Gebelik testi kullananlar buraya

Rıca ederım cnm denemekte fayda var hıÇ bır yan etkısı yok.
Rahımı temızlıyor

ARKADAŞLAR BENİMDE SAT TARİHİMİN İLK GÜNÜ 29-07-2009 27-08-2009 DA DOKTORO GİTTİM
b-HCG 92.56 DEĞERİ ULTRASONDA SADECE KALINLAŞMA VAR NE KESE GÖRÜYORUM NEDE BEBEK DEDİ BUNDAN ÖNCEDE 2 DEFA BOŞ GEBELİK GEÇİRDİM AYRICA DOKTORA GİTMEDEN ÖNCE İDRAR TESTİNDE İKİNCİ ÇİZGİ SİLİK ÇIKTI BEL AĞRIM VE KASIKLARIMDA AĞRI KARNIMDA ŞİŞKİNLİK VAR SİZCE NE OLABİLİR LÜTFEN CEVAP VERİN

canım gebeliğin daha erken iki ay önce aynısı bana oldu hiç moralini bozma Allahın izniyle bebeğin seninle sadece daha çok küçük olduğu için görünmüyo :)
kendine dikkat et kanaman lekenmen olursa mutlaka doktora git
moralini yüksek tut biraz büyüyünce bebeğin kendini göterecek sana inşaallah, moral çok önemli ama :ecrin_bebek:
şimdiden hayırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağına almak nasib etsin Rabbim:Saruboceq:

Ya aslında ben denemeye bu ay baŞladımda psıkolojık mıdır nedır kasıklarım acayıp aĞrıyo 3 gÜndÜr mıdem bulanıo ama reglıme daha 3 gÜn var tabı ben dayanamadım 2 gÜn Önce test yaptım elbet negatıf cıktı...ne yalan sÖlıyım umutlanmıŞtım ama sanırım olmucak...

geçmiş olsun canımmm ya çok üzüldümmafoldumben Önümüzdeki ay hepimiz hamiş oluruz inşallah.Hayırlısıyla hayırlı zamanda versin Allahım hepimize:Saruboceq:

canım benim takmıyorum hepsinden kurtulucam ve bebişim gelicek inşallah.Hepimiz birgün hamiş olucazzzz:lepi:

canım adetin geçmeden idrar testi sonuç vermez ki ya adetinin geçmesini bekle,yada kan testi yaptır.inşallah hamilesindir canımmopuyorumnanaktan

canım sen cevap yazılacak bişey yazmamışsın?nasılsın?:dance:

canım ya başka bi topiğe dalmışım kusra bakma görmedim yazdığını iyim çok şükür doktor araştırıyorum düşüğümdeki doktorumden memnun değilim hiç rastgele gitmiştim gerçi o yüzden şimdiden doktor bakıyorum zaman genişken delikafadulden

sen nasılsın bakalım??

iyiyim çok şükür canım ya.Ne tesadüf bende doktorumu değiştiricem bir kez o boştu ona gitmiştim şimdide habire bişey çıkıyo o devam ettiriyo ama ben ona hiçççç güvenmiyorumklava:

iyiyim çok şükür canım ya.Ne tesadüf bende doktorumu değiştiricem bir kez o boştu ona gitmiştim şimdide habire bişey çıkıyo o devam ettiriyo ama ben ona hiçççç güvenmiyorumklava:

benimki çok moralimi bozmuştu benim 3,5 haftalık falandı ben gebeliğimi öğrendiğimde "sabırsızlıktan erken bakmıştım" o kadar küçükken ultrasonla görülmeyeceğini ben bile bilirken dr alltan muayene etti hemde ne muayene evire çevire görmek için bi yandan karnıma basıyo falan ilk öyle geçti göremedi kan tahlili istedi sonuçları götürdük değerler düşük dış gebelik olabilir 3 gün sonra tekrar tahlil yap değerlerin en az 3-4 kata çıkması lazım demişti dediğini yaptım tahlille gittim 5,5 kat artmıştı değerler beğenmedi ben 7-8 kat bekliyodum dış gebelik büyük ihtimal dikkatli ol falan dedi bi daha ultrosonda baktı evire çevire yine bi şi belli belirsiz bi şi var ama net değil dedi rahim kalınlaşmış dedi. öyle çıktım ordan ertesi gün başka bi hastaneye gittim kadın dediki bebeğin daha çok küçük ultrasonda görünmez hiç alltan muayene edip rahatsız etmeyelim değerlerin çok güzel artmış bi hafta sonra gel bakalım bebeğe dedi ama üç gün sonra düşük yaptım :sinifsinif: o yüzden şimdiden adam akıllı bi doktor bulmam lazımCADIARZU

lafı da amma uzetmışım hee

BÜyÜk Şehırlerde hakaten dr bulmak zor.ben ızınde memlekete gıttım Özel hastaneye gıttım ama sankı hastane benımmıŞ gıbı hızmet gÖrdÜm ya..burda adam yerıne koymuyorlar hemde kanını emıyorlar...

hem kanını emiyolar üstüne bi de moral bozuyolar
iyi doktorlarda çok yoğun randevu alamıyosun alsanda yoğunluktan adam akıllı ilgilemiyolar napcas walla bilmiyorum :bbo:
anadolu yakasında mısın avrupada mı seebel??

geçmiş olsun canımmm ya çok üzüldümmafoldumben Önümüzdeki ay hepimiz hamiş oluruz inşallah.Hayırlısıyla hayırlı zamanda versin Allahım hepimize:Saruboceq:

üzülme cnm bi tarafım umutluysada bi tarafım böyle olacağını söylüyodu hep.
bakalım zamanı ne zaman. ama inşallah kısa olur bekelemk.
bende dr dan randevu alıcam klomene baslıycak inşallah bu bi sebeptir.
ama tek sevindiğim şey uzun aylardan beri yumurtladım ve adetim zamanında oldu.
çok şükür.
kızlar hepinize iyi haftasonları kendinize iyi bakın.
pztsi bomba gibi bekliyorum hepinizi buraya. öptümm:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…