öyle walla canım ya ben diyorum ki asıl oruç buymuş şimdiye kadar tuttuklarımız hiçbişey değilmiş valla.Günler uzun ve sıcak olunca anladık oruç olduğunu:lepi:
izinde çıkıyomuşsunzemuszemus
ohhhhhhhhhh konuşçaz rahat rahat :lepi:
Orasi hic belli olmaz bakarsin birden ben ziyaretcin olu veririm. Esimin halasinin kizi Bursaya bu yaz gelin gitti eh birgün ugrariz senide görmek isterim o zaman :icecream: cikolata kisti hem büyük hemde sabit duran kisttir usg´de cok kolay belli olur ama su kistleri ufak ayni folikül´e benziyor icerisi siyah ama cikolata kistinin ici ise ben gibi. Sen otlara devam et insallah sökerse onlar söker.
oruc ve bayram yüzünden yillik iznimizi gec aldik ama olsun simdi sadece 3 günlük isim kaldi sonra 4 hafta tatil ooohhhh yan gel yan yat :dance: :sm_cool:
gelsenizya kızzzzzzzz hala kızına falan göndermem walla ne güzel olur :lepi:
o zaman benimki su kisti grubuna giriyor desene
neyse bakalım hormonlar ne diyecekte normal bir insana göre yumurtlaman daha zor olur dedi ama ben doktoruma hiçççççç güvenmiyorum :umursamaz:
Erkek kardesimde 22 yasinda en kücügümüz ama sanki sende benim kardesim gibisin. Allah gönlüne göre versin güzelim hic daraltmasin seni insallah hakkinda hayirlisi neyse o olsun kucagin bebeklerle dolsun sonra ah anam ah ben ne yaptim diyede agit yakarsin kaydirigubbakcemile3
hehe benim gibi yat yat büyü sonrakaydirigubbakcemile3
Yumurtlama olsa bile usg´de kist yüzünden gözükmeye bilir ama elbette hamile kalma sansin var millet cikolata kisti oldugu halde hamile kaliyor en zoru halbuki bu yani bendeki kist bak hala senelerce tik yok. Tedavide engel degil ama normal yoldan hamile kalmami engelliyor sonucta cikolata kistinde akici sivi var embrolari öldürüyor. Sen hic pes etme yoluna devam et canim benim.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 dolsun dolsunda kafayı yiyelim dimiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım benim sende benim için aynısın walla ya sanki bizim evde yaşıyon öyle bir bağın var yani hep sende aklım.Beraber doğuralımda beraber yiyelim kafayı kaydirigubbakcemile3
zaten 6 ay icinde 5 kilo aldim simdi eski halimi ariyorum mum gibi halbuki o zaman bile fazlaligim vardi ama simdi o halimi bile arar oldum. Oruc bi yandan iyi oldu fazlalik gider insallah
Insallaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh allahim o günleride gösterir bize. Hic pes etmiyelim yola devam edelim allah yardimcimiz olur o zaman nede olsa bu cekilen dert artik bizim icin kutsal bir görev oldu
belki hamişimdir de haberim yoktur kızkaydirigubbakcemile3
kan testi falan yapmadı bana:lepi:
ben ramazanda dahada şişiyorum walla her gördüğümü istiyo canım davul oldu karnım.Kınalık elbisemi giydim geçende iki fermuar arasından araba geçecek nerdeysekaydirigubbakcemile3 bide açtırmaya verdim innnşallah olmuştur düğüncüyüz bayram sonu:teytey:
Allahım bu sabrın mükafatını gösterir canım merak etme...Yeterki olsun daha olmadan o haberi alsak uçucaz zaten sevinçtendelikafadulden ayyyyy birden kendimi hamiş gibi hissettim ne güzel ya bi bedende iki can:CüvCüv:
Güzelim ben bile kendimden süpheliyim neden biliyormusun? Sol tarafimdaki zaten cikolata kisti geri gelmiz ammenna ama bide sag tarafimda siyah yumurta büyüklügünde kist vardi doktor onu gayeye almadi halbuki 2 eylül tedavi icin ilaclara basliyacam acaba bebekmiydi?? Ne bilim insan kafaya takiyor ben bi üstüne görme yasadigim icin benden hersey beklenir kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sende sakin ama sakin kan testi yapmadan söktürücü falan kullanma bebek olsa bile doktor o kadar erkenden anlamaz. Sakin kendini riske atma tedbirini al icin rahat olsun
Belkide hamilesindir, insallah .... inan orasi hic belli olmaz sen mutlaka bi daha baktir canim.. Dügün kimin?