ohhhhhh içim rahatladı kız sen böyle deyince zaten karnımdan baktı bu defer nasıl görüncekki olsa bile dimi ama ayyyyy heyecalandım walla.Seninle konuşmak çok iyi geliyo bana yaa veriyon gazı gitsindelikafadulden:dance::teytey:
abiminnnn bayram haftası dökücez kurtçukları :teytey:
Basiyorum gaza canimmmm haha... Hersey bizim icin heran hersey basimiza gele bilir varsa vardir yoksada yoktur bi dahaki ay dersin sen o yüzden idrar testi yada kan testi yaptir bak gününede az kaldi
belkim sende hamişsindir kızzz sürpriz yaparsa bide bebişler beklediniz gelmedik beklemeyince damladık geldik derlermişkaydirigubbakcemile3
Döktür döktür yakisir sana kirmizi rujunuda sürü verirsin elinede bi mendil halay basi cekersin:teytey::teytey:
Benim umudum yokki adet oldum sonucta ama 1 hafta gecikmeli geldi kistler yüzünden :1no2::1no2: sira sende ve ebrulide insallah süpriz olur valla cok ihtiyacimiz var güzel bir haber almaya
bas gaza selma bas gaza
kim tutar seni bas gazaaaaaaa:lepi:
coştum kız :teytey: iflh olmam ben artık günüm gelsin hemmmmen eczaneye:teytey:
hehe sürürüm tabi elbisemde kırmızı bide kırmızı mendil bulduk mu tamamdır?
çok cici olcam çokkkkkkk zemuszemus
neyin nerden geleceği hiçççç belli olmaz canım hepimiz birden hamiş olalım hadi bütün topic alkisalkisalkis
Elimden kurtulamazsin hergün basinin etini yerim test aldinmi, yaptinmi.. Eee yegenim geldiyse onu riske atmak istemem neymis o söktürücü falan lafindan bile biktim her isleri söktürücü vermek. Sende sakin her doktorun kullan dedigi ilaci hemen kullanmalmaz:
zaten cok kokossun naniknaniknaniknanik sen cici olmuyacanda kim olacak sekerim. Bide güzel poz verip bana gösterirsin artik :içelim:
Haklisin Tugce´cim gercektende neyin nerden nasil gelecegi hic belli olmuyor, ummadigin anda olu verir bakarsin. Umudum olmasada ilaca baslamadan önce 1 idrar testi daha yapacam. Negatif ise baslarim artik baskilayicilara
a.s test yapmadan asssla kullanmam a.s
annem bana hamileyken 4 ay söktürücü kullanmış çıkmamışım testlerde yaaa ondan korkuyorum.Yeğenin olsun yazları sana gönderirim artık ben tatile giderim sen kendikinle beraber bakar kafayı yersinkaydirigubbakcemile3
hehe göstermemmi hiç ama saçlarım artık siyah değilllll benim biliyomusunn.Nasılsa bebiş yok diyip kimyasallara bulaştımkaydirigubbakcemile3
Gercektenmi hayret ya neler varmis.. bakarim canim valla hemde seve seve bakarim iyice cimdiklerim sonra mos mor olur sen gelince zemuszemus
Oda yakisir sana hem simdi yapmayipta ne zaman yapacaktin dimi.
canım göğsümün içinde bi yanma hissediyorum bazen şimdi yine oldu kist yaparmı böyle şeyler?fisfisfis
Güzelim ben hem adet olunca hemde düsük yaptigimda öyle hissetmistim. Yani her ikiside olabilir insallah bebek vardir yaaaaaaaaa
cadıya bakkkkkkkkk sennnnn kaynanamın adını taşıyon ya ondanmı bu cadılıkkaydirigubbakcemile3
çimdirmezsin kızzz beraber bekliyoruz onca bende gelince seninkini çimdiririm sonra :lepi: