amin cnm hepimizin inşallah tez vakitte.
bak düşük tehlikesi için aslan pençesini iç netten arastır bak görceksin faydasını.
günaydın cnm iyiyim sağol.
gece sahura kalkınca bi baktım benim kırmızılar gelmeye başlamış. önce kahverengi leke halinde geldi. sabah baktığımda artık normale dönmüştü.
müthiş ağrım var benim çok zor geçer adetim. bide işteyim. bi eve gitsem off.
üzülmedim kızlar merak etmeyin.
çünkü 7-8 aydır yumurtlamadığım için adetim hep 10-15 gün gecikiyordu.oda beni mahvediyordu. geçen ay 29 unda oldum rahim filmi çektirdim. sonrada yumurtaladığımın belirtilerini yaşadım.gecikmeden de adet oldum ya oh çok şükür şimdi işim daha kolaylaştı. dr dan randevu alıcam bugün. adetin 5. günü klomene başlıycam ama önce rahim filmi demişti. tüpler açık çıktı şimdi ilaç zamanı allahım sebebimiz bu ilaçtan öteye gitmesin ne olur allahım burdaki arkadaşlarımla beraber benimde yüzümü güldür.:1hug:
tuğçecim sende bu kistleri kafaya takma lütfen tek sorun o olsun. artık cok kolay hallediyorlar onu. dr unada inanarak git tedavini ol yoksa vücudun tepkisini bile etkilersin. sabırlı olucaz ve hepimiz bebişlerimize kavusucaz inşallah.
Ya aslında ben denemeye bu ay baŞladımda psİkolojİk mİdİr nedİr kasıklarım acayİp aĞrıyo 3 gÜndÜr mİdem bulanıo ama reglİme daha 3 gÜn var tabİ ben dayanamadım 2 gÜn Önce test yaptım elbet negatİf cıktı...ne yalan sÖlİyİm umutlanmıŞtım ama sanırım olmucak...
duymamıştım bunu teşekkürler
işimiz otlara kaldı zaten kaydirigubbakcemile3
canım adetin geçmeden idrar testi sonuç vermez ki ya adetinin geçmesini bekle,yada kan testi yaptır.inşallah hamilesindir canımmopuyorumnanaktan
canım sen cevap yazılacak bişey yazmamışsın?nasılsın?:dance:
insan sabırsız olunca canım böle oldu işte...
canım ya başka bi topiğe dalmışım kusra bakma görmedim yazdığını iyim çok şükür doktor araştırıyorum düşüğümdeki doktorumden memnun değilim hiç rastgele gitmiştim gerçi o yüzden şimdiden doktor bakıyorum zaman genişken delikafadulden
sen nasılsın bakalım??
iyiyim çok şükür canım ya.Ne tesadüf bende doktorumu değiştiricem bir kez o boştu ona gitmiştim şimdide habire bişey çıkıyo o devam ettiriyo ama ben ona hiçççç güvenmiyorumklava:
geçmiş olsun canımmm ya çok üzüldümmafoldumben Önümüzdeki ay hepimiz hamiş oluruz inşallah.Hayırlısıyla hayırlı zamanda versin Allahım hepimize:Saruboceq: