mutluyum o yüzden..

mutluluğun daim olsun inşaallah canım Rabbim bu mutluluğu bi de bebişle taçlandırsın

amin canım inşaallah :Saruboceq:
benden de rahim filmi istemişti ama korktum çekilmedim ondan iki üç ay sonra hamile kalıp düşük yaptım işte:sinifsinif:
nasıl bi şi rahim filmi zor oluyo mu?

hayır hiç zor değil sakın kendini korkutma.
hem tüpler ilaçla temizlenmiş oluyor ve hamileliği kolaylaştırıyor o yüzden iyi olacak diye kendini talkin et.
ama sana tavsiyem özelde yaptır.
ben gitmeden yarım saat önce adet dönemimde kullandıgım ağrı kesicimden içtim. gittim.
odaya aldılar. alt tarafın tamamen çıplak kalıyor bi önlük giyiyosun üstüne.
röntgen masasına yatıyosun ellerin başının altında ani refleksle karnına dokunma diye
sonra alet yerleştiriliyo. ee bu normal muayenedede var.
sonra ilk ilacı verirken hafif sancı oluyor sakın karın kaslarını sıkma.tüpler kapalı çıkıyor yoksa.
sonra nefesini tutuyosun dr filmi çekiyor
ikinci ilaç ve tekrar film.
sonra aleti çıkarıp 10 dk giyinip bekliyosun o arada ilaç geri geliyor pedin hazır olsun.
hafif kanamada oluyor sonra giyinik vaziyette kontrol filmi çekiliyor tekrar ve bittiiiiii...
yarım saatte hepsi tamam.dr da orda söylüyor tüpler açıkmı kapalımı.
allahın izniyle git ve çektir. adet sancısı gibi hiç korkma cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…